Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Az elmúlt hétvégén szinte minden csapatunk pályára lépett.

- Szoros meccsen szenvedett vereséget a DMTK II
- 2-0-ra nyert a Pénzügyőr ellen az U19
- 5-1-re kikapott az U17 Budafokon
- Hétgólos U16-os siker
- Rangadón győzött az U15
- Gólzáporos mérkőzésen szerzett három pontot az U14
- Jobbnak bizonyult a Soroksár az U13-nál
- Magabiztos U12-es diadal a Soroksárral szemben

Felnőtt II:
Ócsa VSE - Dunaharaszti MTK II 5-4 (4-1)
Gólszerzőink: Hegyes 18.p, 56.p, Tóth P. 91.p, 95.p
DMTK II: Szabó H., Lengyel K., Márton N., Mayer (Bíró Zs. 46.p), Tóth R. (Scharf 19.p, Kiss D. 57.p), Bárány (Durbák 64.p), Szőke, Erdélyi B. (Tóth P. 57.p), Erdélyi R., Hegyes, Király M. (Szederkényi 64.p)
Farkas János vezetőedző: "A kritikán aluli játékvezetés mellett, az első félidei játékunk volt csak rosszabb. Saját magunkat vertük meg. Az egyéni hibák okozták a vereségünket."
Gólzáporos meccset hozott a DMTK II ócsai vendégjátéka. A 16. percben büntetőből szerzett vezetést Oláh a hazaiaknak, majd két perccel később Hegyes szintén 11-esből egyenlített. Újabb két perc elteltével Huszár ismét büntetőből talált a kapunkba. A 31. percben Béres, míg a 45. percben újra Oláh és újra 11-esből tette magabiztossá a hazai előnyt.
Az 56. percben Hegyes szépített, majd a 63. percben Tokodi révén már 5-2-re vezetett az Ócsa. A 91. és a 95. percben Tóth P. duplájával felzárkóztunk, de az egyenlítésre nem maradt időnk, így 5-4-es vereséget szenvedtünk.

U19:
Pénzügyőr SE - Dunaharaszti MTK 0-2 (0-0)
Gólszerzőnk: Tóth P. 65.p, 80.p
DMTK: Szabó H. (Lénárt 83.p), Durbák, Scharf, Béla (Bíró Zs. 46.p), Elsik (Szederkényi 59.p), Reibl D. (Olajos 59.p), Fekete R., Király M., Bárány, Tóth R., Nagy B. (Tóth P. 14.p)
Farkas János vezetőedző: "Fontos győzelmet arattunk. Nagyon szeretnénk a második helyet megszerezni, ezért megteszünk mindent az elkövetkezendő meccseken."
U19-eseink a harmadik helyen álló Pénzügyőr otthonában léptek pályára szombaton. Kiegyenlített, nagy csatát hozott a mérkőzés, ám a második játékrészre fölénybe kerültünk és Tóth P. két góljával megszereztük a győzelmet.

U17:
Budafoki MTE - Dunaharaszti MTK 5-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Deák 48.p
DMTK: Tarr, Földi (Gyürefi 46.p), Gerebenes B., Deák, Németh D., Bognár L., Reibl B. (Kovács A. 46.p), Busa, Tölcsér (Ladányi D. 63.p), Progner, Halász M. (Batiz 46.p)
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Sajnos ezen a mérkőzésen megérdemelt hazai siker született. Bár az eredmény egy kicsit túlzó, de a játék több elemében felénk kerekedett a Budafok csapata. Gratulálok nekik! Megyünk tovább és szerdán javítunk!"
U17-eseink szombaton a Budafokhoz látogattak. Nem indult jól a mérkőzés, mert a 19. percben Lee révén előnybe került a Budafok, de fordulást követően Deák egyenlített. Ezután viszont már csak a hazaiak akarata érvényesült és Vincellér, Tóth G., Lee és Fülöp egy-egy góljával 5-1-es budafoki sikerrel ért véget a találkozó.

U16:
Dunaharaszti MTK - METON-FC Dabas SE 7-0 (2-0)
Gólszerzőink: Fehér K. 10.p, 23.p, Reibl B. 50.p, 67.p, Horváth D. 53.p, Dékány B. 80.p, 85.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász M., Rékási (Reibl B. 29.p), Baja (Zelovics 80.p), Horváth D., Dékány B., Fehér K. (Ecseri 46.p), Hajdu K., Szilágyi K., Bodrogi (Csizek 60.p)
U16-osaink magabiztos és meggyőző játékkal rukkoltak elő a Dabas ellen. A találkozót végig uralták a mieink és hét alkalommal is a kapuba találtunk, amire egyszer sem érkezett válasz. Góljainkon ezen a napon Fehér K. (2), Reibl B. (2), Dékány B. (2) és Horváth D. (1) osztozkodtak.

