Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén minden korosztályos csapatunk pályára lépett az U17-en kívül.

- 4-2-es vereséget szenvedett a DMTK II
- Az utolsó pillanatban veszítette el meccsét az U19
- Magabiztosan győzött az U16
- U15-öseink 0-0-s döntetlent játszottak a Soroksárral
- 3-2-re kikapott az U14 a Gloriettől
- U13-as keretünk 4-3-ra nyert Pesterzsébeten
- U12-eseink a Dunaújvárostól és a Soroksártól is kikaptak
- Diósdon szerzett pontot a Megyei U13

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Abonyi KID FC 2-4 (1-1)
Gólszerzőink: Bíró Zs. 33.p, Hegyes 92.p
DMTK II: Sófalvi (Szabó H. 46.p), Lengyel, Németh B. (Scharf 70.p), Bíró Zs. (Egyed R. 70.p), Márton N., Márton R., Szőke (Hegyes 60.p), Erdélyi B. (Nagy B. 70.p), Erdélyi R., Qunaj (Kucsma 79.p), Király M. (Mayer 60.p)
Farkas János vezetőedző: "A megszerzett vezetésünk után, sajnos egyéni és csapatszintű hibákat vétettünk. Ez okozta a mai vereségünket. További sok sikert kívánok az Abonynak!"
Második számú felnőtt csapatunk vasárnap az Abonyt látta vendégül. A vezetést mi szereztük meg Bíró Zs. révén, ám erre a vendégek jól reagáltak és válaszképp négyszer is a kapunkba találtak. Ezután hiába futottunk az eredmény után, a 92. percben Hegyes gólja csak a kozmetikázásra volt ezúttal elegendő.

U19:
Dunaharaszti MTK - Csepel TC 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Kiss D. 11.p
DMTK: Szabó H., Nagy B., Mikó (Béla 73.p), Király M., Fekete R., Tóth R. (Földi 66.p), Bárány, Scharf, Kiss D. (Elsik 46.p), Tóth P., Bíró Zs.
Farkas János vezetőedző: "Hiába játszunk jól, ha a gólhelyzeteket nem tudjuk berúgni. Nagyon nehéz így meccset nyerni! Az ellenfél kis túlzással kétszer járt a kapunk előtt."
U19-eseink péntek délután a Csepellel mérték össze erejüket. Kiss D. már a 11. percben megszerezte a vezetést, azonban a 41. percben Unger révén egyenlített ellenfelünk. A második játékrészben több nagy helyzetet is kialakítottunk a vendég kapu előtt, ám ezek rendre kimaradtak és 94. percben Futó révén végül a győztes találatot a XXI. kerületiek szerezték meg.

U16:
Dunaharaszti MTK - Törökszentmiklósi FC Veteriner 5-1 (1-1)
Gólszerzőink: Fehér K. 28.p, 52.p, Dékány B. 49.p, Horváth D. 52.p, Halász 67.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász, Rékási (Reibl B. 61.p), Horváth D., Dékány B., Fehér K., Sztrapkó, Szilágyi K., Bodrogi (Ecseri 46.p), Pap Á.
Szederkényi Zsolt vezetőedző: "Betegségek és sérülések nehezítik dolgunkat a napi munkában és a bajnoki mérkőzéseken. Ennek ellenére, a feljátszó fiatalokkal kiegészülve, Dékány és Szilágyi vezérletével magabiztos győzelmet arattunk hétvégén. Bízom benne, hogy ezzel a sikerrel újra a fejlődés és a győzelmek útjára lép U16-os csapatunk. Az U15 "feljátszói" közül többen is jó teljesítményt nyújtottak, és megmutatták, hogy számíthatunk rájuk a nagyobbak között a későbbiekben is. Gratulálok a csapatnak, a sérülteknek és a betegeknek pedig mielőbbi jobbulást kívánunk!"
U16-osaink legutóbb a Törökszentmiklóssal csaptak össze. A vezetést a vendégek korán, már az 5. percben megszerezték. Ezután viszont átvette az irányítást a DMTK és Fehér K. kettő, valamint a Dékány B., Horváth D., Halász trió egy-egy góljával fordítottunk és megérdemelt, 5-1-es sikert arattunk.

U15:
Soroksár SC - Dunaharaszti MTK 0-0
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á., Csizek, Szabó Zs. (Nagy Á. 73.p), Engelleiter, Ecseri, Monzák (Sztrapkó 59.p), Surányi, Gulyás (Oláh K. 41.p), Pap Á., Fekete I. (Moravcsik 73.p)
Szigeti Gábor vezetőedző: "Végig izgalmas, élvezetes meccset játszottunk, ahol csak a gól hiányzott. A mi kapunk előtt lehetőségek, míg támadóink előtt ziccerek adódtak. A gólok miatt lehet bennünk hiányérzet, a játék képe miatt nem."
Soroksáron lépett pályára szombaton U15-ös együttesünk. Jó és izgalmas párcharcot láthattak a kilátogató szurkolók, azonban hiába alakítottunk ki több nagy helyzetet is, végül 0-0-val ért véget a találkozó.

