Döntetlent játszottunk a Kozármislennyel

Az NB III Közép-csoport harmadik fordulójában a Kozármislenyt látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

A harmadik percben rögtön a mieink voltak veszélyesek, amikor Fekete M. felfejelt labdáját Nichenko ollózta a kapu mellé.
Ezt követően a mezőnyben gyűrték egymást a felek, nagyobb lehetőségek nélkül.
A 19. percben egy élesen betekert szabadrúgásra Füredi érkezett és a hálónkba csúsztatott. 0-1!
Ettől a góltól lendületbe jött a vendég gárda, és a 26. percben nagy helyzetben kellett Rétságinak tisztáznia a támadók elől.
A 28. percben Fekete M. passzolt Bíró elé, aki a jobb oldalról középre lőtt, a berobbanó Fekete O. elől pedig az utolsó védő mentett.
A 31. percben Kántor lőtt élesen kapura egy szabadrúgást, ami csak centikkel kerülte el a kapufát.
A 40. percben egy gyors kontrát vezett a Kozármisleny. Turi nagy helyzetben vezethette Scheilingerre a labdát, aki kiszorította őt, így már csak éles szögből lőhetett a csatár, azonban próbálkozását Torkos becsúszva az alapvonalon túlra továbbította.
A második játékrészre felgyorsult a mieink játéka és több veszélyes akciót is vezettünk. A 56. percben Mendebaba pörgetését lábbal védte Somogyi, majd egy lecsorgó labdát Gacsal kevéssel bombázott mellé.
A 60. percben ismét Rétsági mentett nagyot becsúszva.
A 70. percben Varga T. cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd Nichenko elé gurított volna, azonban támadónk elől tisztáztak a védők.
A 91. percben Rétsági bedobása csúszott meg középen, amire a hosszú oldalon Juhász D. érkezett és az NB III-ban ezen a napon debütáló fiatal játékosunk a gólvonal mögé helyezett. 1-1!
A folytatásban másra már nem maradt idő, így a látottak alapján igazságos eredmény született, hiszen az első félidőben a vendégek, míg a másodikban a mieink játszottak fölényben.
A DMTK legközelebb vasárnap, 17 órakor a Taksony ellen lép majd pályára. A mérkőzés helyszíne Dabas lesz, ahol reméljük, sokan buzdítják majd a mieinket a helyszínen is.
Dunaharaszti MTK - HR-Rent Kozármisleny 1-1 (0-1)
Dunaharaszti, 100 néző, vezette: Szabó L. (Pipicz N., Szarvas L.)
DMTK: Scheilinger, Bíró, Torkos, Honti, Rétsági, Kántor (Mészáros 77.p), Gacsal, Mendebaba, Fekete M. (Varga T. 46.p), Fekete O. (Juhász D. 85.p), Nichenko
Kozármisleny: Somogyi, Kónya, Nagy Á., Füredi, Kocsis, Fenyvesi, Rácz Á. (Csernik 57.p), Tóth M. (Dalipi 85.p), Berdó (Horvát G. 71.p), Turi Tamás, Turi Tamás Kristóf
Gólszerzők: Juhász D. 91.p ill. Füredi 19.p
Sárga lapok: Fekete M. 43.p, Gacsal 73.p ill. Turi Tamás 14.p
Króner Péter vezetőedző: "Két ellentétes félidőt játszottunk a Kozármisleny ellen. Az első félidőben a vendégek, míg a másodikban mi játszottunk fölényben, így igazságos döntetlen született."
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...