Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén újra pályára léptek korosztályos csapataink és a DMTK II is.

- Szoros meccsen kapott ki a DMTK II Pátyon
- 5-1-re győzött az U17 a Halásztelek ellen
- Soroksárral szembeni rangadót nyert az U15
- 3-0-s vereséget szenvedett az U14 az Ikarustól

Felnőtt II:
Pátyi SE-HelloParks - Dunaharaszti MTK II 2-0 (1-0)
DMTK II: Sófalvi, Lengyel, Németh B. (Egyed R. 71.p), Keszthelyi (Schuszter 63.p), Scharf (Reibl D. 71.p), Kiss D. (Kucsma 71.p), Márton N., Márton R., Bíró Zs., Nagy B. (Bárány 63.p), Király M. (Tóth R. 85.p)
Farkas János vezetőedző: "Az a csapat nyert, aki kihasználta az előtte adódó lehetőségeket. Gratulálok a fiataloknak a bemutatkozáshoz a megyei II. osztályban!"
A héten átszervezések történtek tartalék csapataink háza táján, hiszen a DMTK III-t visszaléptettük a vármegyei IV. osztályú küzdelmektől. Így most több fiatallal megerősítve vághatott neki a pátyi mérkőzésnek a DMTK II, új vezetőedzővel, Farkas Jánossal.
A találkozó első felében több nagy helyzetet is kialakítottak a mieink, ám ezek rendre kimaradtak, míg a túloldal Auer szép szabadrúgásával megszerezte a vezetést még a félidő vége előtt. A második játékrészben továbbra is a mieink maradtak támadásban, azonban az egyenlítés ezúttal nem sikerült, ráadásul a hajrára teljesen kinyíló csapatunk ellen a 92. percben Horváth M. is betalált, így 2-0-ra alulmaradtunk.
Erre a meccsre már lehet alapozni a jövőben. Reméljük, hogy a fiataljaink, valamint a rutinos labdarúgóink hamar összeszoknak, és ki tudják harcolni a biztos bennmaradást a vármegyei II. osztályban.

U17:
Dunaharaszti MTK - Halásztelki FC 5-1 (1-0)
Gólszerzőink: Németh D. 15.p, 64.p, Földi 53.p, Reibl B. 58.p, 73.p
DMTK: Tarr, Földi, Mikó, Németh D., Bognár L. (Kovács A. 74.p), Busa, Reibl B. (Ződi 74.p), Progner (Batiz 63.p), Tölcsér (Juhász M. 46.p), Pál B. (Bihari B. 63.p), Halász M.
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Gratulálok a csapatnak, ez férfi munka volt! Ha a helyzetek töredékét értékesítjük, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a különbség. A hibákat átbeszéljük és jó pihenést kívánok mindenkinek, mert szombaton rangadót játszunk Siófokon! Merjünk nagyot álmodni, mivel ez a csapat képes rá!"
U17-eseink szerda délután fogadták a Halásztelket. Az első játékrészben Németh D. révén kerültünk előnybe, majd az 50. percben Kuti egyenlített. Ezután viszont eggyel magasabb fokozatba kapcsoltak a mieink és Reibl B. duplájával, Földi egy, valamint Németh D. újabb egy góljával magabiztos, 5-1-es sikert arattak.

U15:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 2-1 (0-0)
Gólszerzőink: Csizek 47.p, Surányi 54.p
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á. (Sztrapkó 53.p), Csizek, Szabó Zs., Ecseri, Monzák (Fogarasy 53.p), Surányi (Moravcsik 71.p), Oláh K., Pap Á., Engelleiter (Gulyás 65.p), Kertész M. (Fekete I. 53.p)
Szigeti Gábor vezetőedző: "Az eredmény ellenére magabiztos siker volt a mai. Az utolsó négy percet leszámítva, nem volt veszélyben a győzelmünk. 2-0 után végleg eldönthettük volna a mérkőzést, de minden helyzetünk kimaradt. Megérdemelten szereztük meg a három pontot. Gratulálok a Csapatnak!"
U15-öseink kedden mérték össze erejüket a Soroksárral. A mieink végig jól futballoztak, aminek köszönhetően, Csizek és Surányi egy-egy góljával már 2-0-ra is vezettünk. A hajrában büntetőből szépített ellenfelünk, azonban egyenlíteniük nem sikerült, így megérdemelt sikert könyvelhettünk el.

U14:
Ikarus BSE - Dunaharaszti MTK 3-0 (2-0)
DMTK: Firgi (Szabó M. 54.p), Kun M., Kulcsár K., Nánási K. (Schill 27.p), Tímár Á. (Karika A. 54.p), Egyed Á. (László B. 64.p), Bejan, Kertész M., Varga B., Gerebenes R., Nagy-Kúti P.
Valkai Krisztián vezetőedző: "Így ki lehet kapni. Ismételten sok hiányzóval vágtunk neki a meccsnek, de ezúttal rendben volt a hozzáállás és a játék is. A mérkőzés elején több hibát is vétettünk, amelyet a hazai csapat könyörtelenül kihasznált. A két bekapott gól után a csapat elkezdett futballozni és szépen lassan átvettük a mérkőzés irányítását is. Az első játékrészben több lehetőségünk adódott a gólszerzésre, de nem sikerült kihasználni helyzeteinket. A folytatásban uraltuk a meccset, több szemre is tetszetős támadást vezettünk, azonban az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor ez a meccs teljesen másképp is alakulhatott volna. Gratulálok Srácok a mutatott játékhoz!"
U14-eseink ezúttal az Ikarussal mérték össze erejüket. A helyzeteivel jobban élő hazaiak a 19. percre kétgólos előnyre tettek szert. A folytatásban mezőnyben a mieink akarata érvényesült, de ezen a meccsen újabb gólt csak vendéglátóink tudtak szerezni, azonban a 3-0-s vereség ellenére, most jól futballozott csapatunk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...