Vasárnap a Taksonnyal találkozik a DMTK

Az NB III Közép-csoport negyedik fordulójában, vasárnap 17 órától, Dabason, a Taksonnyal méri össze erejét első számú felnőtt csapatunk.

A Taksony tavaly újoncként került az NB III-ba és remek őszi teljesítményének köszönhetően, már korán bebiztosította a következő szezonra is harmadosztályú tagságát.
Nyáron alaposan átalakult a zöld-fehérek kerete, hiszen rengeteg új játékost igazoltak.
A bajnokságot egy könnyed győzelemmel kezdték a Honvéd II vendégeként, majd hazai pályán kikaptak 1-0-ra a Szabadkikötőtől, míg az előző játéknapon a bajnokesélyes Pécs otthonában súlyos, 8-1-es vereséget szenvedtek.
Nagy kérdés, hogy ebből a sokkoló zakóból, hogyan tudnak felállni. Épp emiatt ellenünk biztosan kettőzött erővel hajtanak majd a három pontért.
A Taksony eredményei előző három mérkőzésén:
Honvéd II - Taksony 0-3
Taksony - Szabadkikötő 0-1
Pécs - Taksony 8-1
A Taksony hazai pályán:
1 mérkőzésen, 0 győzelem, 0 döntetlen, 1 vereség, 0-1-es gólarány, 0 pont.
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
DMTK - Szentlőrinc 1-1
Szekszárd - DMTK 2-1
DMTK - Kozármisleny 1-1
A Dunaharaszti vendégként:
1 mérkőzésen, 0 győzelem, 0 döntetlen, 1 vereség, 1-2-es gólarány, 0 pont.
A Dunaharaszti két döntetlennel és egy vereséggel rajtolt, amivel jelenleg a tizenharmadik helyen állunk a tabellán. Az első fordulóban a bajnokesélyes Szentlőrinccel játszottunk itthon döntetlent, majd egy héttel később a Szekszárdtól egy peches meccsen, a 94. percben kaptunk ki.
A sors azonban visszaadta azt, amit elvett, mivel legutóbb a Kozármisleny sokáig vezetett, de a hosszabbításban egyenlítettünk és egy pontot itthon tartottunk.
Most egy igazi szomszédvári rangadó következik, amelyen mindkét együttes a győzelemre tör majd és reméljük, ebből a párharcból most mi jövünk ki győztesen.
Taksony SE GP Solar - Dunaharaszti MTK
Dabas, 08.25., vasárnap, 17:00
vezeti: Kulcsár K. (Kis Z., Szabó D.)
A DMTK II hétvégi programja:
08.24. szombat, 17:00 DMTK II - Gyáli BKSE
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...