U15:
Szent István SE - Dunaharaszti MTK 1-2 (0-2)
Gólszerzőnk: Monzák 20.p, 34.p
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á., Csizek, Engelleiter, Ecseri, Monzák (Gulyás 72.p), Surányi B., Sztrapkó, Széll D. (Fogarasy 61.p), Pap Á., Fekete I.
Szigeti Gábor vezetőedző: "Mindent megtettek a Srácok a pályán azért, hogy megnyerjék a mérkőzést. Végig hideg fejjel és koncentráltan játszották le a 80 percet. Nem zökkentette ki őket a meccs előtti provokáció és az ellenséges hangulat sem. Ma inkább egy csatát nyertünk meg, nem pedig egy futballmérkőzést, de nem volt más lehetőségünk, hiszen a jó focihoz két jó csapat kell. Ma annyit kapott vissza mindenki, amennyi munkát beletett. Köszönöm Valkai Krisztián kollégám segítségét. Gratulálok a Csapatnak!"
U15-öseink rangadót játszottak a Szent Istvánnal szombaton késő délután. Jól kezdtük a találkozót, hiszen Monzák duplájával a 34. percben már 2-0-ra vezettünk. A 63. percben Mezei ugyan szépített, de több találat nem született a meccsen, így 2-1-re nyertünk a listavezető otthonában.

U14:
Goldball'94 FC SE - Dunaharaszti MTK 4-7 (2-2)
Gólszerzőink: Nagy-Kúti P. 33.p, Tordai H. 40.p, Nagy R. 47.p, Kertész M. 52.p, 62.p, 64.p, Egyed Á. 59.p
DMTK: Szabó M. (Firgi 41.p), Tímár Á., Egyed Á. (László B. 65.p), Varga B., Tordai H., Kun M., Kulcsár K., Nánási (Nagy R. 41.p), Bejan, Kertész M., Nagy-Kúti P.
Valkai Krisztián vezetőedző: "Jól kezdtük a meccset és sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, ennek ellenére kétgólos hátrányba kerültünk. Sikerült rendeznünk a sorainkat és még a félidő előtt kiegyenlítettünk. A második játékrészben egy gyors gólváltást követően 12 perc alatt 4 gólt szereztünk, amivel lezártuk a találkozót. Gratulálok Srácok! "
U14-eseink a Goldball vendégeként 11 gólt hozó meccset játszottak. Fordulatos volt a mérkőzés, hiszen volt az állás 2-0, 2-3, 3-3 és 3-7 is, majd végül 4-7-el zárult az összecsapás, amelyen remek második félidei játékunknak köszönhetően szereztünk három pontot. Ezen a napon Kertész M. háromszor, míg Nagy-Kúti P., Tordai H., Nagy R. és Egyed Á. egyszer-egyszer talált a kapuba.

U13:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 1-5
Gólszerzőnk: Gerebenes R. 53.p
DMTK: Németh P., Kirinó, Karika A., Schill D., Árkocsevics G., Bányai, Ady, András B., Gerebenes R., csereként pályára lépett: Keleti, Móricz, Bálint B.
Nem alakult jól U13-asaink számára a Soroksár elleni szomszédvári rangadó. A vendégek Koplányi négy góljával már 4-0-ra is vezettek, majd Gerebenes R. szépített, ám az utolsó találatot Gál szerezte, amivel 5-1-re nyert a Soroksár.

U12:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 3-0
Gólszerzőink: Móricz 12.p, 19.p, Kökény 75.p
DMTK: Leveleki, Nagy R., Bálint B., Kiss G., Németh G., Szigeti D., Kaizer, Móricz, Máté B., csereként pályára lépett: Tímár Z., Visnyár, Kökény
Nyul Árpád vezetőedző: "Csapatunkat az egész mérkőzés alatt szervezettség, odaadás, és győzni akarás jellemezte. Nagyon nagy dícséret, gratuláció a fiúknak!"
U12-eseink még pénteken mérték össze erejüket a Soroksárral. Ezen a találkozón a mieink domináltak és Móricz kettő, valamint Kökény egy góljával magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a DMTK.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...