3-0-ra nyertünk Biatorbágyon

A Pest Vármegyei I. osztályú bajnokság huszadik fordulójában a Biatorbágy vendégeként lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

A találkozó elején tapogatozó játékkal kezdtek a felek, az első lehetőségre egészen a 14. percig kellett várni. Ekkor Pesti 25 méteres szabadrúgása kerülte el a kaput.
A 20. percben Bata szögletét Szalai bólintotta középre, ahol Pesti érkezett, ám az ő fejesét az egyik védő a gólvonal elől kivágta.
Válaszképp egy gyors szabadrúgást követően került a labda Tóth R. elé, de kapáslövése jócskán mellé szállt.
A 24. percben Pesti sarokrúgása Szalait találta meg, aki egyből középre fejelt, Vitányi pedig jobbal kapásból lőtt a rövid sarokba. 0-1!
A 37. percben a megsérülő Szabó B. (neki ezúton is mielőbbi gyors felépülést kívánunk) helyére beálló Szmola ugratta ki Vitányit, ő jobbról passzolt középre, az érkező Szalai pedig a hálóba bombázott. 0-2!
A 43. percben egy szöglet után Landsmann próbált meg menteni, azonban az egyik hazai játékos lábát találta el, ezért a játékvezető a tizenegyespontra mutatott. A labda mögé Vajda állt, viszont kísérlete nem találta el a kaput.
Az 54. percben szépíthetett volna ellenfelünk: Orbán bedobása után, Schindler a tizenhatos vonalából tüzelt, de a labdát Gyatyel a kapufára ütötte, a kipattanót pedig Galambos a kapunk fölé vágta.
Az 57. percben Bata szögletét követően, az ide-oda pattogó labdát végül Vitányi szúrta kapura, amit Papp Zs. még védett, ám a lecsorgót Landsmann a hálóba küldte. 0-3!
A 62. percben Szöllősi lövését hárította Gyatyel.
A 65. percben Vitányi bedobása után került a labda Szalai elé, viszont próbálkozását ezúttal könnyedén fogta Papp Zs.
A hajrában is a mieink akarata érvényesült, de nagyobb helyzetig nem jutottunk el, egészen a 85. percig. Ekkor Szmola passzolt középre, amiről Gosztonyi csak centikkel maradt le.
Újabb gól már nem született, így a mieink megérdemelt győzelmet arattak.
Csapatunk legközelebb kedden, 18:30-kor Szentendrén lép pályára a Pest Vármegyei Kupa negyeddöntőjében, majd pénteken 15 órától a Veresegyházát látjuk vendégül bajnoki mérkőzésen.
Viadukt SE-Biatorbágy - Dunaharaszti MTK 0-3 (0-2)
Biatorbágy, 100 néző, vezette: Pálfi B. (Szabados T., Soós K.)
Biatorbágy: Papp Zs., Pál B. (Schindler 6.p), Tóth R. (Galambos 46.p), Stadler, Vajda (Agourah 61.p), Lesták, Miskei, Szöllősi, Orbán, Fröhlich, Csobánki (Füzér 67.p)
DMTK: Gyatyel, Kanizsai, Szalai, Pesti, Vitányi, Kovács-Galavics, Tóth F. (Szőke 46.p), Gosztonyi, Landsmann (Kozári 64.p), Szabó B. (Szmola 35.p), Bata
Gólszerzők: Vitányi 24.p, Szalai 37.p, Landsmann 57.p
Sárga lap: Schindler 50.p
Ughy Márk vezetőedző: "Az eredmény ellenére, nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen ellenfelünknek is megvoltak a helyzetei. Csapatom a kapu előtti szituációkat jól reagálta le és, ha nem is látványos játékkal, de fontos három pontot hoztunk el Biatorbágyról. Gratulálok a csapatnak!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...