Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Megkezdődött utánpótlás csapataink számára az őszi idény, valamint az újjáalakuló DMTK II is bemutatkozott.

- Vereséggel kezdett a DMTK II, az U15, az U12 és az U13
- Döntetlennel rajtolt az U17 és az U14

DMTK II:
Dunaharaszti MTK II - Törökbálint 0-3 (0-2)
DMTK II: Kreisz V., Kanizsai, Weiszhaupt, Quanaj, Lugosi (Varga G. 46.p), Hegyes Z., Jakab, Méder, Kiss B., Madarász (Kucsma 14.p), Kálazi
A DMTK II a bajnokság első fordulójában a Törökbálintot látta vendégül. Nem kezdtük jól a meccset, mert az első félidőben két gólos előnyre tett szert a Törökbálint.
A folytatásban egyre inkább vettük át az irányítást és az 52. percben egy Kálazi elleni szabálytalanság miatt büntetőhöz jutottunk. Hegyes Z. tizenegyesét bravúrral védte a vendégek kapusa és ezután hiába támadtuk végig a félidőt szépíteni nem tudtunk, sőt a hajrában egy gyors kontra végén, végképp eldöntötte a találkozót a Törökbálint, így vereséggel kezdtük meg a szezont.

U17:
Viadukt SE-Biatorbágy - Dunaharaszti MTK 2-2 (2-0)
Gólszerzőink: Vámos 51.p, Olasz 52.p
DMTK: Kozma M., Király, Bugovics (Karsádi 46.p), Vámos (Béla 87.p), Dezső, Kovács B. (Tordai 80.p), Tóth Zs., Győri, Koller B., Olasz, Szilágyi B.
U17-eseink első idei meccsükön a Biatorbágy otthonában jártak, ahol a hazaiak korán szereztek két gólt.
A második játékrész elején Vámos és Olasz találatával gyorsan egyenlítettünk és ezután végig kiélezett csata folyt a három pont megszerzéséért, ám már egyik együttes sem tudott a kapuba találni.

U15:
Dunaharaszti MTK - Viadukt SE-Biatorbágy 0-3 (0-3)
DMTK: Nagy L., Csörgő, Tóth R., Bedő, Kozma B. (Gacsal 16.p), Aczberger, Zsidai, Bednanics (Bráda 45.p), Reibl D., Olajos, Fekete (Földi 45.p)
U15-öseink szintén a Biatorbággyal mérték össze erejüket hétvégén. A vendégek már az első félidőben 3-0-ra vezettek és sajnos, ezen a napon egyszer sem sikerült válaszolnunk ezekre a találatokra.

U14:
Dunaharaszti MTK - Viadukt SE-Biatorbágy 4-4 (2-1)
Gólszerzőink: Szabó M. 5.p, 75.p, Tóth P. 12.p, 62.p
DMTK: Nagy L., Pál (Berecz 78.p), Pete, Seres (Juhász 60.p), Bihari, Szabó M., Tóth P., Batiz (Ződi S. 41.p), Reibl B. (Dékány B.), Szabó Á., Deák D. (Mikó 66.p)
Gólzáporos meccsen van túl az U14. Szabó M. és Tóth P. is duplázni tudott, azonban ez sem volt elegendő a győzelemhez, mert a vendég Biatorbágy ugyanennyiszer talált a mi kapunkba, így 4-4-el zárult a találkozó.

U13:
Dunaharaszti MTK - Kelen SC 0-1 (0-1)
DMTK: Zelovics, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Száva, Bodó, Koller B., György T., Lengyel Sz., Horváth D., csereként pályára lépett: Balogh T.
U13-asaink szoros meccset játszottak a Kelennel, amelyen a vendégek szereztek vezetést, viszont a DMTK nem tudott egyenlíteni. Sajnos, 1-0-s vereséggel rajtoltunk.

U12:
Dunaharaszti MTK - Kelen SC 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Kovacsik 14.p
DMTK: Pogány, Madurovicz, Varsányi, Nagy Á., Selmeczi, Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kovacsik, csereként pályára lépett: Nagy-Kúti, Kertész, György Sz.
U12-eseink szintén a Kelennel találkoztak. Ez a mérkőzés is kiélezett volt, de ahogy az U13-soknál is, itt is egy góllal jobbnak bizonyult a Kelen. A mi gólunkat Kovacsik szerezte, a vendégeknek pedig errer kétszer volt válaszuk.

Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...