Kiesési rangadó következik

Az NB III Közép-csoport tizenötödik fordulójában a Kelen SC ellen lép pályára első számú felnőtt csapatunk, vasárnap 13 órakor Csepelen, a Béke téri stadionban.

A Kelen abszolút újoncként jutott fel nyáron az NB III-ba. A bajnokság feléhez közeledve két ponttal szereztek többet, mint mi és a tizenötödik helyen állnak. Mivel nagyon közel áll egymáshoz a két csapat a tabellán, így igazi hatpontos rangadó következik.
Jelenleg két győzelem, három döntetlen és kilenc vereség a hazaiak mérlege, de volt már meglepő nagyarányú győzelmük is, elég csak a két héttel ezelőtti Szabadkikötő elleni 7-0-s sikerükre gondolni.
Legutóbb a Pécs vendégeként 4-0-s vereséget szenvedtek. Legeredményesebb játékosuk Balogh Bence, aki 9 találatával a harmadik helyen áll a góllövőlistán, így rá különösen figyelnünk kell majd.
Ők is tisztában vannak azzal, hogy ez a találkozó élet-halál harc lesz, ezért nagyon kemény és küzdelmes összecsapásra van kilátás.
A Kelen SC eredményei előző három mérkőzésén:
Honvéd II - Kelen 1-1
Kelen - Szabadkikötő 7-0
Pécs - Kelen 4-0
A Kelen SC hazai pályán:
6 mérkőzésen, 2 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség, 13-10-es gólarány, 7 pont.
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
DMTK - Iváncsa 1-1
Dabas - DMTK 0-1
DMTK - Dunaújváros 2-2
A Dunaharaszti vendégként:
6 mérkőzésen, 1 győzelem, 0 döntetlen, 5 vereség, 3-13-as gólarány, 3 pont.
A Dunaharaszti a pocsék rajtja után, kezd magára találni, azonban még mindig utolsók vagyunk a tabellán.
Legutóbbi három meccsünkön viszont veretlenek maradtunk, hiszen az Iváncsával és a Dunaújvárossal döntetlent játszottunk, míg a Dabast 1-0-ra legyőztük.
Jelenleg hét pont a hátrányunk a bennmaradó helyen álló Szabadkikötőtől, viszont már belátható közelségben van a csepeli gárda, így egy jó őszi hajrával és egy erős tavasszal reális esélyünk maradhat még a bennmaradás kiharcolására.
Ehhez nélkülözhetetlen az is, hogy a hétvégén győzzünk a Kelen ellen. Reméljük, a múlt heti 0-2-ről való egyenlítés a Dunaújvárossal szemben önbizalmat ad a keretünknek és egy nagyon nehéz, harcos és taktikus mérkőzésen mi gyűjtjük be a létfontosságú három pontot.
Bízzunk benne sokan bíztatják majd a mieinket a helyszínen, hiszen nem játszunk messze, mivel a Kelen a Csepel SC stadionjában rendezi meg mérkőzéseit.
Kelen SC - Dunaharaszti MTK
Csepel SC Stadion, 11.17. vasárnap, 13:00
vezeti: Bálint A. (Zahorecz R., Flinta Z.)
A Dunaharaszti utánpótlás csapatainak hétvégi programja:
11.16. szombat 10:00 DMTK - REAC U17
11.16. szombat 10:00 DMTK - REAC U19
11.16. szombat 10:00 DMTK - Kelen U13
11.16. szombat 11:30 DMTK - Kelen U12
11.17. vasárnap 10:00 DMTK - RKSK U15
11.17. vasárnap 12:00 DMTK - RKSK U14
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...