Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

A hétvégén újfent sok csapatunk pályára lépett.

- 2-0-ra kikapott Törökbálinton a DMTK II
- Döntetlen játszott a Diósddal az U19
- 2-2-es U17-es remi Budafokon
- 9-1-re nyert az U16
- Kétgólos vereséget szenvedett az U15
- Hétközi meccsen maradt pont nélkül az U14
- 4-2-es győzelemmel kezdte a tavaszt a megyei U13

Felnőtt II:
Törökbálint - Dunaharaszti MTK II 2-0 (2-0)
Kiállítva: Erdélyi B. 92.p
DMTK II: Sófalvi, Németh B., Bíró Zs., Márton N., Mayer, Egyed R. (Temmel 65.p), Márton R., Erdélyi B., Pongrácz (Erdélyi R. 46.p), Lengyel K., Szederkényi
Hegyes Zoltán edző: "Bizonyos helyzeteket nem sikerült jól kezelni/kihasználni, ami megbosszulta magát. Támadójátékban nem voltunk eléggé hatékonyak, kevésszer kerültünk helyzetbe és ahhoz, hogy győzelmet tudjunk elérni, gólokat kell szerezni. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!"
A DMTK II legutóbb a Törökbálint vendége volt. Nem indult jól a mérkőzés, mert Nagy Á. a 4., míg Mogyorósi a 18. percben talált a kapunkba. Sajnos, a folytatásban nem tudtunk ellenfelünk kapujába találni, így 2-0-s vereséget szenvedtünk.

U19:
Dunaharaszti MTK - Diósdi TC 2-2 (0-1)
Gólszerzőink: Tóth P. 56.p, Lengyel Sz. 58.p
DMTK: Lénárt, Zsilák (Kozma B. 74.p), Pál B., Elsik (Nagy B. 46.p), Béla (Lengyel Sz. 46.p), Kiss D., Scharf, Király M., Bárány, Tóth R., Tóth P.
U19-eseink legutóbb a Diósdot látták vendégül. Az első játékrészben Czabai révén előnybe került ellenfelünk, ám a második játékrészben Tóth P. és Lengyel Sz. egy-egy találatával fordítottunk. Hogy a végén mégse örülhessünk, arról Kovács G. gondoskodott, mert a 86. percben egyenlített.

U17:
Budafoki LC - Dunaharaszti MTK 2-2 (0-0)
Gólszerzőnk: Mikó 49.p, 70.p
DMTK: Tarr, Földi, Gerebenes B., Mikó, Batiz, Németh D., Bognár L., Dékány B., Progner, Tölcsér (Ladányi D. 86.p), Gyürefi (Juhász M. 46.p)
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Sajnos nem szolgáltunk rá a győzelemre! Pontatlanul, ütemtelenül, keveset futva és a támadások kreativitása nélkül akartuk a mérkőzést megnyerni. A két kapott gólunk bohózatba illő volt! Tovább kell lépni, mert jövő héten rangadót játszunk és mentálisan meg kell újulnunk. Hosszú még a bajnokság, hazai pályán javítanunk kell!"
U17-eseink Budafokon léptek pályára múlt héten. Az első félidőben még nem született találat, ám a fordulást követően Mikó kétszer is előnybe juttatta a mieinket, viszont a hazaiak mindkétszer válaszolni tudtak.

