Szoros meccsen nyertünk a Cso-Ki ellen

A Pest Vármegyei I. osztályú bajnokság tizennyolcadik játéknapján a Cso-Ki csapatát látta vendégül a DMTK első számú felnőtt együttese.

Nem kellett sokat várni az első helyzetre, mert a 3. percben a kaputól 22 méterre jutottunk szabadrúgáshoz. A labda mögé Bata állt és lövése a sorfalról pattant a kapu fölé.
A 7. percben Bata kis szögletét Landsmann emelte a hosszúra, ahol Szalai érkezett, azonban 16 méteres bombáját Paulovicz kiütötte.
A 14. percben Vitányi bedobását Szabó B. fejelte Bata elé, ám az ő próbálkozását Paulovicz lábbal védte.
A 32. percben Vitányi adott jobbról középre, de Szabó B. közeli kísérletébe belevetődött Paulovicz.
A 37. percben Landsmann távoli lövését fogta a vendégek kapusa.
Két perccel később, jó helyről, a tizenhatos bal sarkából jutottunk szabdarúgáshoz. A labda mögé újfent Bata állt, viszont tekerésébe Paulovicz bele tudott kapni.
A 41. percben szemre is tetszetős akciót vezettünk, Landsmann-Szalai-Szabó B. volt a játékszer útja. Végül fiatal támadónk gurított Bata elé, aki 13 méterről, centikkel tüzelt a kapu mellé.
A 43. percben Szalai beadását az egyik védő fejelte Vitányi elé, ő pedig kapásból lőtt is, de Paulovicz újra résen volt.
A félidő zárásaképp Szalai ívelt középre, amire Szabó B. robbant be, azonban fejese mellé szállt.
A 48. percben Krasnyánszki fordult a kapu felé, majd 20 méterről nem sokkal bombázott fölé.
Az 55. percben Vitányi robogott el a jobb oldalon és középre játszott, ahol Bata érkezett és a menteni igyekvő lábak között a hosszú alsóba lőtt. 1-0!
Újabb két perc elteltével Vitányi beadása pattant Balogh-ról Tóth F. elé, de az ő fejese a kapufán csattant és Fitos fel tudott szabadítani.
A 62. percben Bata 22 méteres szabadrúgását Paulovicz hárította.
A 69. percben Szabó B. emelése után Bata ollózó mozdulattal próbált a kapuba találni, ám az egyik védőről szögletre vágódott a játékszer.
A 80. percben egy eladott labdát követően Huszárik lépett meg védőink elől, de nagy erejű lövése fölé szállt.
Egy perc múlva Kenesei indította meg Ondrikot, aki középre adott, azonban az érkező Ocztos kísérletét Gyatyel bravúrral védte.
A 84. percben Kozári passzolt Batához, ő pedig ballal, 13 méterről, kevéssel helyezett a kapu mellé.
A 92. percben gyors kontrát vezethettünk, aminek végén Tóth F. ugrott ki és önzetlenül Qunaj elé gurított, de hiába lőtt a kapuba támadónk, a passz pillanatában lesen állt, így nem volt érvényes a találata.
A folytatásban újabb helyzet már nem akadt a csapatok előtt, így egy élvezetes meccs végén, 1-0-ra győztünk.
A mieink legközelebb szombaton, 14:30-kor a Dunakeszit látják vendégül.
Dunaharaszti MTK - Cso-Ki Sport 1-0 (0-0)
Dunaharaszti, 150 néző, vezette: Ibriksz M. (Török B., Horváth M.)
DMTK: Gyatyel, Csizmadia, Szalai, Pesti, Vitányi, Szőke, Tóth F., Gosztonyi (Kozári 67.p), Landsmann (Qunaj 74.p), Szabó B., Bata
Cso-Ki: Paulovicz, Németh Á., Balogh B., Tóth G., Bodnár I. (Laczik 59.p), Altsach, Huszárik, Fitos (Csiki 67.p), Krasnyánszki (Ocztos 77.p), Kenesei, Ondrik (Oláh T. 86.p)
Gólszerző: Bata 55.p
Sárga lapok: Bodnár I. 21.p, Tóth G. 55.p, Németh Á. 61.p
Ughy Márk vezetőedző: "Az első félidőben sokat birtokoltuk a labdát és kialakítottunk néhány nagy helyzetet, amit sajnos nem tudtunk gólra váltani. A második játékrész kiegyenlített volt, de egy Bata villanással és a stabil védekezésünkkel megszereztük a három pontot egy jó csomádi csapat ellen. Gratulálok játékosaimnak és sok sikert ellenfelünknek!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...