A Dunavarsány ellen már a főtábla a tét

A Magyar Kupa Pest megyei ág harmadik fordulójában a Dunavarsányt látja vendégül a DMTK, szombaton 17 órától. Aki továbbjut, az a sorozat főtáblájára kerül.

A Dunaharaszti a kupa első körében a megyei II. osztályú Üllő otthonában 9-1-re győzött. Az előző héten a hozzánk hasonlóan a megye I-re készülő Gödöllőt láttuk vendégül. Azon a mérkőzésen Szmola duplájára egy alkalommal volt válasza a látogatóknak, így a 2-1-es győzelemmel újra továbbjutottunk.
Igaz, vezéráldozattal járt az a meccs, mert a kulcscsont törést szenvedő Kozári Csabára hosszú ideig nem számíthatunk.
A Dunavarsány mindkétszer megyei I. osztályú egylettel csapott össze. Az első játéknapon a Százhalombattát 3-0-val, míg a másodikban a Vecsést 2-0-val búcsúztatta egykori játékosunk, Patkó György csapata.
Most már az a tét, hogy melyik gárda kerül a sorozat legjobb 128 csapata közé. Két jó formában lévő együttes találkozik szombat délután, ahol nagy csata, kiélezett küzdelem várható a főtáblára kerülésért.
Reméljük, egy igazi kupahangulatú, szórakoztató ütközetet láthatnak a kilátogató szurkolók és a végén a mieink örülhetnek majd a továbbjutásnak.
Dunaharaszti MTK - Fémalk-Dunavarsány
Dunaharaszti, 08.15., szombat, 17:00
vezeti: Fenyvesi Sz. (Sipos L., Kovács T.)
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...