3-0-ra nyertünk a Gödöllő elleni rangadón

A Pest Vármegyei I. osztályú bajnokság tavaszi nyitónapján, a második helyen álló Gödöllőt látta vendégül a listavezető DMTK.

Nagy iramban kezdtek a csapatok és a 3. percben már veszélyeztettünk, azonban Szalai előreívelésére hiába indult el Szabó B., a keresztező Bartucz menteni tudott támadónk elől.
A 6. percben Reznek játszott Barabás elé, aki 20 méterről lőtt jócskán a kapunk fölé.
A 13. percben Vitányi bedobása után, röviden mentettek a védők, így a labda Bata elé pattant, ő pedig 16 méterről, kapásból a kapufa segítségével bombázott a hálóba. 1-0!
Ezután sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a felek, de a 33. percben a Gödöllő veszélyeztetett: Reznek emelését Miknyóczki kezelte le, majd Koziorowski elé tálalt, viszont az ő 13 méteres próbálkozása, Szalai lábáról pattant a kapu fölé.
A 35. percben Reznek beadását Barabás fejelte fölé, míg egy perccel később Győri élesen belőtt labdáját Gyatyel húzta magához.
A 43. percben Reznek szögletét öklözte ki Gyatyel. A játékszer Mertse elé pattant, aki kapásból lőtt, ám kapusunk ezt a kísérletet is megfogta.
A félidőt kiválóan zárta le a DMTK, hiszen a 45. percben Tóth F. tekert előre egy labdát, amit Vitányi sarokkal tett Bata elé, rutinos támadónk pedig a kifutó Szaszovszki felett a léc alá lőtt. 2-0!
A 47. percben Gosztonyi középre adását követően Bata lövése pattant le Abértról. A játékszer újra Batához került, ő pedig ezúttal passzolt, az érkező Szabó B. próbálkozását azonban Szaszovszki védte.
Az 54. percben Vitányi jobbról szép cselekkel tört be a tizenhatoson belülre, majd ballábas lövésébe Abért tudott belelépni.
A 60. percben Vitányi bedobását Szabó B. csúsztatta a tizenegyespont magasságába, de a berobbanó Pesti centikkel a kapu mellé tüzelt.
Ezután a Gödöllő próbálta nyomás alá helyezni a védelmünket, ám a mieink kiválóan bekkeltek, így helyzetekig sem jutott el ellenfelünk.
A 85. percben Kozári tálalt Bata elé, viszont mielőtt lőhetett volna, Bartucz elsodorta a büntetőterületen belül, de a játékvezető sípja néma maradt...
A 88. percben szépíthettek volna vendégeink: Reznek távolról tekert a hosszú oldalra egy szabadrúgást, amire Abért érkezett, azonban jobb lábas kísérletét Gyatyel bravúros vetődéssel hárította.
A 93. percben Gyatyel előreívelését Szalai fejelte Vitányi elé, aki egy az egyben törhetett volna kapura, ám Bartucz visszahúzta szélsőnket, amiért mi szabadrúgást kaptunk, a védő pedig piros lapot.
A megítélt pontrúgáshoz Pesti állt oda és lövése a sorfalon irányt változtatva vágódott a hálóba. 3-0!
A középkezdésre sem maradt már idő, mert a játékvezető lefújta a találkozót, amelyen nagyot harcoltak a mieink és megérdemelt, 3-0-s győzelmet arattak a Gödöllővel szemben, így az előnyünk a tabella élén már 11 pont.
Folytatás vasárnap, 14 órakor a Dunavarsány vendégeként a taksonyi Révész utcai műfüves pályán. Reméljük azon a derbin is sikerül újra ponttal vagy pontokkal gazdagodnunk majd.
Dunaharaszti MTK - Gödöllői SK 3-0 (2-0)
Dunaharaszti, 300 néző, vezette: Erni E. (Varga P., Béd I.)
DMTK: Gyatyel, Csizmadia, Szalai, Pesti, Vitányi, Kovács-Galavics, Tóth F., Gosztonyi (Kozári 77.p), Landsmann (Szőke 77.p), Szabó B., Bata
Gödöllő: Szaszovszki, Hevesi, Nagy B., Bartucz, Barabás (Somodi 88.p), Győrfi, Koziorowski (Boros 88.p), Reznek, Mertse (Berczi 59.p), Miknyóczki (Nagy D. 70.p), Abért
Gólszerzők: Bata 13.p, 45.p, Pesti 94.p
Sárga lapok: Szabó B. 7.p, Tóth F. 84.p ill. Koziorowski 29.p, Berczi 70.p
Kiállítva: Bartucz 93.p
Ughy Márk vezetőedző: "Nagyon örülök a győzelemnek és még inkább annak, amit a pályán és azon kívül láttam, azt az egységet, akaratot, lelkesedést és a végén a boldogságot. Ezekért jó a labdarúgásban lenni! Köszönjük a szurkolást, a sok biztató visszajelzést. A csapatnak hatalmas köszönet és gratuláció! Hajrá DMTK!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...