Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén újra sok csapatunk pályára lépett.

- Legyőzte az Albertirsát a DMTK II
- Kikapott a Pénzügyőrtől az U19
- Bravúros U17-es siker Siófokon
- 9-2-re nyert Dabason az U16
- Rangadót vesztett az U15
- U14-eseink 6-0-s diadalt arattak
- 3 ponttal kezdett az U12
- Szoros meccsen győzött a megyei U13

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Albertirsai SE 4-2 (1-0)
Gólszerzőink: Németh B. 28.p, Hegyes 48.p, 57.p, Szőke 65.p
DMTK II: Sófalvi (Lénárt 87.p), Lengyel k., Németh B. (Erdélyi B. 67.p), Szederkényi, Márton N., Mayer (Egyed R. 67.p), Márton R., Szőke, Erdélyi R., Hegyes (Keszthelyi 67.p), Király (Scharf 76.p)
Farkas János vezetőedző: "Helyenként jó és élvezetes játékkal tartottuk itthon a három pontot. Remélem, ez a győzelem hitet és plusz energiát szabadít fel mindenkiben. Gratulálok a csapatnak!"
Tartalék csapatunk a sereghajtó Albertirsával csapott össze vasárnap délelőtt. Az első játékrészben Németh B. góljával szereztünk vezetést, majd Hegyes duplázott, míg a 65. percben Szőke is betalált a hálóba. A hajrában ugyan kétszer is szépítettek vendégeink, de ennek ellenére magabiztos, 4-2-es sikert könyvelhettünk el.

U19:
Dunaharaszti MTK - Pénzügyőr SE 0-7 (0-5)
DMTK: Szabó H. (Lénárt 46.p), Zsilák, Durbák, Bíró Zs., Kiss D. (Elsik 46.p), Reibl D., Scharf, Király (Fekete R. 46.p), Tóth R. (Szederkényi 46.p), Nagy B., Tóth P.
Farkas János vezetőedző: "Mint a májusi lufi úgy kipukkantunk a mai napon. A sorozat terhelésnek ez lett a vége, de ez is az én csapatom! Próbálunk javítani a következő meccsen!"
Sajnos, a Pénzügyőr elleni nem a mieink meccse volt, mert a helyzeteit jó arányban kihasználó Pénzügyőr megérdemelt, 7-0-s sikert aratott.

U17:
Siófoki Bányász - Dunaharaszti MTK 1-4 (1-3)
Gólszerzőink: Lengyel Sz. 8.p, Földi 19.p, Bognár L. 36.p, Mikó 54.p
DMTK: Tarr, Batiz, Progner, Földi, Lengyel Sz. (Szilágyi K. 46.p), Pál B., Mikó (Gerebenes B. 80.p), Németh D. (Tölcsér 71.p), Bognár L. (Ladányi D. 83.p), Reibl B. (Kovács A. 46.p)
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Óriási gratuláció a csapatnak! Idegenben az első helyezett otthonában, megküzdve a külső körülményekkel (pálya, időjárás), többségében jó játékkal fektettük két vállra eddig hibátlan ellenfelünket. A harmadik gólunk története: labdaszerzés, támadás vezetés és befejezés, oktatófilmbe illő volt! Evés közben jön meg az étvágy! Jövő héten menetelnénk tovább hazai pályán!"
U17-eseink szombat délelőtt a rájátszásban eddig még pontot sem veszítő Siófok vendégei voltak. Az egyre jobb formába lendülő csapatunk kiválóan kezdett, hiszen a 8. percben Lengyel Sz. révén vezetéshez jutottunk, de néhány perccel később egyenlített ellenfelünk. A 19. percben Földi pontos lövésével újra mi kerültünk előnybe, majd a szünet előtt Bognár L., míg fordulást követően Mikó talált a siófoki kapuba, amire már nem érkezett válasz, így megérdemelten nyertünk.

