Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

Bajnok lett a DMTK II, nyert és második helyen áll az U14. Újabb sikeres hétvégén vannak túl a DMTK csapatai.

- Bajnok lett a DMTK II
- Az U19 a 6., az U17 a 8. helyen zárt
- Fontos U15-ös és U14-es siker

Felnőtt II:
Dunafüred-Százhalombatta - Dunaharaszti MTK II 1-4 (0-4)
Gólszerzőink: Hegyes Z. 3.p, Vitányi 25.p, Erdélyi B. 30.p, Hegyes P. 32.p
DMTK II: Ernszt, Balogh T., Szinai, Hegyes P., Erdélyi B., Erdélyi R., Hegyes Z., Valkai Krisztián, Varga P., Schuszter, Vitányi
Második számú felnőtt csapatunk az utolsó bajnoki mérkőzésén már az első félidőben lerendezte a lényegi kérdéseket, hiszen Hegyes Z., Vitányi, Erdélyi B. és Hegyes P. egy-egy góljával már 4-0-ra vezetett. A második félidőben ugyan szépített a Dunafüred, de a 4-1-es győzelemmel véglegessé vált, hogy a többi együttes eredményétől függetlenül megnyerte csoportját a DMTK II.
Gratulálunk a csapat tagjainak és irány a megyei III. osztály!

U19:
Főnix-Gold FC - Dunaharaszti MTK 5-1 (2-1)
Gólszerzőnk: Quanaj 29.p
DMTK: Kammermann, Hajdú, Horváth Á., Pongrácz, Gogán, Márton N., Horváth T., Juhász D., Quanaj, Glázer (Boros 46.p), Jakab N.
A csütörtöki Főnix elleni meccsen foghíjas kerettel állt ki csapatunk, a sérülések miatt. A hazaiak első góljára még válaszolni tudtunk Quanaj révén, de a folytatásban újabb négy gólt szerezve, meggyőző, 5-1-es győzelmet aratott a Főnix.

Gárdony VSC - Dunaharaszti MTK 0-7 (0-3)
Gólszerzőink: Knul 9.p, 45.p, Juhász D. 23.p, Horváth Á. 50.p, 73.p, Pongrácz 64.p, Gogán 81.p
DMTK: Boros, Weiszhaupt, Horváth Á., Pongrácz, Quanaj, Adorján, Knul (Kanizsai 46.p), Juhász D., Horváth T., Gogán, Nagy A. (Hajdú 46.p)
Az utolsó fordulóban a Gárdony vendégeként ellentmondást nem tűrű játékkal rukkoltak elő a mieink. Hét gólt szereztünk, Knul 2, Horváth Á. 2, Juhász D. 1, Pongrácz 1, Gogán 1, amire a hazaiak egyszer sem tudtak válaszolni, így a mieink a hatodik helyen zárták a bajnokságot.

U17:
Gárdony VSC - Dunaharaszti MTK 3-2 (3-1)
Gólszerzőink: Erdei 44.p, Simon B. 89.p
DMTK: Pántya, Gosztonyi, Sulyok, Nádas, Szabó P., Erdei, Kun, Simon B., Berkes
Az utolsó fordulóban csak létszámhiányosan tudtunk elutazni Gárdonyba, mert többen is a meccs reggelére betegedtek meg.
A hazaiak az emberelőnyükkel jól éltek és gyorsan három gólos előnyre tettek szert, ám a mieink Erdei és Simon B. góljával kozmetikázni tudtak az eredményen és a vereség ellenére is a nyolcadik helyen zártuk a bajnokságot.

U15:
Dunaharaszti MTK - FC Esztergom 3-2 (2-1)
Gólszerzőink: Ungi 11.p, Benedek 32.p, Gyuris 47.p
DMTK: Bartha, Koller B., Horváth Zs., Dékány B., Ungi, Gyuris, Sipos, Bődi (Hegedűs A. 61.p), Olasz, Csoma-László, Benedek
U15-öseink jól kezdtek az Esztergom ellen, mert Ungi és Benedek góljával már 2-0-ra vezettünk. Ezután szépített a vendég együttes, ám nem sokkal később Gyuris révén újra kettő volt közte. A hajrában ugyan még kozmetikázott az eredményen az Esztergom, de így is mi örülhettünk a három pontnak.

U14:
Dunaharaszti MTK - FC Esztergom 10-0 (9-0)
Gólszerzőink: Vámos 9.p, 24.p, 31.p, Kiss D. 13.p, 15.p, 17.p, 34.p, 48.p, Tóth Zs. 25.p, Zsigmond 29.p
DMTK: Apró M., Tóth R., Foór J., Vámos, Horváth H., Béla, Kiss D., Tóth Zs., Zsigmond, Losonczi, Bednanics, csereként pályára lépett: Bácsi, Bárány, Szilágyi B., Fekete
U14-eseink újra meggyőző játékkal rukkoltak elő és 10-0-ra győztek az Esztergom ellen. Góljainkon Kiss D. 5, Vámos 3, Tóth Zs. 1 és Zsigmond 1 osztozkodtak. Mivel időközben a CSHC vereséget szenvedett Dorogon, így a mieink feljöttek a tabellán a második helyre!

Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...