Mátészalkán lépünk pályára az NB III-as osztályozó első felvonásán

A harmadosztályba való feljutásért vívandó osztályozó első mérkőzésén Mátészalkán lép pályára a DMTK, szombaton 15 órától.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei I. osztályban kiválóan teljesített ellenfelünk, hiszen 19 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség a mérlegük, amivel csak kevesebb győzelmük miatt szorultak a dobogó második helyére a Tarpa mögött.
Több olyan játékosuk is van, akik korábban az NB III-ban vagy az NB II-ben is futballoztak, ezért egy nagyon nehéz ütközet vár a mieinkre. Bizonyosan sok szurkoló látogat ki már az első párharcra is, amelyen nagy taktikai csata várható, de reméljük, hogy számunkra megfelelő eredményt tudunk elérni.
A Mátészalka eredményei előző három mérkőzésén:
MMTK - Kállósemjén 2-0
Kemecse - MMTK 0-4
MMTK - Nagykálló 3-0
A Mátészalka hazai pályán a bajnokság során:
15 mérkőzésen, 10 győzelem, 5 döntetlen, 0 vereség, 34-8-as gólarány, 35 pont.
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
Perbál - DMTK 2-0
DMTK - Vác 2-0
Örkény - DMTK 1-2
A Dunaharaszti vendégként a bajnokság során:
15 mérkőzésen, 12 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség, 33-8-as gólarány, 37 pont.
A Dunaharaszti a Pest Vármegyei I. osztályú bajnokságban lett első, 26 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel, 79 megszerzett ponttal. Csapatunk az egész idény során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott és ennek eredményeként játszhatunk most egy oda-visszavágós osztályozós párharcot az NB III-ba jutásért.
Nagyon nehéz összecsapások várnak ránk, hiszen két jól felkészített gárda méri össze erejét, ám bízzunk benne, hogy a szombati meccs végén mi lehetünk majd az elégedettebbek.
Mátészalkai MTK - Dunaharaszti MTK
Mátészalka, 06.08., szombat, 15:00
vezeti: Nagy R. (Berényi Á., Balla L., tartalék játékvezető: Bodnár Á.)
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...