Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

Három győzelmet és három vereséget könyvelhettek el a DMTK utánpótlásai és második számú felnőtt csapatunk az előző héten.

- Megszerezte első győzelmét a DMTK II
- Egy győzelem és egy vereség az U19 előző heti mérlege
- Biatorbágyon az U13 győzött, az U12 kikapott

Felnőtt II:
Ráckeve VAFC - Dunaharaszti MTK II 2-3 (2-2)
Gólszerzőink: Quanaj 15.p, Kálazi 42.p (11-esből), Kiss B. 75.p
DMTK II: Sófalvi, Weiszhaupt, Balogh T. (Pongrácz 29.p, Sajgó 85.p), Qunaj, Lugosi (Madarász 46.p), Hegyes Z., Kiss B., Varga G., Bábik D., Kálazi, Kanizsai (Németh B. 46.p)
Második számú felnőtt csapatunk Qunaj révén hamar előnybe került, ám nem sokkal később egyenlített a Ráckeve.
A 42. percben egy jogosan megítélt büntetőt Kálazi váltott gólra, ám a félidő előtt kevéssel egy beadást követően Kissről pattant a saját kapunkba a játékszer.
A második játékrészben végig mi irányítottuk a játékot és a fölényünk a 75. percben érett góllá, amikor Kiss B. bombázott a rövid felsőbe védhetetlenül. Erre a gólra már nem volt válasza a hazaiaknak, így 3-2-re győztünk.

U19:
Viadukt SE-Biatorbágy - Dunaharaszti MTK 1-3 (1-2)
Gólszerzőink: Kanizsai 13.p, Madarász 31.p, Sajgó 49.p
DMTK: Horváth P., Bugovics Á., Gosztonyi, Dezső, Sajgó, Erdei (Kovács B. 70.p), Kun (Karsádi 57.p), Olasz (Németh B. 46.p), Braun (Glázer 82.p), Kanizsai, Madarász
U19-eseink a második fordulóból elhalasztott meccsükön a Biatorbágyhoz látogattak. A vezetést Kanizsai révén szereztük meg, ám a Biatorbágy gyorsan egyenlített.
A 31. percben Madarász góljával újra nálunk volt az előny, a találkozót pedig Sajgó 49. percben szerzett gólja döntötte el végleg, amivel 3-1-re győztünk.

Veszprémi FC USE - Dunaharaszti MTK 9-0 (4-0)
DMTK: Horváth P., Bugovics Á., Gosztonyi, Karsádi (Glázer 85.p), Dezső, Sajgó, Erdei, Kun, Braun (Kovács B. 46.p), Kanizsai, Németh B.
Hétvégén az egyik csoportfavorit, a Veszprém otthonában léptek pályára U19-eseink. Sajnos, a találkozót végig uralva, 9-0-ra győzött a Veszprém.

U17:
Veszprémi FC USE - Dunaharaszti MTK 18-1 (9-1)
Gólszerzőnk: Győri 39.p
DMTK: Kozma M., Király, Bugovics B. (Béla 60.p), Oaljos (Tordai 70.p), Vámos, Sanyó (Aczberger 30.p), Tóth Zs., Győri, Koller B., Bedő, Szilágyi B.
U17-eseink még rosszabbul jártak, hiszen a korosztályainkat sújtó betegségek miatt, több 2006-osnak is pályára kellett lépnie a jobbára 2004-esekkel felálló Veszprém ellen. Ebben a korban még sokat számít 2 év, ami ezúttal meg is látszódott az eredményen.

U15-ös és U14-es csapatunk hétvégi mérkőzése koronavírus gyanú miatt elmaradt.

U13:
Viadukt SE Biatorbágy - Dunaharaszti MTK 1-4 (1-3)
Gólszerzőink: Lengyel 9.p, Zelovics 27.p, Bodó 34.p, Horváth D. 46.p
DMTK: Szegvári, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Száva, Reibl B., Koller B., György T., Lengyel, Zelovics, Horváth D., csereként pályára lépett: Bodó, Balogh T.
U13-asaink jó meccset játszottak a Biatorbággyal. Lengyel és Zelovics góljára még egyszer érkezett hazai oldalról válasz, ám Bodó és Horváth D. találatára már nem, így 4-1-re nyertünk.

U12:
Viadukt SE Biatorbágy - Dunaharaszti MTK 3-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Gerencsér 56.p
DMTK: Pogány, Madurovicz, Varsányi G., Nagy Á., Selmeczi, Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kovacsik, csereként pályára lépett: Nagy-Kúti, Kertész, György Sz.
U12-eseink szintén a Biatorbággyal csaptak össze. Ezen a mérkőzésen a hazaiak lőtték a gólokat, amire mi csupán egyszer, Gerencsér révén tudtunk felelni és ezzel 3-1-es vereséget szenvedtünk.
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...