Utánpótlás és tartalék csapatok - hétvégi eredmények

Hétvégén megkezdődött a tavasz a DMTK II, U17-es, U16-os, valamint U15-ös csapatunk számára is.

- 2-0-ra kikapott Diósdon a DMTK II
- Vereséggel kezdett az U17
- 4-0-s U16-os siker a Kecskemét ellen
- 2-0-ra győztek U15-öseink Dunaújvárosban

Felnőtt II:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK II 2-0 (1-0)
DMTK II: Sófalvi, Lengyel K., Bíró Zs., Scharf, Márton N., Mayer (Keszthelyi 89.p), Egyed R. (Kucsma 66.p), Szőke, Erdélyi B., Erdélyi R. (Schuszter 66.p), Szederkényi
Hegyes Zoltán edző: "Jól felkészült, jól szervezett csapat ellen játszottunk, ahol nem sikerült pontot, pontokat gyűjtenünk. Gratulálok az ellenfélnek!"
Második számú felnőtt csapatunk első idei mérkőzésén a Diósd otthonában lépett pályára, ahol Zana és Páles egy-egy góljával a hazaiak kerültek két gólos előnybe és ezen a meccsen, sajnos nem sikerült a kapuba találnunk, így pont nélkül maradtunk.

U17:
Dunaújváros PASE - Dunaharaszti MTK 3-1 (1-1)
Gólszerzőnk: Mikó 21.p
Kiállítva: Bihari B. 26.p
DMTK: Tarr, Földi, Gerebenes B., Deák, Batiz, Bihari B., Németh D., Bognár L., Busa, Mikó, Progner
Helgert Szabolcs vezetőedző: "Sajnos, több fordulópontja volt a mérkőzésnek! A harmadik percben kapott gól után felébredtünk és egyenlítettünk, melyet a kiállítás szétzúzott. Már a hajrában jártunk és az ellenfelünk nem tudott fogást találni rajtunk, akkor egy hiba megpecsételte a sorsunkat. Ami a legnagyobb probléma volt, hogy mentálisan nem rendeztük el a játékot, melyet rengeteg hiba jelzett. A hibákból tanuljunk és lépjünk tovább, mert jövőhéten javítanunk kell!"
U17-eseink korán hátrányba kerültek Dunaújvárosban, ám a 21. percben Mikó góljával egyenlítettünk. Ezt követően Bihari B. került a kiállítás sorsára és az emberhátrány ellenére sem játszottunk alárendelt szerepet. Sajnos, az utolsó negyedórában kétszer is a hálónkba találtak a hazaiak, amivel kialakult a 3-1-es végeredmény.

U16:
Dunaharaszti MTK - Mercedes-Kecskeméti LC 4-0 (1-0)
Gólszerzőink: Dékány B. 45.p, Zelovics 52.p, Hajdu K. 56.p, Lengyel Sz. 80.p
DMTK: Daróczi, Juhász M., Halász, Baja, Horváth D. (Zelovics 46.p), Reibl B., Dékány B., Fehér K., Hajdu K., Szilágyi K., Lengyel Sz.
Szederkényi Zsolt vezetőedző: "Szombaton az U16-os korosztály a felsőházban folytatta a bajnokságot. Mivel aznap másik csapatommal az U11-es futsal döntőben voltam érdekelt, kértük, hogy a mérkőzést csúsztassuk el 4 órával, amibe a vendég Kecskemét sajnos nem ment bele. Így Farkas János, az U19 vezetőedzője ült a kispadon és vezette 4-0-s győzelemre a fiúkat! Köszönöm Farkas Janinak, hogy felajánlotta segítségét és koordinálta a mérkőzésen a fiúkat! Az ő és a srácok elmondása szerint, egy percig nem volt kérdéses, hogy itthon tartjuk a három pontot (ebben az őszi meccs után én biztos voltam)! Kilencven percen keresztül a mi akaratunk érvényesült és, ha csak a ziccereinket értékesítjük, akkor 6-7 gólos siker se lett volna meglepő eredmény. Sokan nyújtottak jó teljesítményt, közülük is kiemelkedett Hajdu Kristóf jobboldali védőnk és Juhász Máté támadó középpályásunk. Ha mindenki egészséges marad tavasszal, akkor azt gondolom, hogy minden mérkőzésen győzelmi eséllyel lépünk majd pályára. Gratulálok a csapatnak!"
U16-osaink idén először a Kecskemétet látták vendégül. A találkozón végig a mieink akarata érvényesült és Dékány B., Zelovics, Hajdu K., valamint Lengyel Sz. egy-egy góljával megérdemelt, 4-0-s győzelmet arattunk.

U15:
Dunaújváros PASE - Dunaharaszti MTK 0-2 (0-1)
Gólszerzőink: Nagy Á. 2.p, Ecseri 57.p
DMTK: Rusznák, Árkocsevics Á., Csizek, Ecseri, Monzák (Szágos B. 66.p), Oláh K., Pap Á., Nagy Á. (Széll 41.p), Kertész M. (Fogarasy 59.p), Sztrapkó, Engelleiter (Fekete I. 19.p)
Szigeti Gábor vezetőedző: "Végig kézben tartva a mérkőzést, magabiztos győzelmet arattunk a tavasz első tétmeccsén. Köszöntjük újra a csapatban, a hosszú sérülésből visszatérő játékosainkat. Oláh Kristóf 2 év, valamint Fogarasy Márk fél év kihagyás után tért vissza a pályára. A mai győzelmet nekik ajánljuk és további sérülésmentes játékperceket kívánunk nekik!"
U15-öseink Dunaújvárosban már a 2. percben megszerezték a vezetést Nagy Á. révén. Az 57. percben Ecseri is betalált és, mivel a folytatásban a hazaiak egyszer sem találtak a hálónkba, így megérdemelt sikerrel kezdtük meg a tavaszt.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...