Utánpótlás és tartalék csapatok - hétvégi eredmények

A mögöttünk hagyott hétvégén is sok csapatunk pályára lépett.

- 2-1-re kikapott a Százhalombattától a DMTK II
- A hajrában fordított Csepelen az U19
- 2-0-ra nyert az U17
- Fontos győzelmet aratott Törökszentmiklóson az U16
- Legyűrte az ESMTK-t az U15
- Pontosztozkodással rajtolt az U14

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Százhalombattai VUK SE 1-2 (0-1)
Gólszerzőnk: Dezső 82.p
Kiállítva: Schuszter 92.p
DMTK II: Sófalvi, Németh B. (Mayer 46.p), Márton N., Lengyel K., Szederkényi (Hegyes 46.p), Scharf (Dezső 72.p), Bíró Zs., Erdélyi R., Erdélyi B., Kiss D. (Kucsma 78.p), Egyed (Schuszter 59.p)
Keszthelyi László edző: "Sajnos rengeteg hibával játszottunk, jól használta ki ezt az ellenfél. Gratulálunk nekik a győzelemhez!"
Második számú felnőtt csapatunk ezúttal a Százhalombattát látta vendégül. A 21. percben Fülöp, majd az 53. percben Tóth N. talált a hálónkba és ezzel már 2-0-ra vezettek látogatóink. A 82. percben Dezső révén szépítettünk, ám ez ezúttal csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő.

U19:
Csepel TC - Dunaharaszti MTK 2-4 (2-0)
Gólszerzőink: Elsik 62.p, Bíró Zs. 86.p, 91.p, 92.p
DMTK: Szabó H., Zsilák (Elsik 46.p), Kiss D., Reibl D., Bíró Zs., Scharf, Bárány, Tóth R., Szederkényi, Szőke, Tóth P. (Béla 69.p
Farkas János vezetőedző: "Nyolc hetes felkészülésünk után, jól jött már a bajnoki mérkőzés, ami nem jól indult, nem találtuk a ritmust. Azt éreztem, hogy edzőmeccsen vagyunk. Félidőben rendezni kellett a sorokat, és beindultunk Bíró mesterhármasának is köszönhetően, illetve az új igazolásunk, Elsik is góllal mutatkozott be. A találkozó végére teljesen átvettük a játék irányítását és megérdemelten nyertünk!"
Nem kezdődött jól U19-eseink első idei mérkőzése, hiszen a félidőben Árvai duplájával 2-0-ra vezettek a hazaiak. Fordulást követően más sebességfokozatba kapcsoltak a mieink és a 62. percben Elsik révén szépítettünk, majd az utolsó hat percben Bíró mesterhármasával fordítottunk és végül 4-2-es diadalt arattunk.

U17:
Dunaharaszti MTK - Szent István SE 2-0 (1-0)
Gólszerzőink: Tölcsér 41.p, Németh D. 80.p
DMTK: Tarr, Földi, Busa, Mikó, Németh D., Bognár L. (Ződi S. 60.p), Batiz (Gyürefi 81.p), Gerebenes B., Progner, Tölcsér (Pál 71.p), Kovács A. (Deák 46.p)
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Gratulálok a csapatnak! Igazi harc volt a pályán, amibe egy kicsit idegesen álltunk bele. Amikor tiszta fejjel játszottunk, kijött a tudáskülönbség a két csapat között, mert a futómennyiség és az akarat is megfelelő volt! Ha kicsit pontosabbak vagyunk, nagyobb lett volna a különbség. Jó úton járunk és megyünk tovább, mert ez a csapat még ennél is többre képes!"
U17-eseink a Szent Istvánt látták vendégül hétvégén. Kiélezett, nagy csatát hozott a mérkőzés, amelyen a 41. percben Tölcsér révén mi kerültünk előnybe, majd a hajrában Németh D. is a kapuba talált, ezzel kialakítva a 2-0-s végeredményt.

