Utánpótlás és DMTK II hírek - az elmúlt hét eredményei

Az elmúlt hétvégén a DMTK II mellett, az U17, az U15, az U13, az U12 és a megyei U13 lépett pályára.

- Szoros meccsen kapott ki a DMTK II a listavezetőtől
- Az utolsó pillanatokban szenvedett vereséget az U17
- Magabiztos U15-ös siker az ESMTK ellen
- Döntetlent játszott Cegléden az U13
- Szoros mérkőzésen nyert az U12
- 4-4-el zárult Megyei U13-asaink legutóbbi találkozója

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Aranyszarvas SE 0-2 (0-0)
DMTK II: Szabó H., Durbák (Halász M. 81.p), Németh B. (Reibl D. 58.p), Fekete R. (Hegyes 81.p), Tóth R. (Tóth P. 70.p), Márton N., Mayer (Béla 81.p), Bárány, Erdélyi R. (Lengyel Sz. 58.p), Nagy B., Scharf
Farkas János vezetőedző: "Fiatal csapatunk szépen helytállt a bajnokaspiráns ellen egy félidőn keresztül. Sajnos, megint nem tudtunk gólt lőni az előttünk adódó helyzeteinkből és, ha nem lősz gólt, akkor meccset se tudsz nyerni. Gratulálok a Tápiószentmártonnak a győzelemhez, sok sikert kívánok Fülöp Lajoséknak, hogy elérjék céljaikat. Jó csapata van és jó kezekbe kerültek az általam is edzett fiatalok. Újra két fiatalt sikerült bemutatnunk a felnőtt focinak, a két 16 éves, Lengyel Szabolcs és Halász Márton személyében."
Második számú felnőtt csapatunk legutóbb a listavezető Aranyszarvast látta vendégül. Az első félidőben partiban voltak a mieink, de a második játékrészben kétszer is a kapunkba talált ellenfelünk, amire ezúttal nem tudtunk egyszer sem válaszolni.

U17:
Dunaharaszti MTK - Szent István SE 2-3 (2-1)
Gólszerzőnk: Lengyel Sz. 7.p, 41.p
DMTK: Tarr, Busa, Progner (Németh D. 46.p), Deák (Juhász M. 60.p), Mikó, Lengyel Sz. (Kovács A. 81.p), Bognár L., Batiz, Pál, Tölcsér, Földi
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen. Kétszer is vezetést szereztünk és volt alkalmunk bebiztosítani a győzelmünket, de ezeket sajnos elhibáztuk. És ilyenkor, ahogy lenni szokott a futball törvénye szerint, az ellenfelünk szerezte meg a győztes találatot. Kiváló és izgalmas mérkőzést játszottunk a listavezető ellen, csak az eredményt sajnálom. A hibákból tanuljunk!"
Izgalmas meccsen van túl U17-es keretünk. A tabellát vezető Szent Istvánnal szemben Lengyel Sz. révén már a 7. percben vezetést szereztünk, ám Csabai a 29. percben egyenlített. A félidő vége előtt újra előnybe kerültünk, Lengyel Sz. második találatával. Ezután többször is lezárhattuk volna az összecsapást, de a helyzeteinket nem használtuk ki és Arrasz előbb egyenlített, majd a 85. percben a győztes gólt is megszerezte, így végül pont nélkül maradtunk.

U15:
Dunaharaszti MTK - ESMTK LE 6-1 (1-1)
Gólszerzőink: Surányi 18.p, Fekete I. 41.p, 55.p, Monzák 65.p, Kertész M. 73.p, Gulyás 79.p
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á., Csizek (Kertész M. 55.p), Engelleiter, Ecseri (Szágos B. 66.p), Monzák, Surányi, Oláh K., Sztrapkó, Pap Á., Fekete I. (Gulyás 66.p)
Szigeti Gábor vezetőedző: "Az első félidő dominanciája után is, csak soványka egy lőtt góllal és döntetlen állással mehettünk pihenőre. A második negyven percben végre kiszakadt a gólzsák és így magabiztos győzelmet arattunk. Jó volt végre örülni látni a Srácokat és remélem, hogy szombatra is hagytak a gólokból."
Szerda délután az ESMTK-t látta vendégül U15-ös keretünk. A vezetést Surányi révén mi szereztük meg, ám a 25. percben egyenlített ellenfelünk. A második játékrészre eggyel magasabb fokozatba kapcsolt csapatunk és Fekete I. kettő, valamint Monzák, Kertész M. és Gulyás egy-egy góljával magabiztos, 6-1-es sikert arattunk.

U13:
Ceglédi VSE - Dunaharaszti MTK 2-2
Gólszerzőnk: Karika A. 50.p, 56.p
DMTK: Németh P., Kirinó, Karika A., Schill, Árkocsevics G., Bányai, Ady, András B., Gerebenes R., csereként pályára lépett: Keleti, Kiss B., Kiss G.
U13-asaink hétvégén Cegléden léptek pályára. Az izgalmas találkozón a hazaiak szereztek vezetést a 31. percben Szendrei révén, majd Karika A. duplájával fordítottunk, ám, hogy mégse örülhessünk, arról Gilan gondoskodott, mert a 70. percben egyenlített és ezzel 2-2-vel zárult a meccs.

U12:
Ceglédi VSE - Dunaharaszti MTK 1-2
Gólszerzőnk: Móricz 4.p, 43.p
DMTK: Visnyár, Móricz, Máté B., Nagy R., Bálint B., Filep, Tóth B., Németh G., Lakatos K., csereként pályára lépett: Kaizer, Lázár Á., Kökény
Nyul Árpád vezetőedző: "Gyerekeink az egész mérkőzésen nagy szívvel és odaadással játszottak. Megérdemelten győztünk, gratulálok minden játékosomnak!"
U12-eseink szintén Ceglédre látogattak legutóbb. Móricz két góljával a 43. percben már 2-0-ra vezettünk, amire egy alkalommal tudott csak válaszolni a Cegléd, így 2-1-re győztünk.

Megyei U13:
Dunaharaszti MTK - Maglód-HelloParks 4-4
Gólszerzőink: Tóth B. 15.p, Bóna 28.p, 38.p, 62.p
DMTK: Leveleki, Belényi, Dékány Á., Tóth B., Szigeti D., Kaizer, Filep, Lázár Á., Töreky Zs., csereként pályára lépett: Visnyár, Kiss B., Lakatos, Bóna, Kökény
Megyei U13-as csapatunk kedden pótolta be a Maglód elleni mérkőzését. Gólzáporos csatát vívott a két gárda és hiába volt több helyzetünk, végül 4-4-es döntetlennel zárult a párharc. Találatainkon ezúttal Bóna (3) és Tóth B. (1) osztozkodtak.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...