U16:
Dunaharaszti MTK - Érdi VSE 9-1 (4-1)
Gólszerzőink: Zelovics 8.p, Lengyel Sz. 14.p, 57.p, Dékány B. 32.p, Csizek 39.p, Halász M. 54.p, Fehér K. 69.p, 83.p, Hajdu K. 89.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász M. (Bodrogi 59.p), Horváth D. (Reibl B. 46.p), Dékány B., Fehér K., Zelovics, Hajdu K., Szilágyi K., Csizek (Baja 57.p), Lengyel Sz.
Szederkényi Zsolt vezetőedző: "A mai mérkőzésen egy pillanatra sem volt kétséges, hogy itthon tartjuk a három pontot. A jó játékunk gólokban is megmutatkozott, és ami számomra a legfontosabb, hogy a kilenc gólunkat hét játékos szerezte! Gratulálok a csapatnak!"
Az Érdet látta vendégül legutóbb az U16. Ezen a meccsen végig a mieink akarata érvényesült, hiszen magabiztos játékkal, 9-1-re nyertünk. Góljainkon Lengyel Sz. (2), Fehér K. (2), Zelovics (1), Dékány B. (1), Csizek (1), Halász M. (1) és Hajdu K. (1) osztozkodtak.

U15:
Szent István SE - Dunaharaszti MTK 2-0 (2-0)
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á. (Szágos B. 70.p), Csizek, Szabó Zs., Ecseri, Monzák (Széll D. 51.p), Oláh K., Pap Á., Fekete I. (Engelleiter 65.p), Sztrapkó (Gulyás 65.p), Kertész M. (Fogarasy 51.p)
Szigeti Gábor vezetőedző: "A mérkőzésen megmutattuk, hogy mit gondolunk a futballról és igyekeztünk játszani ezt a sportot. A támadó harmadban pontosítani kell a megoldásainkat és akkor legközelebb nem lesz hiányérzetünk a meccs végén. A pályára lépő minden játékosom dicséretet érdemel.
Büszke vagyok a Csapatra!"
U15-öseink a Szent István vendégeként léptek pályára az előző fordulóban. Ellenfelünk az első félidőben kétszer is a kapunkba talált. Hiába játszottunk jól a mezőnyben, ezen a találkozón sajnos, nem tudtunk gólt szerezni, így 2-0-s vereséget szenvedtünk.

U14:
Rákosmenti KSK - Dunaharaszti MTK 7-0 (2-0)
DMTK: Szabó M., Kun M., Kulcsár K. (Bányai 29.p), Nánási K., Tímár Á., Egyed Á., László B. (Karika A. 49.p), Bejan, Kertész M., Varga B., Nagy-Kúti P.
Valkai Krisztián vezetőedző: "Csalódott vagyok a mutatott produkció miatt a rengeteg hiányzó ellenére is. Szinte egyetlen percre sem játszottuk a saját játékunkat, kapkodtunk és teljesen ötlettelenek voltunk a mérkőzés nagy részében. Félidőben szerkezetet váltottunk, melyre jól reagált a csapat, voltak helyzeteink, de a 3. bekapott gól után teljesen szétestünk. A gyenge teljesítmény ellenére a végeredmény finoman szólva sem mondható reálisnak. Bízom benne, hogy ez egy olyan pofon volt a csapatnak, amely által felébredünk és összekapjuk magunkat! Ebben a csapatban sokkal több van!"
U14-eseink szerdán pótolták be az RKSK ellen elmaradt meccsüket. Sajnos, ezen a meccsen semmi sem sikerült a mieinknek, a hazaiak viszont jó arányban váltották gólra helyzeteiket.

Megyei U13:
Maglód-HelloParks - Dunaharaszti MTK 2-4
Gólszerzőink: Lakatos K. 43.p, Tóth B. 45.p, Belényi 77.p, Visnyár 80.p
DMTK: Leveleki, Varga-Magyar, Kiss B., Kökény, Kaizer, Csuri-Bander, Belényi, Lázár Á., Filep, csereként pályára lépett: Töreky Zs., Tóth B., Lakatos K., Visnyár
Megyei U13-as csapatunk idén először a Maglód otthonában lépett pályára. Sokáig szoros volt a mérkőzés, mert a hazaiak kétszer is vezettek, ám előbb Lakatos K., majd Tóth B. egyenlített. A hajrában Belényi és Visnyár góljaival fordítottunk és 4-2-re nyertünk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...