2-0-ra kikaptunk Szentlőrincen

Az NB III Közép-csoport tizenhatodik fordulójában a második helyen álló Szentlőrinc otthonába látogatott a DMTK.

Korán vezetéshez jutott a házigazda, hiszen a 4. percben egy nagy bedobás után, a hosszú oldalon érkező Harsányi a léc alá bombázott. 1-0!
Válaszképp Kántor passzából lépett meg védői elől Fekete O. és megpróbálta távolról átemelni a hazai kapust, azonban Pacéka lehúzta a kísérletet.
A 28. percben újra Fekete O. próbálkozott, de Pacéka újra a helyén volt.
A 35. percben egy jobb oldali beadást Juhász fejelt kapura, azonban Scheilinger hárított.
A 44. percben egy távoli lövés zúgott el jócskán a kapunk fölött.
Fordulás után nem sokkal egyenlíthettünk volna: az 55. percben egy szögletet követően pattant a játékszer Fekete O. elé, viszont fiatal támadónk nagy helyzetben fölé vágta a labdát.
Két perccel később pedig büntetett a Szentlőrinc. Egy szép akció végén került a labda Juhász elé, aki 14 méterről a bal alsóba helyezett. 2-0!
A folytatásban még egy-egy nagyobb lehetőséget jegyezhettünk fel: a 69. percben egy szabadrúgás után, a csereként beálló Crnojacki ollózott kapura, viszont Scheilinger fölé ütötte a lövést.
A 77. percben pedig Kántor szélről csavarta kapura a labdát egy szabadrúgásból, amit Pacéka bravúrral boxolt a mezőnybe.
Újabb találat már nem született a mérkőzésen, így a helyzeteivel jobban sáfárkodó Szentlőrinc 2-0-ra győzött.
A mieink utolsó idei összecsapása létfontosságú lesz, hiszen a tizenkettedik helyen álló Szekszárdot látjuk majd vendégül vasárnap 13 órától.
Szentlőrinc SE - Dunaharaszti MTK 2-0 (1-0)
Szentlőrinc, 200 néző, vezette: Bana G. (Perák A., Nagy M.)
Szentlőrinc: Pacéka, Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic, Hleba, Horváth F. (Németh 64.p), Vajda, Kondor, Harsányi (Aszalós 82.p), Juhász (Crnojacki 68.p)
DMTK: Scheilinger, Bíró, Gacsal, Torkos, Sundas, Kovács G., Mendebaba, Kántor, Fekete O. (Mészáros 82.p), Fekete M. (Varga T. 70.p), Nichenko
Gólszerzők: Harsányi 4.p, Juhász 57.p
Sárga lapok: Hleba 46.p ill. Sundas 49.p
Króner Péter vezetőedző: "Elkerülhető gólokat kaptunk és még a legnagyobb helyzeteket is kihagytuk, így vereséget szenvedtünk a bajnokesélyes Szentlőrinc otthonában, akik hatékonyak voltak a kapunk előtt."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...