Vasárnap a Kozármisleny látogat Dunaharasztiba

Az NB III Közép-csoport harmadik játéknapján, vasárnap 17 órától a Kozásmislenyt látja vendégül első számú felnőtt csapatunk.

A Dunaharaszti az első fordulóban, hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Szentlőrinccel, míg az előző játéknapon a Szekszárd otthonába látogattunk. A vezetést a hazaiak szerezték meg, de a második félidő elején egyenlítettünk, sőt győzhettünk is volna, ha a jogos büntetőt befújja a játékvezető a javunkra. Ezt sajnos nem tette meg, az utolsó percben pedig egy szabadrúgásból született góllal otthon tartotta a három pontot a Tolna megyei gárda. Fájó volt a vereség, de kesergésre nincs idő, mert vasárnap újra pályára lép csapatunk.
Szerencsére minden játékosunk bevethető hétvégén és reményeink szerint, sikerül megszereznünk az első idei győzelmünket a masszív, szép futballt játszó Kozármisleny ellen.
A Dunaharaszti eddigi eredményei:
DMTK - Szentlőrinc 1-1
Szekszárd - DMTK 2-1
A Dunaharaszti hazai pályán:
1 mérkőzésen, 0 győzelem, 1 döntetlen, 0 vereség, 1-1-es gólarány, 1 pont.
A Kozármisleny eddigi eredményei:
Szabadkikötő - Kozármisleny 1-0
Kozármisleny - Pécs 1-2
A Kozármisleny vendégként:
1 mérkőzésen, 0 győzelem, 0 döntetlen, 1 vereség, 0-1-es gólarány, 0 pont.
A Kozármislenynél elég nagy volt a játékosmozgás a nyáron, ami meg is mutatkozik az eddigi teljesítményükön, hiszen minkét alkalommal vereséget szenvedtek.
A bajnokesélyes Pécs elleni fiaskó nem volt meglepetés, ám az, hogy a Szabadkikötő is legyőzte őket az első fordulóban, az váratlan volt, hiszen legalább az egyik pontért utaztak fel a fővárosba hétvégi vendégeink.
Idő kell még a Baranya megyei csapatnak az összeszokásra, hétről hétre jobb formába lendülnek majd.
Mivel mindkét csapat nyeretlen még a bajnokság során, ezért igazi nagy csatára van kilátás, hiszen a DMTK és a Misleny is meg akarja szerezni első idei sikerét. Épp ezért, az biztosan kijelenthető, hogy jó és izgalmas derbire van kilátás, amelyen reméljük újra sokan szurkolnak majd a Dunaharaszti sikeréért a pálya szélén is.
Dunaharaszti MTK - HR-RENT Kozármisleny
Dunaharaszti, 08.18. vasárnap, 17:00
vezeti: Szabó L. (Pipicz N., Szarvas L.)
A DMTK II hétvégi programja:
08.18. vasárnap 17:00 Szigethalom - DMTK II (Üllő)
Hajrá DMTK!

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...