Kedden Szentendrén játszik a DMTK kupameccset

A Pest Vármegyei Kupa ötödik fordulójában a Dunakanyar SE-Szentendre vendégeként, kedden 18:30-kor lép pályára első számú felnőtt csapatunk.

A szentendrei csapat jelenleg a Pest Vármegyei II. osztályú bajnokság Északi-csoportjában versenyez, ahol 20 mérkőzés után, 11 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség a mérlege, amivel a tabella negyedik helyén áll.
Tavasszal a Valkótól 2-0-ra kikaptak, ám ezután a Bag és a Pomáz ellen is nyertek, az Isaszeggel döntetlent játszottak, míg hétvégén a Maglódot 2-1-re legyőzték.
A kupában egy Pomázzal szembeni büntetőpárbaj-sikerrel kezdtek, majd két Vármegyei I. osztályú ellenfél következett. Előbb a Budakalászt búcsúztatták 2-0-val, majd február 17-én a Cso-Ki ellen 5-4-re győztek.
Szépen menetel tehát ellenfelünk a sorozatban, így mi sem számíthatunk könnyű mérkőzésre, amelyre Szentendrén, a Kőzúzó utcai műfüves pályán kerül sor kedden kora este.
A Dunakanyar eredményei a kupa sorozatban:
Dunakanyar - Pomáz 5-5 (büntetőkkel: 4-2)
Dunakanyar - Budakalász 2-0
Dunakanyar - Cso-Ki 5-4
A Dunaharaszti eredményei a kupa sorozatban:
DMTK - Vecsés 3-1
DMTK - Örkény 1-0
A Dunaharaszti a bajnokságban remekül teljesít, hiszen már zsinórban 19 győzelemnél tartunk és a Vármegyei Kupában is a legjobb nyolc közé jutottunk.
A Vecsést 3-1-re, legutóbb az Örkényt 1-0-ra győztük le. Most a tét már az elődöntő és biztos Magyar Kupa indulás. Épp ezért, mindent megtesz majd a keret azért, hogy újabb sikernek örülhessünk.
A mai nap folyamán, az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatósága elkészítette az elődöntők párosítását és amennyiben holnap továbbjutunk, akkor a Gödöllő otthonában léphetünk pályára a fináléba kerülésért, míg vereség esetén a Dunavarsánnyal kellene megmérkőznünk a fennmaradó Magyar Kupa főtáblás helyért.
Reméljük, hogy egy jó és élvezetes meccs végén, mi örühetünk majd.
Ami fontos: amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, úgy hosszabbítás nélkül, egyből büntetőrúgások következnek.
Dunakanyar SE-Szentendre - Dunaharaszti MTK
Szentendre, 03.26., kedd, 18:30
vezeti: Décsi N. (Berendi T., Kiss T.)
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...