Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén a DMTK II, az U19 és a Megyei U13 számára is véget ért a szezon.

- Vereségével a 13. helyen zárt a DMTK II
- 7-0-s Iváncsa elleni sikerrel vált biztossá az U19 ezüstérme
- Kikapott idei utolsó bajnokiján a Megyei U13

Felnőtt II:
Alsónémedi SE - Dunaharaszti MTK II 4-0 (1-0)
DMTK II: Sófalvi, Szederkényi, Márton N., Szőke, Lengyel K., Mayer, Bíró Zs. (Németh B. 46.p), Landsmann (Béla 46.p), Kiss D. (Reibl B. 46.p), Hegyes (Németh D. 69.p), Qunaj (Tóth P. 46.p)
Ughy Márk edző: "A mai napon sok fiatal tehetséges játékost láttam játszani felnőtt bajnokságban. Azt gondolom, játékban nem volt ekkora különbség a két csapat között, de a helyzet kihasználásban igen, ezért gratulálok az Alsónémedinek. Jó pihenést kívánok a játékosoknak!"
Tartalék gárdánk számára is véget ért a szezon, hiszen az utolsó fordulóban az Alsónémedi otthonában léptek pályára a mieink. Nem játszott alárendelt szerepet csapatunk, de sajnos, a kapu előtti lehetőségekkel nem éltünk, ellenfelünk viszont a hibáinkat könyörtelenül kihasználta és 4-0-s győzelmet aratott Laczkó, Kordé, Szemán és Szalai egy-egy góljával.

U19:
Dunaharaszti MTK - Iváncsa KSE 7-0 (2-0)
Gólszerzőink: Fekete R. 31.p, Nagy B. 43.p, Bárány 68.p, Elsik 71.p, 72.p, Tóth P. 80.p, 88.p
DMTK: Szabó H. (Lénárt 72.p), Busa, Scharf, Bíró Zs. (Béla 69.p), Mikó (Tóth P. 51.p), Fekete R., Olajos, Király M., Bárány (Fehér K. 72.p), Tóth R. (Földi 46.p), Nagy B. (Elsik 69.p)
Farkas János vezetőedző: "Az utolsó fordulóig kellett izgulnunk, hogy a második vagy harmadik helyet szerezzük-e meg. Ennek tükrében készültünk a találkozóra. Meccs előtt inkább a motivációra fektettem a hangsúlyt és sikerült ezt a pályára kivinni. Jó volt látni a srácokat milyen motiváltak és akarják azt a második helyet. Taktikus és végre gólgazdag mérkőzést játszottunk. Gratulálok mindenkinek!"
U19-eseink a bajnokság utolsó fordulójában az Iváncsát látták vendégül. A találkozó előtt még mind a két csapat megszerezhette volna a második helyet, így nagy volt a tétje a meccsnek. A DMTK remek játékkal rukkolt elő a mérkőzésen és Elsik (2), Tóth P. (2), Fekete R. (1), Nagy B. (1), valamint Bárány (1) góljaival megérdemelt, 7-0-s győzelmet arattunk, ezzel egy hosszú szezon végén, megszereztük az ezüstérmet.

Megyei U13:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 5-1
Gólszerzőnk: Tóth B. 33.p
DMTK: Leveleki, Szigeti D., Varga-Magyar, Komlovszky, Bóna B., Tóth B., Lázár Á., Lakatos K., Filep, csereként pályára lépett: Kaizer, Kiss B., Visnyár
Szalai András vezetőedző: "Nagyon büszke vagyok a srácokra! Sajnálom, hogy így alakult a mai mérkőzés, mert nem tükrözi a valóságot. Viszont amiért érdemes nap, mint nap dolgozni, az ma is és egész szezonban megmutatkozott. Meccsről meccsre egyre többet tudtunk fejlődni és ez a legfontosabb ebben a korban. Ezt az alázatot és szenvedélyt kell tovább vinniük magukkal és ez hosszú távon kifizetődő lehet! Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben az évben és 110 százalékosan odatette magát, köszönöm nekik/nektek!"
Megyei U13-as csapatunk Diósdon zárta az idényt. Sajnos, ez a meccs, nem úgy alakult, mint ahogy azt terveztük, mert hiába dolgoztunk ki sok helyzetet, csupán egyszer, Tóth B. révén találtunk a hálóba, ellenfelünk viszont öt alkalommal is gólt szerzett és 5-1-es vereséget szenvedtünk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...