Utánpótlás és DMTK II hírek - az elmúlt hét eredményei

Az elmúlt egy hétben szinte minden korosztályunk pályára lépett.

- Vereséget szenvedett Tápióságon a DMTK II
- Fontos pontot szerzett az U19
- 3-1-re nyert Diósdon az U16
- 1-0-ra kikapott az U15
- 1-1-es döntetlent játszott a Soroksárral az U14
- Megyei U13-asaink legyőzték a Halásztelket

Felnőtt II:
Tápiósági KSK - Dunaharaszti MTK II 4-1
Gólszerzőnk: Szőke 79.p
Kiállítva: Durbák 73.p
DMTK II: Szabó H., Bíró Zs. (Scharf 64.p), Qunaj (Béla 77.p), Vitányi, Durbák, Márton N., Mayer, Bárány (Szederkényi 46.p), Szőke, Hegyes (Fekete R. 77.p), Király M. (Olajos 64.p)
Farkas János vezetőedző: "Addig amíg a helyzeteinket nem tudjuk gólra váltani, nem fogunk meccset nyerni. Hétről hétre hibát hibára halmozunk, amiket a felnőtt futballban sajnos, könyörtelenül megbüntetnek az ellenfelek."
Csütörtök késő délután Tápióságra látogatott második számú felnőtt csapatunk. A mérkőzés elején több nagy helyzetünk volt, de ezek rendre kimaradtak. Sajnos, ezt ezúttal megbosszulta ellenfelünk, mert Szabó B., Seres, Kolozsi és Gulyás is a kapunkba talált, amire mi egyszer, Szőke büntetőjével tudtunk válaszolni.

U19:
Dunaharaszti MTK - 1908 SZAC 0-0
DMTK: Szabó H., Bíró Zs. (Németh D. 83.p), Scharf, Reibl D. (Mikó 72.p), Király M., Fekete R. (Olajos 72.p), Szederkényi (Durbák 61.p), Bárány, Szőke, Kiss D. (Elsik 46.p), Tóth P. (Földi 72.p)
Farkas János vezetőedző: "A bajnokság bajnokcsapata látogatott hozzánk és szerettük volna elrontani a mai napjukat, de a meccs képe alapján reális döntetlen született."
U19-eseink legutóbb a már biztosan bajnok 1908 SZAC-ot látták vendégül. Izgalmas meccset játszott egymással a két csapat, azonban ezen a mérkőzésen nem született gól, így 0-0-s döntetlennel ért véget a találkozó.

U16:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 1-3 (1-0)
Gólszerzőink: Zelovics 72.p, 81.p, Dékány B. 86.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász M., Baja, Horváth D., Reibl B., Dékány B., Fehér K., Hajdu K. (Zelovics 46.p), Szilágyi K., Lengyel Sz.
Szederkényi Zsolt vezetőedző: "Magunknak tettük nehézzé a mai mérkőzést, de végül sikerült begyűjteni a három pontot. A második félidőben több jó egyéni teljesítmény is segítette ezt, Zelovics, Reibl és Dékány játékával, valamint némi szerkezeti változtatással fordítottuk meg az eredmény állását. A még mindig jelenlevő nehézségeink ellenére az utolsó mérkőzésen, a bajnok ellen szeretnénk megmutatni mindenkinek, hogy milyen jó csapat a Dunaharaszti MTK U16-os gárdája!"
U16-osaink szombaton a Diósd vendégei voltak. A mérkőzés félideje előtt a hazaiak jutottak vezetéshez és sokáig úgy tűnt, ez az előny akár a meccs végéig is kitarthat. Az utolsó húsz percben viszont eggyel magasabb fokozatba kapcsolt a DMTK és Zelovics duplájával, valamint Dékány B. egy góljával fordítottunk és 3-1-re nyertünk.

U15:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 0-1 (0-0)
DMTK: Rusznák, Fogarasy (Szágos B. 41.p), Csizek, Széll (Gulyás 62.p), Engelleiter, Ecseri (Árkocsevics G. 75.p), Monzák (Fekete I. 41.p), Surányi, Oláh K. (Nagy Á. 71.p), Sztrapkó, Pap Á.
Szigeti Gábor vezetőedző: "Végig fölényben játszottunk, de a kapu előtt nem volt szerencsénk. Öt-hat komoly lehetőség adódott előttünk, azonban a kapus vagy a kapufa mindig az utunkat állta. Az utolsó 10 percben az első kapunkat eltaláló lövésszerű beadás behullott a gólvonal mögé és ez eldöntötte a mérkőzést. A mai meccsen győzelmet érdemeltünk volna. Ilyen a futball."
U15-öseink a Soroksár elleni meccsükön sok helyzetet kidolgoztak, de ezek rendre kimaradtak, mert vagy a kapus vagy a kapufa hárítani tudott. A vendégek viszont egy szerencsés góllal előnybe kerültek, amit sajnos, meg is őriztek a lefújásig, ezért ezúttal pont nélkül maradtunk.

U14:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 1-1 (0-1)
Gólszerzőnk: Kertész M. 76.p
DMTK: Firgi (Szabó M. 65.p), Tímár Á. (Egyed Á. 41.p), Gerebenes R. (László B. 78.p), Varga B., Tordai H. (Kun M. 78.p), Kulcsár K., Nagy R., Nánási, Bejan, Kertész M., Nagy-Kúti P.
Valkai Krisztián vezetőedző: "A mérkőzés első húsz percében sok hibával játszottunk, amit a vendég csapat ki is használt. Ezt követően szerkezetet váltottunk és a következő 60 percben mi irányítottunk, ami most egy pontot eredményezett. Az elmúlt hetek teljesítménye nagy bizakodásra ad okot a jövőre nézve. Gratulálok Srácok!"
U14-eseink szintén a Soroksárral csaptak össze szombat délután. Vendégeink a 8. percben vezetéshez jutottak, majd ezután a mieink átvették az irányítást és a 76. percben Kertész M. révén egyenlítettünk és ezzel egy pontot itthon tudtunk tartani.

Megyei U13:
Dunaharaszti MTK - Halásztelki FC 4-2
Gólszerzőink: Belényi 26.p, Kerekes G. 33.p, Kaizer 51.p, Varga-Magyar 55.p
DMTK: Visnyár, Komlovszky, Belényi, Varga-Magyar, Kaizer, Lakatos K., Németh G., Filep, Lázár Á., csereként pályára lépett: Kökény, Kerekes G., Kiss B., Töreky Zs.
Megyei U13-as csapatunk szerda délután a Halásztelket látta vendégül. A találkozó elején ellenfelünk szerzett vezetést, ám ezután Belényi, Kerekes G., Kaizer és Varga-Magyar is a kapuba talált, amire már csak egy alkalommal érkezett válasz, így megérdemelt, 4-2-es győzelmet arattunk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...