Utánpótlás hírek - hétvégi eredmények

Az utolsó bajnoki hétvégén három győzelem és egy vereség volt utánpótlás csapataink mérlege.

- Győzelemmel zárt az U19, az U17 és az U14
- Kikapott az U15

U19:
Dunaharaszti MTK - Rákosmente KSK 2-0 (1-0)
Gólszerzőnk: Kányádi 10.p, 76.p
DMTK: Horváth P., Weiszhaupt, Pongrácz, Horváth T., Surugli, Piri, Kányádi (Glázer 88.p), Kanizsai, Németh B., Quanaj, Simon D.
U19-eseink utolsó idei mérkőzésükön az RKSK-t látták vendégül. A mieink az első félidőben és a másodikban is egy-egy alkalommal a kapuba találtak, amivel 2-0-ra győztünk. Mindkét gólunkat Kányádi szerezte és ezzel a sikerrel az ötödik helyről várhatja a csapat a tavaszi folytatást.

U17:
Dunaharaszti MTK - Rákosmente KSK 5-2 (3-2)
Gólszerzőink: Dezső 3.p, 15.p, Kovács B. 45.p, Szabó P. 67.p, Zsigmond 72.p
DMTK: Pántya (Nádas 79.p), Dékány B., Losonczi (Zsigmond 46.p), Gosztonyi, Szabó P., Dezső, Kovács B. (Erdei 46.p), Kun, Koller B., Olasz (Mucsicska 79.p), Vámos (Tóth Zs. 46.p)
U17-eseink gólzáporos meccset vívtak az RKSK-val. Dezső duplájával gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, azonban a vendégek egyenlítettek. A folytatásban viszont Kovács B., Szabó P. és Zsigmond is a kapuba talált, így 5-2-re nyertünk és ezzel a sikerrel két helyet javítva, a tizenegyedik helyen fordul a DMTK.

U15:
Váci VLSE - Dunaharaszti MTK 4-0 (1-0)
DMTK: Apró M., Szamosi, Vámos (Bedő 51.p), Kiss D. (Béla 61.p), Tóth Zs., Zsigmond, Madarász, Losonczi, Király (Szilágyi 68.p), Olajos, Foór J.
U15-öseink igazi rangadóra készülhettek a Vác otthonában. Sajnos a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, mert a hazaiak négy találatára egyszer sem tudtunk válaszolni, így 4-0-ra kikaptunk, de ennek ellenére az előkelő negyedik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást.

U14:
Váci VLSE - Dunaharaszti MTK 1-3 (1-3)
Gólszerzőink: Bárány 7.p, 21.p, Reibl D. 35.p
DMTK: Apró M., Csörgő, Tóth R., Bácsi, Kozma, Bednanics, Nagy D. (Várady 73.p), Zsidai, Bárány (Gacsal 73.p), Reibl D., Fekete (Sutyinszky 67.p)
U14-eseink szintén nehéz összecsapáson vannak túl, mert a Vác is a dobogóért harcol. A mieink azonban Bárány duplájával és Reibl D. egy góljával 3-1-re nyertek és megerősítették a harmadik helyüket, mivel hat pontra növelték előnyüket a negyedik Vác előtt.

Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...