2-0-s vereség Perbálon

A Pest Vármegyei I. osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában a Perbál vendégeként lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

A találkozó hatodik percében Vitányi robogott el a jobb oldalon és a kapu mellé lőtt.
Válaszképp egy bal oldali akció végén Gyatyel ütött ki egy hazai próbálkozást.
A 19. percben mi vezettünk gyors támadást: Bata passzolt Szmolához, aki a kapu mellé lőtt.
A 24. percben szabadrúgáshoz jutott a Perbál a kapunktól 20 méterre, kissé balról. A labda mögé Juhász Á. állt és nagyerejű, lapos bombája a vizes talajon felgyorsult, így védhetetlenül vágódott a rövid sarokba. 1-0!
Ezután próbálták a mieink átvenni az irányítást, de mezőnyfölényünk ezen a napon meddőnek bizonyult, helyzetekig is alig jutottunk el.
A 28. percben Golda próbálkozása szállt kevéssel mellé, majd a 41. percben egy szöglet után Csizmadia lőtt fölé.
A félidő zárásaképp egy jobbról élesen betekert labdát Gyatyel bravúrral ütött a kapu mellé.
Az 50. percben Fehér-Kaplár fejelt a kapunk fölé, míg két perccel később Erdős lőtt mellé.
A 75. percben szépíthettünk volna, azonban Szmola hiába tört be a tizenhatoson belülre szép cselek után, a kapu mellé helyezett.
A 80. percben végképp eldöntötte a három pont sorsát a Perbál: a csereként beálló Balázs-Hegedüs a jobb oldalról indulva jutott be a tizenhatoson belülre, majd a kapufa érintésével tekert a hosszú sarokba. 2-0!
A 85. percben Bata szabadrúgását hárította Tóth Á., míg a 86. percben Szalai ugrott ki ziccerben, ám lövését nagy bravúrral Tóth Á. védte, a lecsorgót pedig Hegyes tűzte rá, de a hálóőr ezt a kísérletet is megfogta.
A folytatásban másra már nem maradt idő, így a Perbál a helyzeteivel jobban élve, ezúttal sajnos, megérdemelt győzelmet aratott.
Reméljük szombaton, a Váccal szemben sikerül javítanunk és újra pontokat szerzünk.
Perbál SC - Dunaharaszti MTK 2-0 (1-0)
Perbál, 250 néző, vezette: Berkes I. (Pálfi B., Erb L.)
Perbál: Tóth Á., Ladányi, Erdős, De Oliveira, Fehér-Kaplár, Golda (Horváth P. 58.p, Bayer 87.p), Czifra, Joó, Szabó G. (Balázs-Hegedüs 63.p), Cserei (Kovács Zs. 74.p), Juhász Á.
DMTK: Gyatyel, Csizmadia, Szalai, Kanizsai (Gosztonyi 81.p), Vitányi, Kovács-Galavics, Tóth F. (Hegyes 81.p), Landsmann (Kiss D. 46.p), Szmola, Szabó B., Bata
Gólszerzők: Juhász Á. 24.p, Balázs-Hegedüs 80.p
Sárga lapok: De Oliveira 49.p, Erdős 54.p, Fehér-Kaplár 87.p ill. Kanizsai 23.p, Pesti 65.p, Vitányi 82.p
Ughy Márk vezetőedző: "A bajnokságban az első olyan mérkőzésünk volt, amelyen nem tudtunk gólt rúgni és sajnos, a mai napon nem működött nálunk semmi. Nem voltak jó teljesítmények, pedig motivációban nem lehetett hiány, megfejtjük az okát és készülünk a következő meccsünkre. Gratulálok a Perbálnak, hiszen ezen az összecsapáson mindenben felülmúltak minket és abszolút megérdemelten nyertek. További sok sikert kívánok nekik!"
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...