A Szekszárd ellen zárjuk az őszt

Az NB Közép-csoport tizenhetedik (idei utolsó) fordulójában a Szekszárdot látja vendégül első számú felnőtt együttesünk.

A mieink számára igazi élet-halál harc lesz az utolsó idei mérkőzés, hiszen a Szekszárd hét ponttal gyűjtött eddig többet, mint mi, így egy esetleges győzelemmel megközelítenénk őket a tabellán.
Az utóbbi hetekben jó formában futbalozott a keret, hiszen négy összecsapáson keresztül veretlenek maradtunk, ám legutóbb a Szentlőrinc vendégeként 2-0-ra kikaptunk. Igaz, ha a helyzeteinket kihasználjuk, akkor akár a második helyezett Baranya megyeieket is megszorongathattuk volna.
Az előző héten eltiltását töltő csapatkapitányunk, Rétsági Ákos visszatérhet a csapatba, viszont Alexis Sundas megkapta ötödik sárga lapját, így most ő nem léphet majd pályára.
Fontos, rendkívül fontos lesz a vasárnapi mérkőzés, ahol muszáj, hogy megszerezzük első idei hazai győzelmünket, mert azzal nyílttá tudnánk tenni a bennmaradásért vívott küzdelmet. Ez lesz az idei év utolsó tétmérkőzése és reméljük, sokan kijönnek majd drukkolni a DMTK-nak, hiszen most minden szurkolónkra nagy szükségünk van, mivel az ő buzdításuk még nagyobb lendületet adhat játékosainknak ahhoz, hogy két vállra fektessék a Szekszárdot.
Az garantálható, hogy nagy küzdelem lesz és bízzunk benne, végre újra három pontot szerzünk!
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
DMTK - Dunaújváros 2-2
Kelen - DMTK 0-2
Szentlőrinc - DMTK 2-0
A Dunaharaszti hazai pályán:
8 mérkőzésen, 0 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség, 6-19-es gólarány, 4 pont.
A Szekszárd eredményei előző három mérkőzésén:
Honvéd II - Szekszárd 3-3
Szekszárd - Szabadkikötő 2-2
Szekszárd - Pécs 1-3
A Szekszárd vendégként:
8 mérkőzésen, 2 győzelem, 3 döntetlen, 3 vereség, 12-18-as gólarány, 9 pont.
A Szekszárd nem fog feltartott kezekkel érkezni hozzánk, mivel már nyolc mérkőzés óta nyeretlen a keret és az ötödikről, a tizenkettedik helyig csúszott vissza a tabellán.
Legutóbbi három mérkőzésükön két döntetlen (Honvéd II, Szabadkikötő) és egy vereség (Pécs) a mérlegük. Támadósoruk a legveszélyesebb, hiszen mind Fejes Péter, mind Kesztyűs Máté, mind Péter Antal képes bármikor gólt szerezni. Ha őket sikerül hatástalanítanunk és a végjátékban pontosak leszünk, akkor sikerülhet szépen búcsúzni 2019-től.
Reményeink szerint egy jó és élvezetes mérkőzést játszunk majd a Tolna megyeiekkel, amelynek végén mi örülhetünk, hiszen nem győzzük elégszer hangsúlyozni, nagy szükségünk van a pontokra!
Dunaharaszti MTK - Szekszárdi UFC
Dunaharaszti, 12.01., vasárnap 13:00
vezeti: Dobai J. (Imrő J., Rigó M.)
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...