Utánpótlás hírek - az elmúlt hét eredményei

Az elmúlt héten szinte minden korosztályunk pályára lépett.

- 2-0-ra nyert az U19 a Maroshegy otthonában
- Súlyos vereséggel zárt az U17
- Legyőzte a bajnokot az U16 és ezüstérmes lett
- A Gloriett elleni győzelmével biztosította be harmadik helyét az U15
- Elmaradt az U14 bajnokija
- Gólparádéval zárta az idényt az U13
- Kikapott a Dunaújvárostól az U12
- Két győzelem Megyei U13-asaink eheti mérlege

U19:
Ikarus-Maroshegy - Dunaharaszti MTK
Gólszerzőink: Nagy B. 11.p, Elsik 14.p
DMTK: Szabó H. (Lénárt 82.p), Szederkényi, Nagy B. (Tóth R. 82.p), Scharf, Elsik (Béla 57.p), Reibl D., Olajos, Király M. (Fekete R. 63.p), Tóth P., Bárány, Bíró Zs.
Farkas János vezetőedző: "Újabb lépést tettünk a második hely megszerzéséért. Gratulálok mindenkinek!"
Remekül kezdtek a mieink a Maroshegy otthonában, hiszen Nagy B. és Elsik egy-egy góljával 2-0-ra vezettünk már a 14. percben. A folytatásban is a mieink akarata érvényesült, de újabb találat nem született, így nagy lépést tettek játékosaink a második hely felé.

U17:
Siófoki Bányász SE - Dunaharaszti MTK 9-1 (3-0)
Gólszerzőnk: Deák 83.p
DMTK: Tarr, Földi, Deák, Batiz, Németh D. (Gerebenes B. 46.p), Bognár L., Pál, Busa, Tölcsér, Gyürefi (Progner 46.p), Kovács A. (Mikó 46.p)
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Szégyelljük magunkat a mai teljesítményünkért! Ilyen zárásról nem is álmodtam. Kicsit úgy éreztem, hogy kényszerből jövünk az utolsó bajnoki mérkőzésre és hamar túl akarunk lenni rajta!"
U17-eseink Siófokon fejezték be az idei bajnokságot. Sajnos, ezen a meccsen semmi nem működött jól, a hazaiak kilenc találatára mindössze egyszer, Deák révén tudtunk válaszolni.

U16:
Dunaharaszti MTK - Kincsem SE 5-3 (3-2)
Gólszerzőink: Lengyel Sz. 15.p, Fehér K. 27.p, 38.p, 76.p, 83.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász M., Rékási (Ecseri 25.p), Baja, Horváth D. (Csizek 39.p), Dékány B. (Reibl B. 61.p), Fehér K., Hajdu K., Szilágyi K., Lengyel Sz.
A már biztosan aranyérmes látogatott a második helyen záró DMTK otthonába az U16-os bajnokság záró fordulójában. A mieink nagy lendülettel kezdtek és Lengyel Sz. révén a vezetést is megszereztük, ám nem sokkal később Vörös egyenlített. Ezután Fehér K. duplázott, majd a félidő vége előtt Makkos alakította 3-2-re az állást. A második játékrészben Fehér K. újabb két alkalommal talált a hálóba és az 5-3-as végeredmény a 86. percben Vörös góljával alakult ki, ezzel pedig a Haraszti remek játékkal, legyőzte a bajnokot!

U15:
Gloriett SE - Dunaharaszti MTK 0-2 (0-0)
Gólszerzőnk: Surányi 70.p, 80.p
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á. (Szágos B. 60.p), Csizek, Engelleiter, Ecseri (Nagy Á. 67.p), Monzák (Széll D. 60.p), Surányi, Oláh K., Gulyás (Kertész M. 41.p), Sztrapkó, Pap Á.
Szigeti Gábor vezetőedző: "Gratulálok a csapatnak a szép szezon befejezéshez. Az utolsó három mérkőzésen megmutattuk, hogy sokkal több van bennünk. A mai győzelemmel a bajnokság harmadik helyét sikerült megszerezni."
U15-öseink utolsó idei mérkőzésükön a Gloriett vendégei voltak. Sokáig nem talált a hálóba egyik fél sem, ám a hajrában Surányi duplázni tudott, amivel 2-0-ra nyertünk és a bajnokságot a harmadik zártuk.

