Átgázolt rajtunk a Pécs

Az NB III Közép-csoport tizenegyedik fordulójában a Pécset látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Nem kezdtek megilletődötten a mieink, az első néhány percben több támadást is vezettünk, de igazán nagy lehetőség nem adódott csapatunk előtt.
A 21. percben egy közeli próbálkozást hárított Scheilinger, majd a 26. percben Kónya beadását Geiger lőtte a hálónkba. 0-1!
A 32. percben egy balszélről érkező beadást fejelt Rácz fölé.
A 40. percben Hegedűssel szemben szabálytalankodtunk a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető a tizenegyespontra mutatott. A labda mögé Koller állt és magabiztosan értékesítette a büntetőt. 0-2!
Egy perccel később folytatódott a rémálom, amikor egy kipattanó labda, Torkosról vágódott a saját kapunkba. 0-3!
A félidő zárásaképp Gacsal fejelt röviden haza egy labdát, amit Geiger előbb levett, majd a léc alá továbbított. 0-4!
A második játékrészre kissé visszább vett a tempóból a Pécs, de a DMTK továbbra sem tudott veszélyes akciókat kidolgozni.
Az 54. percben egy gyors akció végén Sági lőtt a hálónkba (0-5), majd egy beadást követően Gajág bizonyult eredményesnek a 71. percben. 0-6!
A végeredményt Rácz egy szöglet utáni fejessel állította be a 90. percben. 0-7!
Ezzel a vereséggel továbbra is az utolsó helyen állunk a tabellán és legközelebb a negyedik Iváncsát látjuk vendégül, vasárnap 13:30-tól.
Dunaharaszti MTK - PMFC 0-7 (0-4)
Dunaharaszti, 150 néző, vezette: Katona B. (Marozsi G., Molnár A.)
DMTK: Scheilinger, Sundas, Rétsági, Torkos, Varga T. (Kántor 78.p), Mendebaba, Gacsal, Kovács G. (Fekete M. 71.p), Bíró, Fekete O., Nichenko (Mészáros 85.p)
PMFC: Kovács B., Sági, Gajág, Rácz, Németh, Godzsajev (Oliveira 65.p), Geiger, Nikic, Hegedűs M., Kónya (Szabó 56.p), Koller (Tihanyi 56.p)
Gólszerzők: Geiger 27.p, 45.p, Koller 40.p (11-esből), Torkos 41.p (öngól), Sági 54.p, Gajád 71.p, Rácz 90.p
Sárga lap: Sági 73.p
Króner Péter vezetőedző: "Tudtuk, hogy jobb erőkből álló csapattal találkozunk, ami sajnos ki is ütközött a mérkőzésen."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...