U14:
Dunaharaszti MTK - Gloriett SE 2-3 (1-1)
Gólszerzőink: Egyed Á. 20.p, Széll D. 83.p
DMTK: Firgi, Kun M., Széll D., Tordai H. (Nánási 52.p), Tímár Á. (László B. 59.p), Egyed Á., Bejan, Kertész M., Varga B., Gerebenes R., Nagy-Kúti P.
Valkai Krisztián vezetőedző: "Az első félidő 15. perce körül ébredtünk fel és elkezdtük átvenni az irányítást, amely góllal és ziccerrel is párosult. A második játékrészben sajnos nagyon kevés volt a foci, ami a vendég csapat taktikájának kedvezett. Nagyon sajnálom ezt a meccset, mert játékban keveset mutattunk meg abból, amit valójában tudunk."
Fordulatos meccset játszott U14-es keretünk a Gloriettel. A vezetést a 6. percben ellenfelünk szerezte meg, ám a 20. percben Egyed Á. révén egyenlítettünk. A folytatásban is támadásban maradtunk, de újabb gólt a szünetig nem tudtunk szerezni. Fordulást követően a vendégek kétszer lőttek a hálónkba, amire Széll D. egyszer válaszolt és így ezúttal sajnos, 3-2-es vereséget szenvedtünk.

U13:
ESMTK - Dunaharaszti MTK 3-4
Gólszerzőink: Karika A. 13.p, 51.p, András B. 30.p, Árkocsevics G. 61.p
DMTK: Németh P., Kirinó, Kiss B., Karika A., Bálint B., Schill D., Árkocsevics G., Bányai, András B., csereként pályára lépett: Keleti, Móricz, Kiss G.
Jól kezdett U13-as csapatunk az ESMTK vendégeként, mert Karika A. kettő, valamint András B. egy góljával az 51. percben 3-0-ra vezettünk. Ezután szépített ellenfelünk, de a 61. percben Árkocsevics G. újra megnyugtatóvá tette az előnyünket. A hajrá ettől függetlenül izgalmasan alakult, mert az ESMTK kétszer is a hálónkba talált, de az előnyünkből egyet megtartottunk a lefújásig és 4-3-ra győztünk.

U12:
Dunaújváros PASE - Dunaharaszti MTK 3-1
Gólszerzőnk: Nagy R. 57.p
DMTK: Leveleki, Máté B., Nagy R., Bálint B., Filep, Tóth B., Szigeti D., Németh G., Kiss G., csereként pályára lépett: Csuri-Bander, Kaizer, Móricz, Lakatos K.
Nyul Árpád vezetőedző: "Egy végig kemény, kiélezett mérkőzésen végül ellenfelünk került ki győztesen a párharcból. Gyerekeink mindent megtettek a sikerért, büszke vagyok a csapatomra."
Jó iramú mérkőzésen van túl U12-es keretünk. Csapatunk legutóbb Dunaújvárosban lépett pályára és ugyan 3-1-re kikaptunk, de ennek ellenére mindent megtettünk a pontszerzésért és a döntetlenre rászolgáltak volna a játékosok. Szépítő gólunkat Nagy R. szerezte.

Soroksár SC - Dunaharaszti MTK 3-0
DMTK: Leveleki, Bálint B., Nagy R., Tóth B., Filep, Máté B., Lakatos K., Kiss G., Móricz, csereként pályára lépett: Belényi, Kaizer, Lázár Á.
Nyul Árpád vezetőedző: "Már az első negyedben kialakult a végeredmény. Ebben a játékrészben sok technikai, illetve helyezkedési hibák jellemezték csapatunkat, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A mérkőzés többi részében rendeztük sorainkat, ami kiegyenlítettebb játékot hozott. Az első negyed kivételével elégedett vagyok a gyerekekkel."
U12-eseink szerda délután pótolták be a Soroksárral szemben korábbról elhalasztott meccsüket. Sajnos ezen a találkozón mi egyszer sem találtunk a hálóba, ellenfelünk viszont három alkalommal is, így ezúttal vereséget szenvedtünk.

Megyei U13:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 2-2
Gólszerzőnk: Dékány Á. 26.p, 63.p
DMTK: Leveleki, Kökény, Töreky Zs., Bóna, Tóth B., Kaizer, Filep, Szigeti D., Lakatos K., csereként pályára lépett: Varga-Magyar, Dékány Á., Nagy E., Lázár Á., Kiss B., Belényi
Megyei U13-asaink Diósdon jártak vasárnap. Jól játszott csapatunk, azonban a hazaiak is eredményesek voltak, ezért döntetlennel ért véget a mérkőzés, amelyen mindkét találatunkat Dékány Á. jegyezte.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...