U14:
Airnergy FC - Dunaharaszti MTK 0-3 játék nélkül
Ellenfelünk, az Airnergy vasárnap lemondta a bajnoki a mérkőzést, így U14-eseink mérkőzése elmaradt és csapatunk a negyedik helyen zárta az idényt.

U13:
Dunaharaszti MTK - ESMTK 12-2
Gólszerzőink: Gerebenes R. 1.p, Kirinó 10.p, 55.p, Karika A. 15.p, 71.p, 76.p, András B. 24.p, 61.p, 65.p, 67.p, Kiss B. 50.p, Bányai 73.p
DMTK: Németh P., Kirinó, Karika A., Bálint B., Árkocsevics G., Bányai, Ady, András B., Gerebenes R., csereként pályára lépett: Keleti, Móricz, Kiss B., Máté B., Kiss G.
U13-asaink remekül fejezték be az idényt, hiszen az ESMTK-val szemben igazi góleső volt, mivel a mieink tizenkétszer, míg ellenfelünk két alkalommal talált a hálóba. A meccsen András B. négyszer, Karika A. háromszor, Kirinó kétszer, míg Gerebenes R., Kiss B. és Bányai egyszer-egyszer volt eredményes.

U12:
Dunaharaszti MTK - Dunaújváros PASE 0-2
DMTK: Leveleki, Móricz, Máté B., Nagy R., Bálint B., Filep, Kiss G., Szigeti D., Németh G., csereként pályára lépett: Tóth B., Kaizer, Lakatos K.
Nyul Árpád vezetőedző: "Nem sikerült a bravúr a Dunaújváros ellen az utolsó bajnoki mérkőzésünkön. A meccs első részében több helyzetet kihagytunk, ami megbosszulta magát. A fizikális különbségek a hazai pályán is kijöttek. A vereség ellenére dicséret a gyerekeknek, jó mérkőzést játszottak."
U12-eseink szerették volna szépen zárni az idényt, de hiába játszottak jól a Dunaújváros ellen, riválisunk két találatára egyszer sem sikerült válaszolnunk, így ezúttal 2-0-s vereséget szenvedtünk.

Megyei U13:
Dunaharaszti MTK - Taksony SE 4-1
Gólszerzőink: Szigeti D. 37.p, Dékány Á. 50.p, Tóth B. 73.p, Visnyár 76.p
DMTK: Leveleki, Filep, Szigeti D., Kaizer, Tóth B., Németh G., Dékány Á., Varga-Magyar, Lázár Á., csereként pályára lépett: Töreky Zs., Komlovszky, Bóna, Kökény, Visnyár, Kiss B.
Megyei U13-as csapatunk hétfőn mérte össze erejét a Taksonnyal. A vezetést ellenfelünk szerezte meg, azonban Szigeti D., Dékány Á, Tóth B. és Visnyár egy-egy góljával fordítottunk és 4-1-re győztünk.

Kiskunlacháza SE - Dunaharaszti MTK 1-3
Gólszerzőink: Lakatos K. 6.p, Szigeti D. 27.p, Tóth B. 49.p
DMTK: Leveleki, Szigeti D., Lakatos K., Tóth B., Kaizer, Németh G., Töreky Zs., Filep, Kiss B., csereként pályára lépett: Varga-Magyar, Kökény, Lázár Á., Kerekes, Visnyár
Csütörtök délután a Kiskunlacháza elleni meccsét pótolta be Megyei U13-as keretünk. Ezen a találkozón jól kezdtünk és az összecsapást végig uralva, magabiztos, 3-1-es sikert arattunk. Góljainkon ezen a napon Lakatos K. (1), Szigeti D. (1) és Tóth B. (1) osztozkodtak.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...