U16:
Törökszentmiklósi FC Veteriner - Dunaharaszti MTK 2-4 (0-3)
Gólszerzőink: Horváth D. 4.p, Zelovics 11.p, Lengyel Sz. 29.p, 78.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász, Baja, Horváth D., Dékány B., Fehér K., Zelovics, Hajdu K., Szilágyi K., Lengyel Sz.
Szederkényi Zsolt vezetőedző: "Szemerkélő esőben, 11 játékossal, csere nélkül érkeztünk Törökszentmiklósra, akik az első felsőházi fordulóban Érdről hozták el az értékes három pontot. Saras és göröngyös pályán próbáltuk játszani a sok passzal, hátulról felépített játékunkat, ami csak részben sikerült. A 3-0-s fordulás után egy kétperces rövidzárlat miatt az ellenfél néhány percig azt hihette, hogy pontot menthet, de a mérkőzés további részében már a mi akaratunk érvényesült. Egy góllal sikerült lezárni a csatát és haza hozni a három pontot. Jól nem játszottunk, de a nehézségeken és az ellenfélen is felülkerekedtünk, amiért jár a gratuláció a csapatnak!"
U16-osaink szombaton Törökszentmiklósra utaztak. Kiválóan kezdtük a meccset, hiszen Horváth D., Zelovics és Lengyel Sz. egy-egy góljával a 29. percben már 3-0-ra vezettünk. Fordulást követően ránk ijesztett ellenfelünk, mivel az 54. percben Asztalos, míg két perccel később Antal talált a kapunkba. Hogy a vége mégse legyen izgalmas, arról Lengyel Sz. gondoskodott, mert a 78. percben második találatával kialakította a 2-4-es végeredményt.

U15:
Dunaharaszti MTK - ESMTK 2-0 (1-0)
Gólszerzőink: Gulyás 22.p, Ecseri 50.p
DMTK: Rusznák, Fogarasy, Árkocsevics Á., Csizek, Ecseri, Monzák (Karika A. 66.p), Oláh K., Pap Á., Szágos B. (Szabó Zs. 51.p), Fekete I., Gulyás
Szigeti Gábor vezetőedző: "A sok nehézség ellenére is megoldotta a csapat a kötelezőt. Nem volt jó teljesítmény a mai, de így is végig a játékra törekedtünk. A találkozón pályára lépett a két évvel fiatalabb Karika András is, aki most játszott először az U15-ösökkel."
Az ESMTK látogatott U15-ös korosztályunkhoz a legutóbbi hétvégén. A mieink Gulyás góljával szereztek vezetést, majd a második játékrészben Ecseri révén már megnyugatóvá vált az előnyünk. A folytatásban is mi uraltuk a játékot és ezen az összecsapáson egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

U14:
Gloriett SE - Dunaharaszti MTK 1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Nagy R. 66.p
DMTK: Firgi (Szabó M. 41.p), Kun M. (László B. 64.p), Kulcsár K., Széll, Tímár Á. (Schill D. 51.p), Egyed Á. (Nagy R. 51.p), Bejan, Kertész M., Varga B., Gerebenes R., Nagy-Kúti (Bányai 60.p)
Valkai Krisztián vezetőedző: "A mai napon az egyetlen “negatívum”, hogy nem sikerült elhoznunk a három pontot a hazai csapattól. A helyzetek száma és a belerakott munka alapján megérdemeltük volna a győzelmet, de tudjuk, hogy nem mindig igazságos a futball. Büszke vagyok a játékosaimra a mutatott játék és hozzáállás miatt!"
U14-eseink számára egy Gloriett elleni rangadóval kezdődött meg a tavasz. Sokáig nem találták a fogást egymáson a csapatok, ám a 66. percben Nagy R. góljával mi kerültünk előnybe. A kiegyenlített párharc legvégén, a 82. percben egalizált Számadó, így döntetlennel zárult az összecsapás.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...