Utánpótlás hírek - hétvégi eredmények

A mögöttünk hagyott hétvégén a koronavírus terjedése miatt, csak U19-es és U17-es csapataink léptek pályára.

U19:
Monori SE - Dunaharaszti MTK 1-2 (1-0)
Gólszerzőink: Virág L. 62.p (öngól), Quanaj 85.p
DMTK: Horváth P., Weiszhaupt, Pongrácz, Surugli, Piri D., Kányádi, Nagy A. (Horváth T. 46.p), Kanizsai, Németh B., Quanaj, Simon
U19-eseink pénteken léptek pályára a Monor otthonában. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első játékrészben. Fordulást követően viszont előbb egy öngóllal egyenlítettünk, majd a 85. percben Quanaj révén a győztes gólt is megszereztük.

U17:
Monori SE - Dunaharaszti MTK 7-1 (4-0)
Gólszerzőnk: Simon B. 58.p
DMTK: Pántya, Losonczi (Koller B. 46.p), Piri B., Gosztonyi, Szabó P. (Sanyó 59.p), Dezső, Kovács B. (Vámos 46.p), Tóth Zs. (Dékány B. 46.p), Erdei, Simon B., Olasz
U17-eseink szombat délelőtt játszottak a Monorral. A hazaiak végig uralták a játékot és hét góljukra mindössze egy alkalommal, Simon B. révén tudtunk válaszolni, így 7-1-re kikaptunk.

U15-ös, U14-es, U13-as és U12-es csapatunk már a hétvégén sem lépett pályára és az MLSZ döntésének értelmében határozatlan ideig március 16-tól szünetelnek az utánpótlás bajnokságok.
Reméljük, hamarosan újrakezdhetik a gyerekek az edzéseket és folytathatják a bajnokságokat, de nem győzzük elégszer kihangsúlyozni, most az egészség a legfontosabb!
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...