Peches vereség a Honvéd II-től

Az NB III Közép-csoport kilencedik fordulójában a Honvéd második számú felnőtt csapatát látta vendégül a DMTK.

Jól kezdődhetett volna a mérkőzés, hiszen a második percben Rétsági élesen betekert szabadrúgását Sundas centikkel bombázta a kapu fölé. Egy perccel később Fekete O. lépett meg védőitől, majd a tizenhatoson belülre ért, ahol rosszul találta el a labdát, így nem tudott veszélyes lövést megereszteni.
Válaszképp, ahogy lenni szokott, büntetett a Honvéd. A 10. percben egy röviden hazatett labdára csapott le Lukács és a hálónkba helyezett. 0-1!
Ezt követően ismét a DMTK birtokolta többet a játékszert, de fölényünk meddőnek bizonyult. A 32. percben egy szép vendég kontra végén, Lukács lőtte telibe a kapufát.
A 39. percben Kovácsnál látott kezezést a játékvezető, amiért tizenegyest ítélt. A középre tartó büntetőt Scheilinger nagy bravúrral védte, a lecsorgót azonban Horváth R. a hálónkba lőtte. 0-2!                                         
Az 50. percben mi is büntetőhöz jutottunk, miután Fekete Olivért állították meg szabálytalanul a tizenhatoson belül. A labda mögé Nichenko állt és magabiztosan bombázott a kapuba. 1-2!
A szépítéstől vérszemet kaptak a mieink és sorra dolgozták ki a helyzeteket: az 58. percben Nichenko fordult le védőjéről, majd 15 méterről a felsőlécre tüzelt, míg 3 perccel később Fekete O. pörgetett centikkel mellé.
A 64. percben Rétsági távoli kísérlete tévesztett célt.         
A 75. percben foszlottak szerte a pontszerzési reményeink, amikor egy védelmi hibát kihasználva Lukács tört előre és 14 méterről a gólvonal mögé lőtt. 1-3!
A folytatásban sem adták fel a mieink, de Torkos szöglet utáni fejese és Kovács próbálkozása sem talált utat a hálóba, így 3-1-es vereséget szenvedtünk.
Most már csak remélni tudjuk, hogy a rossz sorozat minél előbb megtörik, hiszen nagy szükségünk van a pontokra. Csapatunk legközelebb szombaton, 14:30-kor a THSE-Szabadkikötő vendégeként lép pályára Csepelen.
Dunaharaszti MTK - Budapest Honvéd-MFA 1-3 (0-2)
Dunaharaszti, 150 néző, vezette: Szabó L. (Kövér T., Gordos Á.)
DMTK: Scheilinger, Kovács G., Gacsal (Mészáros 57.p), Torkos, Sundas, Kántor, Rétsági Á., Mendebaba, Fekete M. (Varga T. 71.p), Fekete O., Nichenko
Honvéd II: Berla, Földesi, Temesvári, Zvara, Lukács (Fogarassy 87.p), Komiszár, Kóródi (Darabont 82.p), Irimiás (Nagy B. 80.p), Horváth R., Szendrei, Kovács N.
Gólszerzők: Nichenko 50.p (11-esből) ill. Lukács 10.p, 75.p, Horváth R. 39.p
Sárga lapok: Kovács G. 36.p, Sundas 80.p
Króner Péter vezetőedző: "Ebben a szezonban mindenkinek ajándékozunk gólokat a találkozó elején, utána pedig már hiába futunk az eredmény után. Most is ez történt, így a hibáinkat kihasználva, megérdemelten nyert a Honvéd II."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...