Utánpótlás és DMTK II hírek - hétközi eredmények

Hétközben pályára lépett a DMTK II, az U17, az U13 és az U12 is.

- 2-0-ra kikapott Halásztelken a DMTK II
- 3-0-s U17-es győzelem a Halásztelek ellen
- Súlyos sérülés miatt szakadt félbe az U13 hétközi meccse
- Magabiztos U12-es siker Bugyin

Felnőtt II:
Halásztelki FC - Dunaharaszti MTK II 2-0 (2-0)
DMTK II: Szabó H., Szederkényi (Bíró Zs. 46.p, Fekete R. 68.p), Király M., Gosztonyi, Lengyel K. (Reibl D. 80.p), Kiss D. (Erdélyi R. 68.p), Márton N., Szőke (Scharf 80.p), Mayer, Hegyes (Erdélyi B. 63.p), Tóth P.
Farkas János vezetőedző: "A hozzáállással és a játékunkkal elégedett vagyok."
Második számú felnőtt csapatunk szerdán játszotta le a Halásztelek elleni meccsét. Több lehetősége volt a mieinknek a gólszerzésre a mérkőzés során, sokat támadtunk, de sajnos, ezek a helyzetek rendre kimaradtak, a hazaiak viszont két alkalommal is a kapunkba találtak, így ezúttal pont nélkül maradtunk.

U17:
Dunaharaszti MTK - Halásztelki FC 3-0 (1-0)
Gólszerzőink: Mikó 3.p, Bognár L. 55.p, Reibl B. 69.p
DMTK: Tarr, Földi, Szilágyi K., Deák (Dékány B. 70.p), Batiz, Bognár L., Busa, Tölcsér (Németh D. 58.p), Reibl B. (Kovács A. 70.p), Mikó (Gerebenes B. 82.p), Progner (Pál 46.p)
Helgert Szabolcs vezetőedző: "GRATULÁLOK a csapatnak, ez férfi munka volt! Ha így játszottunk volna a bajnokságot eldöntő ki-ki mérkőzéseken, akkor az utolsó fordulóban, most hatalmas tét lenne a mi kezünkben.Ezt nagyon sajnálom. Egy olyan csapatot fektettünk két vállra, amely megverte a tabellán előttünk álló riválisainkat. Megyünk tovább!"
U17-eseink szerdán a Halásztelket látták vendégül. Jól kezdődött a találkozó, mert a 3. percben Mikó büntetőjével vezetéshez jutottunk. Ezután is a mieink voltak a veszélyesebbek és az 55. percben Bognár L., a 69. percben pedig Reibl B. lőtt a hálóba, kialakítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

U13:
Bugyi SE - Dunaharaszti MTK 4-2-nél az 59. percben félbeszakadt
Gólszerzőnk: Karika A. 47.p, 48.p
DMTK: Németh P., Kirinó, Karika A., Schill D., Árkocsevics G., Bányai, Ady, András B., Gerebenes R., csereként pályára lépett: Keleti, Kiss B., Fritz, Kiss G.
U13-asaink rosszul kezdtek Bugyin csütörtök délután, mert a 40. percben már 4-0-ra vezetett ellenfelünk. Ezután Karika A. duplájával kozmetikáztunk az eredményen, viszont az 59. percben a találkozó félbeszakadt. Egy belépő után Schill Dániel esett rá a kezére úgy, hogy még aznap éjjel meg kellett műteni felkar törés miatt. Mivel hosszú várakozás után mentő szállította játékosunkat kórházba, ezért a csapatok úgy döntöttek, nem folytatják a meccset. Schill Dánielnek mielőbbi gyors felépülést kívánunk!

U12:
Bugyi SE - Dunaharaszti MTK 1-5
Gólszerzőink: Móricz 6.p, 14.p, Nagy R. 19.p, 80.p, Lakatos K. 61.p
DMTK: Leveleki, Móricz, Máté B., Nagy R., Bálint B., Filep, Szigeti D., Németh G., Lakatos K., csereként pályára lépett: Tímár Z., Kökény, Kaizer, Kerekes
U12-eseink szintén Bugyin játszottak csütörtök délután. Ezen a találkozón sok kérdés nem volt, mert a mieink a mérkőzést végig irányítva, magabiztos, 5-1-es győzelmet arattak. Góljainkon ezen a napon Móricz (2), Nagy R. (2) és Lakatos K. (1) osztozkodtak.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...