Súlyos vereség az RKSK-tól

Az NB III Közép-csoport hatodik fordulójában a Rákosmente otthonába látogatott első számú felnőtt csapatunk.

Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 8. percben vezetéshez jutottak a hazaiak. Ekkor Kokenszky lépett ki nagy helyzetben és a gólvonal mögé helyezett. 1-0!
Egy perccel később egy bal oldali beadást újra Kokenszky próbált meg a kapunkba juttatni, azonban Scheilinger bravúrral hárította a fejest.
A 12. percben hasonló volt a szituáció, mint az imént, ismét Kokenszky fejelt, ám Scheilinger résen volt.
A 15. percben jöhetett volna a válasz, viszont Rétsági szögletét Honti fölé bólintotta.
A 21. percben Horváth P. tüzelt fölé, míg néhány perc múlva Horváth P. beadását Kokenszky lőtte mellé.
A 27. percben Tóth L. kísérleténél védett bravúrral kapusunk. A 39. percben Fekete O. passzából Rétsági került helyzetbe, de 16 méteres lövését Ordasi megfogta.
Fordulást követően kevéssel, újabb ziccert puskáztunk el: Rétsági szöglete a hosszú oldalon tisztán érkező Sundas elé pattant, ám játékosunk rosszul találta el a labdát.
Az 54. percben Vattai a bal oldalról cselezte be magát a tizenhatos előterébe és 17 méterről mesterien tekert a léc alá. 2-0!
A 62. percben egy gyors indítás után, Kokenszky próbálkozását védte Scheilinger.
A 68. percben Honti kapta meg második sárga lapját, így tíz emberrel fordultunk a hajrára.
A 79. percben egy szemre is tetszetős akciót vezettek a hazaiak, aminek végén Balaskóhoz került a labda, ő pedig kapásból bombázott a hálóba. 3-0!
A mérkőzés zárásaként még Kokenszky kapott jó labdát és 14 méterről a rövid felsőbe tüzelt. 4-0!
A folytatásban újabb gól már nem esett, így az RKSK 4-0-ra győzött.
A mieinknek a folytatás sem lesz könnyű, mert legközelebb a második helyen álló Monort fogadjuk, majd a Honvéddal találkozunk a Magyar Kupában, míg három hét múlva a szintén feljutásra törő Kecskemét otthonába látogatunk.
Rákosmente KSK - Dunaharaszti MTK 4-0 (1-0)
Budapest, Sport tér, 150 néző, vezette: Kubicsek M. (Szvetnyik B., Rózsás R.)
RKSK: Ordasi, Nagy J., Horváth G., Kokenszky, Aranyos, Tóth L. (Horváth B. 64.p), Peszmeg, Vattai, Kiss D., Mohácsik (Bányai 85.p), Horváth P. (Balaskó 74.p)
DMTK: Scheilinger, Sundas (Mészáros 84.p), Honti, Torkos, Varga T., Bíró T., Gacsal, Mendebaba, Rétsági, Fekete O. (Kovács G. 54.p), Nichenko (Fekete M. 76.p)
Gólszerzők: Kokenszky 8.p, 88.p, Vattai 54.p, Balaskó 79.p
Sárga lapok: Bíró 60.p, Kovács G. 76.p
Kiállítva: Honti 68.p
Króner Péter vezetőedző: "A mai napon sajnos, a játék minden elemében fölénk nőtt az RKSK, míg mi tompák, pontatlanok voltunk a befejezéseknél, addig a hazaiak könyörtelenek voltak a kapu előtt."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...