Vereség Kecskeméten

Az NB III Közép-csoport nyolcadik fordulójában a Kecskemét otthonában lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

Kiváló labdarúgó idő és villanyfény fogadta a csapatokat, a vasárnap kora este lejátszott bajnokin.
A 2. percben Fekete O. távoli próbálkozása tévesztett célt, míg válaszképp Babolek tüzelt mellé.
A 10. percben Babolek lövése pattant meg Rétságin, ami így Scheilinger zsákmánya lett. A 21. percben újra Babolek próbálkozott, de ezúttal sem talált kaput.
Válaszképp Bíró beadására Nichenko érkezett, viszont 12 méteres fejesét Mészáros kiütötte.
A 24. percben Grünvald lövését még védte Scheilinger, ám három perccel később már ő is tehetetlennek bizonyult. Ekkor az egyértelműen lesről induló Babolek tekert középre, ahol Karacs érkezett és kapásból a gólvonal mögé bombázott. 1-0!
A 44. percben egy szöglet után Hegedűs ívelt középre, ott pedig Nánási emelkedett a legmagasabbra és a hálónkba fejelt. 2-0!
Fordulást követően a mieink kerültek fölénybe, ám ez meddőnek bizonyult, mert az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A 64. percben Grünvald és Bíró ugrott össze az oldalvonal mellett, aminek eredménye, hogy előbbi sárga, míg a DMTK játékosa piros lapot kapott, így emberhátrányba kerültünk.
Ennek ellenére az újabb lehetőség előttünk akadt, azonban Rétsági szögletét hiába fejelte Nichenko kapura, Tamaskó a gólvonalról tisztázott.
A Dunaharaszti végképp kinyílt a hajrára, mindent egy lapra téve rohamoztunk, amit viszont a Kecskemét kétszer is kihasznált. A 80. percben előbb Patvaros távoli szabadrúgása talált utat a hálónkba (3-0!), majd a 89. percben Tamaskó lőtte ki ballal a hosszú alsót. 4-0!
A találkozó krónikájához tartozik, hogy a 84. percben Fehér is a kiállítás sorsára jutott, miután megkapta második sárga lapját.
4-0-s vereséget szenvedtünk egy olyan meccsen, amiben sokkal több is lehetett volna, ám a pechszériánk tovább tart, ráadásul egyelőre be vagyunk oltva góllövés ellen...
Reméljük vasárnap sikerül javítanunk, igaz nem lesz könnyű dolgunk, mert a remek formában futballozó Honvéd II fiataljait látjuk majd vendégül 14:30-tól.
KTE HUFBAU - Dunaharaszti MTK 4-0 (2-0)
Kecskemét, 150 néző, vezette: Dobai J. (Zahorecz R., Pogonyi F.)
KTE: Mészáros, Nánási, Asztalos, Fehér, Tamaskó, Vágó (Barna 82.p), Karacs (Patvaros 61.p), Grünvald (Szalai 69.p), Hegedűs, Babolek, Erdei
DMTK: Scheilinger, Bíró, Gacsal, Torkos, Sundas, Kovács G., Rétsági, Mendebaba, Kántor (Fekete M. 59.p), Fekete O. (Kányádi 88.p), Nichenko
Gólszerzők: Karacs 27.p, Nánási 44.p, Patvaros 80.p, Tamaskó 89.p
Sárga lapok: Grünvald 64.p, Asztalos 91.p
Kiállítva: Fehér 84.p ill. Bíró 64.p
Króner Péter vezetőedző: "A négygólos különbséget kissé túlzónak érzem. Ahhoz azonban, hogy az ilyen meccseken nyerni tudjunk, gólt kell szereznünk, viszont a támadójátékunk egyelőre eredménytelen."
Hajrá DMTK!

Fotók: kecskemetite.hu

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...