Utánpótlás hírek - hétközi eredmények

Hétközben sem pihent utánpótlásunk, hiszen az U17, a két U13 és az U12 is pályára lépett.

- Rangadót nyert az U17 Halásztelken
- 8-4-re győzött az U13 Érden
- 6-3-as U12-es diadal az Érd otthonában
- Vereséget szenvedett Taksonyban a megyei U13

U17:
Halásztelki FC - Dunaharaszti MTK 1-3 (1-1)
Gólszerzőnk: Mikó 6.p, 57.p, 66.p
DMTK: Tarr, Batiz, Földi, Busa, Deák, Mikó, Németh D., Bognár L., Zelovics (Fehér K. 73.p), Tölcsér (Gerebenes B. 81.p), Kovács A.
Helgert Szabolcs vezetőedző: "GRATULÁLOK minden pályára lépő játékosnak! Ez már férfi munka volt! Ezt hiányoltam a csapatból az elmúlt két mérkőzésen. Ilyen mentalitással még szép eredményeket érhetünk el a bajnokságban. Így tovább!"
U17-eseink szerdán csaptak össze a Halásztelekkel. Mikó gyors góljával már a 6. percben vezettünk, azonban a 35. percben egyenlített ellenfelünk. Fordulás után Mikó újabb két alkalommal talált a hálóba, amire nem érkezett válasz, így 3-1-re nyertünk.

U13:
Érd VSE - Dunaharaszti MTK 4-8
Gólszerzőink: Gerebenes R. 1.p, 59.p, Bányai 10.p, 67.p, Árkocsevics G. 24.p, Józsa 51.p (öngól), Karika A. 54.p, András B. 78.p
DMTK: Németh P., Kirinó, Karika A., Gerebenes R., Schill D., Árkocsevics G., Bányai, Ady, András B., csereként pályára lépett: Keleti, Kiss B., Kiss G.
U13-asaink szerda délután pótolták be az Érd elleni meccsüket. Gólzáporos csatát vívott egymással a két gárda, mivel a hazaiak négyszer, míg a mieink nyolcszor találtak a hálóba. A 8-4-es sikerből Gerebenes (2), Bányai (2), Árkocsevics G. (1), Karika A. (1) és András B. (1) vette ki részét, valamint született egy öngól is.

U12:
Érd VSE - Dunaharaszti MTK 3-6
Gólszerzőink: Kaizer 3.p, 41.p, Máté B. 5.p, Tóth B. 15.p, Szigeti D. 20.p, 61.p
DMTK: Leveleki, Máté B., Bálint B., Filep, Tóth B., Kaizer, Szigeti D., Németh G., Lakatos K., csereként pályára lépett: Csuri-Bander, Nagy R., Lázár Á., Móricz, Tímár Z.
Nyul Árpád vezetőedző: "Már a mérkőzés elején két gyors góllal átvettük az irányítást. Góljainkat az agresszív letámadásnak és ügyes, kombinatív megoldásoknak, átlövéseknek köszönhetjük. Büszke vagyok a srácokra!"
Az eggyel nagyobbakhoz hasonlóan, U12-eseink is szerdán léptek pályára Érden és ez a találkozó is gólfesztivált hozott. Kaizer és Szigeti kettő-kettő, míg Máté B., valamint Tóth B. egy-egy alkalommal vette be a hazai kaput, amire ezúttal háromszor érkezett válasz.

Megyei U13:
Dunaharaszti MTK - Taksony SE 10-3
Gólszerzőink: Belényi 73.p, Bóna 75.p, 79.p
DMTK: Leveleki, Nagy E., Lázár Á., Kiss B., Töreky, Visnyár, Szigeti D., Dékány Á., Lakatos K., csereként pályára lépett: Csuri-Bander, Tóth B., Filep, Bóna, Kaizer, Kökény, Belényi, Varga-Magyar
Szalai András vezetőedző: "Sajnos kijött az 1-2 év korkülönbség, helyenkent jól is játszottunk, és ami külön kiemelendő, hogy 10-0-nál is lelkesek voltunk és akartunk szépíteni. Szóval a hozzáállásra ma nem lehet panasz, hiába a nagyarányú vereség.
Ezért gratulálok a csapatnak, és ha ezt viszik tovább, ebből is lehet tanulni és fejlődni."
Megyei U13-as csapatunk ezúttal a helyenként 1-2 évvel idősebbekkel felálló Taksony otthonában 10-3-as vereséget szenvedett kedden délután. A mieink a hajrában háromszor is a kapuba találtak, hiszen Bóna B. duplázott, míg Belényi egy alkalommal járt túl a hazai kapus eszén.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...