2-0-ra kikaptunk a Dabas-Gyóntól

Az NB III Közép-csoport ötödik fordulójában az újonc Dabas-Gyónt látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Nem kezdtünk rosszul, hiszen a második percben egy szabadrúgást követően Fekete M. tüzelt a kapu fölé, majd néhány perccel később, Rétsági keresztbe lőtt labdájáról maradtak le a csapattársak középen.
A 10. percben egy szögletet Folmer csúsztatott a kapunk fölé. A 15. percben Bodnár ugratta ki Folmert, akinek közeli próbálkozása célt tévesztett.
A 19. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után, Zsivoczky-Pandel 25 méterről bombázott a hálónkba. 0-1!
Válaszképp Rétsági szabadrúgását Fekete M. továbbította középre, azonban a védők felszabadítottak játékosaink elől.
A 27. percben egy beadást követően Nichenko fejelt Steer kezébe.
A 31. percben Fekete O. került helyzetbe, viszont az ő kísérletét is hárította Steer.
A 34. percben Sallay távoli lövése szállt mellé.
A második játékrészt még nagyobb elánnal kezdték a mieink: a 46. percben Rétsági távolról lőtt mellé, míg két perccel később Fekete O. elől mentettek a védők.
Az 56. percben jött az igazi feketeleves, mert egy gyors kontra végén Zsivoczky-Pandel elé került a játékszer, ő pedig 16 méterről a léc alá tekert. 0-2!
A folytatásban a DMTK mindent egy lapra téve rohamozott, de mezőnyfölényünk végig meddőnek bizonyult, igazán veszélyes lehetőséget nem tudtunk kialakítani a vendégek kapuja előtt.
A Dabas-Gyón győzött 2-0-ra és, így megelőzött minket a tabellán. Nagyon hosszú még a bajnokság, viszont egyre nehezebb a dolgunk, mivel most már muszáj lesz megkezdenünk a pontok gyűjtögetését, hogy idén véletlen se legyenek kiesési gondjaink.
Dunaharaszti MTK - Dabas-Gyón FC 0-2 (0-1)
Dunaharaszti, 100 néző, vezette: Takács Á. (Soós A., Benkő R.)
DMTK: Scheilinger, Bíró, Honti, Sundas, Varga T., Rétsági, Gacsal (Kántor 64.p), Mendebaba, Fekete O. (Kovács G. 58.p), Fekete M. (Mészáros 78.p), Nichenko
Dabas-Gyón: Steer, Folmer, Sallay, Szabó P. (Gaszner 64.p), Popovics, Bodnár, Ablonczy, Soós, Varga B. (Nagy A. 12.p), Grabant, Zsivoczky-Pandel (Kürti 73.p)
Gólszerző: Zsivóczky-Pandel 19.p, 56.p
Sárga lapok: Fekete O. 50.p, Mendebaba 75.p, Kovács G. 79.p, Sundas 85.p ill. Zsivoczky-Pandel 39.p, Szabó P. 61.p, Gaszner 92.p
Króner Péter vezetőedző: "Sajnos a mai napon az összes lehetőségünket elpuskáztuk, míg az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta a hibáinkat!"
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...