Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Az előző héten szinte minden csapatunk lejátszotta utolsó meccseit.

- Bajnok lett a DMTK II
- Könnyed U19-es siker Balatonfüreden
- 7-0-s sikerrel ünnepelte bajnoki címét az U17
- Kilenc gólos meccsen nyert 5-4-re az U16 a Taksony ellen
- Szoros vereséggel zárt az U15
- 3-1-re győzött az U14
- 8-0-ra nyert és ezüstérmes lett az U13
- Egy győzelem és egy vereség U12-eseink mérlege

Felnőtt II:
Sóskúti SBKE - Dunaharaszti MTK II 0-0
DMTK II: Ernszt, Jakab (Sajgó 65.p), Márton N. (Szinai 46.p), Egyed R., Márton R. (Schuszter 90.p), Kanizsai, Erdélyi B. (Keszthelyi 86.p), Erdélyi R. (Diós 95.p), Hegyes Z. (Kucsma 82.p), Temmel (Lengyel 60.p), Quanaj
Második számú felnőtt csapatunk a Sóskúttal mérte össze erejét szombaton. A második látta vendégül az elsőt úgy, hogy a mieink számára már egy esetleges döntetlen is aranyérmet ért. A találkozón több helyzetet alakított ki ellenfelünk, azonban vagy Ernszt védett bravúrral vagy védelmünk állta jól a sarat és, mivel nem született találat, így a DMTK II megnyerte a megyei IV. osztály Dél-Nyugati csoportját és a következő szezonban már a megyei III. osztályban indulhat.
Gratulálunk a játékosoknak és vezetőedzőjüknek, Rétsági Ákosnak.

U19:
Balatonfüredi USC - Dunaharaszti MTK 1-6 (0-4)
Gólszerzőink: Koller B. 9.p, 45.p, Tóth Zs. 17.p, Kovács B. 41.p, Horváth Zs. 80.p, Olasz 90.p
DMTK: Horváth P., Bugovics (Nirsch 84.p), Dezső (Megyeri 80.p), Gosztonyi, Kovács B. (Németh R. 62.p), Tóth Zs. (Erdei 46.p), Szabó P., Szabó J. (Horváth Zs. 62.p), Kun N., Koller B., Olasz
U19-eseink utolsó idei meccsükön a Balatonfüred otthonába látogattak. Játékosaink komolyan vették a meccset és végig koncentrálva, taktikusan játszva, 6-1-re győztek. Góljainkon ezen a napon Koller B. (2), Tóth Zs. (1), Kovács B. (1), Horváth Zs. (1) és Olasz (1) osztozkodtak.
Ezzel a sikerrel az előkelő negyedik helyen zártak a mieink a tabellán.

U17:
Hódmezővásárhelyi FC - Dunaharaszti MTK 0-7 (0-5)
Gólszerzőink: Landsmann 27.p, Benkő 33.p, 44.p, 58.p, Fekete R. 37.p, Vámos 43.p, Nagy B. 66.p
DMTK: Lénárt B., Bárány, Reibl D. (Béla 46.p), Vámos (Lipták 61.p), Benkő (Tordai S. 61.p), Tóth Zs. (Győri 82.p), Landsmann (Bednanics 61.p), Olajos, Király, Szilágyi B. (Kozma B. 46.p), Fekete R. (Nagy B. 46.p)
U17-eseink a sorsolás és az eredmények szeszélyének köszönhetően, már bajnokként érkezett a sereghajtó Hódmezővásárhely otthonába. A mérkőzésen a DMTK akarata érvényesült és magabiztos, önfeledt játékkal 7-0-ra nyertünk. Benkő háromszor, Landsmann, Fekete R., Vámos és Nagy B. pedig egyszer-egyszer lőtt a hálóba.
A mieink számára megnyílt a lehetőség arra, hogy a Kiemelt U19-es bajnokságban indulhassanak jövőre, ám ehhez még sikerrel kell venni az osztályozós mérkőzéseket is. A DMTK a Budaörs csapatát kapta az első körben, akikkel először szombaton 17 órától idegenben, majd szerdán 17 órától hazai környezetben mérhetjük össze tudásunkat.

