Kiestünk a Pest Megyei Kupából

A Pest Megyei Kupa második fordulójában Bugyira látogatott a DMTK.

Az első helyzetre a 9. percig kellett várni. Ekkor Vitányi kapott egy hosszú előreívelést, amit 16 méterről mellé lőtt.
A 14. percben Szalay jobbról emelt középre, ahol Tóth Gy. érkezett, ám centikkel lemaradt a labdáról.
A 31. percben Bíró szép cselekkel indult meg a jobb oldalon és mesterien centerezett középre, Tóth Gy. ezúttal elérte a játékszert, azonban a kapu fölé emelt.
Két perccel később Bíró lőtt kapura, viszont az egyik védő lábán megpattant a próbálkozás, ami így Lengyel zsákmánya lett.
A 34. percben Vitányi tüzelt kevéssel mellé.
A 40. percben Szmola távoli kísérlete tévesztett célt.
A második játékrészre sem változott a játék képe, a DMTK futballozott mezőnyfölényben, de ez meddőnek bizonyult.
A 46. percben Vörös lövését védte Lengyel, majd néhány pillanat múlva Mészáros kényszerítőzött Szalay-val, ám Mészáros lövését is kiütötte Lengyel.
Az 52. percben Kálazival szemben szabálytalankodott védője a tizenhatoson belül. A megítélt büntető mögé Szmola állt, de a remek napot kifogó Lengyel a tizenegyest is megfogta.
Az 59. percben Mészáros próbálkozását hárította Lengyel, míg a 67. percben többször is lövőhelyzetig jutottunk a büntetőterületen belül, azonban minden próbálkozást blokkoltak a védők.
A 71. percben Bíró lőtt mellé, majd egy gyors kontra végén Nahóczky próbálkozása tévesztett célt. A végére még maradt egy kezezés miatt meg nem adott hazai találat, valamint néhány elkeseredett DMTK támadás, de ezen a napon a kapuba nem tudtuk belőni a labdát.
Mivel a Bugyi megyei II. osztályú, így a 0-0-s döntetlennel ők jutottak tovább. Hiába támadtuk végig a mérkőzést, a Bugyi szervezetten, taktikusan védekezett és ezen a délutánon nem találtunk rajtuk fogást.
Kesergésre nincs sok időnk, hiszen szombaton már bajnoki mérkőzés következik a Felsőpakony ellen, hazai pályán. Reméljük azon az összecsapáson kijavítjuk a kupabotlást.
Bugyi SE - Dunaharaszti MTK 0-0
Bugyi, 100 néző, vezette: Kéri I. Z. (Csatlós A., Laczkó G.)
Bugyi: Lengyel, Riesz, Nahóczky (Takács A. 82.p), Szlovicsák, Krajnc, Józsa (Berki S. 79.p), Berki Á. (Kóbor 46.p), Bödő, Posta, Somogyi, Füry
DMTK: Gyatyel, Szalay, Patály, Bábik D., Vitányi, Vörös, Mendebaba, Szmola (Bábik T. 69.p), Bíró, Pataki (Kálazi 46.p), Tóth Gy. (Mészáros 46.p)
Halász Gyula vezetőedző: "Nem sokat lehet erről a mérkőzésről mondani, a helyzeteket be kell lőni. Mindemelett őszintének is kell lennünk, jónéhányan mélyen a valós tudásuk alatt játszottak."
Hajrá DMTK!

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...