U16:
METON-FC Dabas SE - Dunaharaszti MTK 2-9 (1-5)
Gólszerzőink: Reibl B. 3.p, 20.p, Zelovics 14.p, Lengyel Sz. 32.p, 37.p, 87.p, Halász 68.p, Rékási 69.p, Fehér K. 78.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász, Baja, Reibl B., Dékány B., Zelovics (Fehér K. 66.p), Hajdu K., Szilágyi K., Bodrogi (Rékási 46.p), Lengyel Sz.
Szederkényi Zsolt vezetőedző: "A mai mérkőzésen gyorsan és jól alkalmazkodtunk a pálya méretéhez, az ellenfél "harcmodorához" és a játékvezetői felfogáshoz. Gratulálok a csapatnak a jó játékhoz!"
U16-osaink ismét magabiztos játékkal rukkoltak elő vasárnap, amivel nem tudott mit kezdeni a Dabas. A DMTK kilenc góljára, mindössze kétszer érkezett válasz, ezzel pedig 9-2-re nyertünk. Góljainkon ezen a napon Lengyel Sz. (3), Reibl B. (2), Zelovics (1), Halász (1), Rékási (1) és Fehér K. (1) osztozkodtak.

U15:
Gloriett SE - Dunaharaszti MTK 3-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Ecseri 47.p
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á., Csizek, Szabó Zs. (Sztrapkó 41.p), Ecseri, Monzák (Moravcsik 70.p), Surányi (Szágos B. 66.p), Oláh K. (Fogarasy 58.p), Pap Á., Nagy Á. (Engelleiter 41.p), Fekete I.
Szigeti Gábor vezetőedző: "Kiegyenlített mérkőzésen, lélektanilag rossz pillanatokban kaptuk a gólokat. Az utolsó 10 percben pontot menthettünk volna, de a kapus és a kapufa is közbeszólt. A jövőben ezeket a ki-ki meccseket meg kell tanulnunk megnyerni, mert a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget."
U15-öseink a Gloriettel vívtak nagy csatát szombaton. A hazaiak két gólos vezetése után, Ecseri révén szépítettünk, ám ezután újra ellenfelünk talált a hálóba. Sajnos ezután vagy a hazai kapus vagy a kapufa állta útját próbálkozásainknak, így ezúttal 3-1-es vereséget szenvedtünk.

U14:
Dunaharaszti MTK - Goldball'94 FC SE 6-0 (3-0)
Gólszerzőink: Nagy-Kúti P. 2.p, Egyed Á. 20.p, 31.p, Széll D. 61.p, Kertész M. 68.p, 73.p
DMTK: Szabó M. (Firgi 41.p), Kun M. (Bányai 51.p), Kulcsár K., Széll D., Nánási (Gerebenes R. 41.p), Tímár Á. (Schill 51.p), Egyed Á. (Nagy R. 41.p), Bejan, Kertész M., Varga B., Nagy-Kúti P. (László B. 62.p)
Valkai Krisztián vezetőedző: "Az első félidőben szép gólokat szereztünk, de ennek ellenére sok hibával játszottunk. A második játékrészben koncentráltabbak es pontosabbak voltunk, aminek köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok Srácok!"
Szombaton délután a Goldball ellen lépett pályára U14-es keretünk. A mieink mindkét félidőben háromszor találtak a hálóba, míg ellenfelünk egyszer sem tudott válaszolni. A 6-0-s sikerből Egyed Á. és Kertész M. kettő, Nagy-Kúti P., valamint Széll pedig egy találattal vette ki a részét.

U12:
Dunaharaszti MTK - Ceglédi VSE 3-0
Gólszerzőink: Szigeti D. 19.p, Belényi 45.p, Máté B. 56.p
DMTK: Leveleki, Bálint B., Máté B., Nagy R., Filep, Németh G., Szigeti D., Belényi, Kiss G., csereként pályára lépett: Lázár Á., Tóth B., Móricz, Csuri-Bander, Tímár Z.
Hétfő délután a Cegléd ellen kezdte meg a tavaszt U12-es keretünk. A DMTK végig kezében tartotta az irányítást és Szigeti D., Belényi, valamint Máté B. egy-egy találatával 3-0-ra győzött.

Megyei U13:
Dunaharaszti MTK - Kiskunlacháza SE 2-1
Gólszerzőink: Belényi 16.p, Visnyár 76.p
DMTK: Leveleki, Nagy E., Dékány Á., Lázár Á., Filep, Csuri-Bander, Imricsák R., Belényi, Kiss B., csereként pályára lépett: Visnyár, Varga-Magyar, Komlovszky, Kaizer, Bóna, Szigeti D., Kökény
Megyei U13-as csapatunk ezúttal a Kiskunlacházával csapott össze. A vezetést a vendégek szerezték meg a 10. percben, ám a 16. percben Belényi egyenlített, majd nem sokkal a lefújás előtt Visnyár révén a győzelmet is megszereztük egy kiélezett, izgalmas mérkőzésen.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...