Vasárnap már tétmeccs vár a DMTK-ra

A Magyar Kupa Pest megyei ágán az első fordulót rendezik meg a hétvégén. A DMTK a megyei II. osztályú Üllő ellen kezdi meg a sorozatot, vasárnap 17 órától.

Ahhoz, hogy csapatunk a főtáblára kerülhessen, három fordulón kellene továbbjutnia.
Első ellenfelünk az az Üllő lesz, amely az előző - csonka - szezonban a megyei II. osztály Déli csoportjában az ötödik helyen zárt.
A mieink alapos átalakuláson estek át a nyár folyamán. Formálódik a keret, az edzőmérkőzéseken mutatott játék már bizakodásra adhat okot.
Az új játékosainkat és a végleges keretet az elkövetkező hetekben mutatjuk majd be szurkolóinknak.
A csapat célja, hogy egy erős, masszív és szerethető együttest láthassanak a szurkolók hétről hétre a megyei I. osztályban és a gárda magját Dunaharaszti kötődésű labdarúgók alkossák, de lesznek olyan visszatérőink is, akik már sok örömöt okoztak nekünk az elmúlt években.
A vasárnapi mérkőzésen amennyiben a rendes játékidő döntetlenre végződik, akkor hosszabbítás nélkül, egyből büntetőrúgások következnek, ahol eldől ki jut tovább.
Reméljük a Dunaharaszti jól és eredményesen indítja meg az előttünk álló őszi szezont és bízunk benne sokan a helyszínen buzdítják majd a csapatot!
Üllői SE - Dunaharaszti MTK
Üllő, 08.02. vasárnap, 17:00,
vezeti: Moldván I. (Molnár L., Soós A.)
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...