Vasárnap rajtol a bajnokság

Az NB III Közép-csoport első fordulójában a Szentlőrincet látja vendégül első számú felnőtt csapatunk, vasárnap 17 órától.

Rövid volt a nyári pihenő, hiszen alig két hónapja ért véget az előző szezon és máris kezdődik a 2019-20-as.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, sok volt a változás a DMTK háza táján, hiszen két év után újra a Közép-csoportba kerültünk és a játékosmozgás sem maradt el.
Az előző idényben az utolsó pillanatban sikerült kiharcolnunk a bennmaradást, de reméljük ebben a bajnokságban nem kell majd ekkora izgalmakat átélnünk.
Bízzunk benne, az új játékosok hamar összeszoknak a régiekkel és már az első fordulóban megkezdjük a pontok gyűjtését. Nehéz dolgunk lesz, azonban a jó rajt minden klub számára nagyon fontos.                                 
A Dunaharaszti hazai mérlege az előző szezonban:
15 mérkőzésen, 4 győzelem, 4 döntetlen, 7 vereség, 17-30-as gólarány, 32 pont.
A Szentlőrinc idegenbeli mérlege az előző szezonban:
15 mérkőzésen, 10 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség, 23-10-es gólarány, 33 pont.
A tavalyi szezonban a Közép-csoport meglepetés csapata volt a Szentlőrinc, mivel egészen a bajnokság végéig harcban álltak a feljutásért és végül a második helyen zárták a pontvadászatot.
A keretük alaposan átalakult a nyár folyamán, hiszen a sok távozó mellett, rengeteg új, rutinos labdarúgóval bővült a keretük.
Nekik is szinte új együttest kellett építeniük a nyár folyamán, de a céljuk nem változott, az idei bajnokságban újra az első ötben akarnak végezni.
Tavaly a Magyar Kupa hatodik fordulójában 1-0-ra legyőztek minket hazai pályán, viszont most jó lenne, ha ezúttal nekünk sikerülne meglepni a nagy terveket szövögető baranyai gárdát.
Reméljük sokan kilátogatnak majd az összecsapásra és közösen kiszurkoljuk a győzelmet!
Dunaharaszti MTK - Szentlőrinc SE
Dunaharaszti, augusztus 4., vasárnap, 17 óra
vezeti: Juhász B. (Bertalan D., Nagy A.)

Hajrá DMTK!

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...