5-0-ra nyertünk a Dunavarsány ellen

A Pest vármegyei I. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában a Dunavarsány vendégeként lépett pályára első számú felnőtt csapatunk a taksonyi műfüves pályán.

Nem kellett sokat várni az első lehetőségre, hiszen a 6. percben Pesti beadását Szabó B. lőtte a kapu mellé.
Válaszképp Olasz élesen belőtt labdáját hárította Gyatyel.
A 25. percben Bata és Tóth F. játszott össze, majd végül Bata gurított Landsmannhoz, aki egy átvételt és egy cselt követően, 16 méterről a hosszú alsóba tüzelt. 0-1!
A 34. percben Pesti passzolt Tóth F. elé, ő egyből Batához továbbított, támadónk pedig 16 méterről a hálóba lőtt. 0-2!
Újabb három perc elteltével szabadrúgáshoz jutottunk a tizenhatos sarkában. A labda mögé Bata állt és próbálkozását Bene még kiütötte, de épp Szabó B. elé, fiatal játékosunk viszont egyből a hálóba helyezett. 0-3!
A 49. percben Hajas beadását Simon lőtte kisodródott helyzetből a kapu fölé.
Az 54. percben állt a legközelebb ellenfelünk a szépítéshez: Bihari szögletét Gyatyel kiütötte, amire Horváth Á. csapott le, de az ő kísérletét is megfogta kapusunk.
Egy perccel később Kovács-Galavics tört be a tizenhatoson belülre és Batához passzolt, ám az ő közeli lövése ezúttal mellé szállt.
A 78. percben Tóth F. tekerte be a labdát jobbról, amire Szabó B. érkezett és a rövid sarokba fejelt. 0-4!
A 81. percben Vitányi szerezte meg a játékszert a dunavarsányi térfélen, majd Batát ugratta ki, aki 14 méterről a rövid alsóba lőtt. 0-5!
A folytatásban nagyobb helyzet már nem adódott a csapatok előtt, így a mieink megérdemelt győzelmet arattak.
A Dunaharaszti legközelebb szombaton, 14:30-tól a Cso-Ki ellen, hazai környezetben lép majd pályára.
FÉMALK-Dunavarsány - Dunaharaszti MTK 0-5 (0-3)
Taksony, 200 néző, vezette: Polyák A. (Vén K., Aradi Cs.)
Dunavarsány: Bene, Gubacsi, Vastag, Olasz (Horváth Á. 46.p), Végh (Kincses 81.p), Simon, Bihari, Szabó Á., Hajas, Miskovicz, Meiszter
DMTK: Gyatyel, Csizmadia (Kanizsai 62.p), Szalai, Pesti, Vitányi, Kovács-Galavics (Szőke 81.p), Tóth F., Gosztonyi (Kozári 62.p), Landsmann (Qunaj 72.p), Szabó B. (Szmola 81.p), Bata
Gólszerzők: Landsmann 25.p, Bata 34.p, 81.p, Szabó B. 37.p, 78.p
Sárga lapok: Gubacsi 13.p, Simon 28.p, Végh 78.p ill. Vitányi 11.p, Landsmann 29.p
Ughy Márk vezetőedző: "Szeretném megköszönni Hégner Zoli barátomnak, hogy a mérkőzés helyszínén edzhetett csapatunk a héten és a motivációt, hogy a győztes csapat kap tőle 50 palacsintát, köszönjük! A mérkőzésről azt gondolom, a jobb helyzetkihasználásnak és a stabil védekezésünknek köszönhetjük ezt a nagyarányú győzelmet. Ez a mai nap számunkra jól sikerült, de azért van mit javítanunk a játékunkon. Készülünk tovább a következő mérkőzésre, a Dunavarsánynak sok sikert a bajnokságban!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...