Zárt kapuk mögött a Taksony ellen

Az NB III Közép-csoport tizenkilencedik fordulójában szomszédvári rangadót játszik a DMTK a Taksony ellen, szombaton 14:30-tól, zárt kapuk mögött.

Mint azt korábban megírtuk, a Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány rendkívüli döntését követően, csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el a koronavírus miatt, így a Taksonyt is szurkolók nélkül vagyunk kénytelenek vendégül látni.
A mieink számára egy peches mérkőzéssel kezdődött a tavasz, hiszen a Kozármisleny otthonában egygólos vereséget szenvedtünk úgy, hogy több nagy helyzetet is elpuskáztunk, valamint egy szabályos góltól megfosztott minket a játékvezető és legalább egy pontra rászolgáltunk volna.  
Most sem számíthatunk könnyed kilencven percre, mert a Taksony masszív, erős együttes, de reméljük sikerül megkezdenünk a felzárkózást a mezőnyre és megszerezzük első hazai győzelmünket a szezon során. 
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
Szentlőrinc - DMTK 2-0
DMTK - Szekszárd 0-0
Kozármisleny - DMTK 1-0
A Dunaharaszti hazai pályán:
9 mérkőzésen, 0 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség, 6-19-es gólarány, 5 pont.
A Taksony eredményei előző három mérkőzésén:
Taksony - Honvéd II 1-2
Szabadkikötő - Taksony 0-2
Taksony - Pécs 1-1
A Taksony vendégként:
9 mérkőzésen, 3 győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség, 9-17-es gólarány, 10 pont.
Alaposan átalakult a Taksony kerete télen, ráadásul új vezetőedzője is lett a csapatnak, a rutinos Gálhidi György személyében. Több, NB I-t vagy NB II-t megjárt labdarúgó érkezett hozzájuk, elég csak Lakatosra, Fodorra vagy Szalaira gondolni. 
Jól kezdték a tavaszt, hiszen a bajnokesélyes Pécs ellen bravúros döntetlent értek el a múlt héten úgy, hogy az utolsó pillanatokban Gálfi büntetőjével egyenlítettek. 
Most ellenünk minden bizonnyal a három pontért lépnek majd pályára a zöld-fehérek, de ehhez azért a mieinknek is lesz egy-két szavuk.
Dunaharaszti MTK - Taksony SE GP Solar
Dunaharaszti, 03.14. szombat 14:30
vezeti: Sipos T. (Imrő J., Farkas D.)
A mérkőzés ugyan zártkapus lesz, de a megszokott módon, minden lényeges momentumról igyekszünk majd beszámolni szurkolóinknak a facebook oldalunkon!
A Dunaharaszti többi csapatának hétvégi programja:
03.13. péntek 14:00 Monor - DMTK U19 1-2
03.14. szombat 10:00 Monor - DMTK U17
03.14. szombat 10:00 DMTK - Monor U15 elhalasztva!
03.14. szombat 12:00 DMTK - Monor U14 elhalasztva!
03.14. szombat 15:30 DMTK - Budaörs U13 elhalasztva!
03.14. szombat 17:00 DMTK - Budaörs U12 elhalasztva!
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...