U16:
Dunaharaszti MTK - Taksony SE 5-4 (2-1)
Gólszerzőink: Zentai 7.p (öngól), Rékási 12.p, Hajdu K. 49.p, 89.p, Bognár L. 64.p
DMTK: Szegvári, Busa (Hajdu K. 46.p), Lajtai, Németh D., Baja, Tölcsér, Deák (Mikó 46.p), Ladányi D., Bognár L., Lukács, Rékási
U16-osaink a Taksonyt látták vendégül hétvégén. Izgalmas meccset játszottak a felek, mert egy öngóllal, valamint Rékási egy találatával a 12. percben már 2-0-ra vezettünk. Ezután visszajött a meccsbe a Taksony és egyenlített. A 49. percben Hajdu K. révén újra nálunk volt az előny, ám nem sokkal később fordított ellenfelünk. 3-4 volt az állás, amikor a 64. percben Bognár L. egalizált, majd a lefújás előtt nem sokkal, Hajdu K. pontos lövésével megnyertük a meccset és így karnyújtásnyira kerültünk a harmadik helytől.

U15:
Dunaharaszti MTK - Budai FC SE 1-2 (1-2)
Gólszerzőnk: Bráda 10.p
DMTK: Nagy L., Csernus (Szemes 61.p), Busa (Batiz 72.p), Pál, Deák (Ződi 61.p), Bihari (Bognár L. 72.p), Szabó M. (Németh D. 50.p), Tóth P., Szabó Á. (Tölcsér 72.p), Mikó, Bráda
U15-öseink a szép szezonzárás reményében léptek pályára a Budai FC ellen. Jól is kezdtünk, mert a 10. percben Bráda révén előnybe kerültünk. Nem tarthatott viszont sokáig az öröm, mivel egy perccel később Huszár egyenlített, majd a 18. perben Szilágyi J. pontos lövésével már ők vezettek. A hátralévő időben mindent megtett a csapat az egalizálás érdekében, viszont ez már nem sikerült, így 2-1-es vereséggel és a tizedik helyen zártuk a bajnokságot.

U14:
Dunaharaszti MTK - Ikarus BSE 3-1 (3-0)
Gólszerzőink: Mészáros R. 1.p, 38.p, Zelovics 38.p
DMTK: Németh B., Szilágyi K., Dékány B., Száva (Dudás B. 46.p), Halász, Kincse (György T. 56.p), Imricsák (Szabó Zs. 46.p), Juhász M., Zelovics, Csizek, Mészáros R.
U14-eseink az utolsó fordulóban az Ikarust látták vendégül. Már az első percben vezetést szereztünk Mészáros R. révén, majd a szünet előtt nem sokkal Zelovics és újra Mészáros R. bizonyult eredményesnek. A második játékrészben szépített az Ikarus, de egyenlítenie már nem sikerült, így U14-eseink az ötödik helyen zártak a tabellán.

U13:
Dunaharaszti MTK - ESMTK 8-0
Gólszerzőink: Kertész 24.p, 51.p, Árkocsevics 34.p, Nagy Á. 48.p, Sztrihó 50.p, 53.p, 74.p, 76.p
DMTK: Kollár K., Gerencsér, Engelleiter, Pap Á., Kovács N., Madarász Z., Nagy Á., Sztrihó, Fekete I., csereként pályára lépett: Moravcsik, Árkocsevics, Madurovicz, Kertész
U13-asaink az ESMTK ellen zárták az idényt. Végig taktikusan, magabiztosan futballoztak a mieink, aminek eredménye egy 8-0-s győzelem lett. Ezen a meccsen Sztrihó (4), Kertész (2), Árkocsevics (1) és Nagy Á. (1) talált az ellenfél hálójába.
Ugyan ebben a bajnokságban még nem osztanak helyezéseket, de a mieink a tavaszi teljesítményükkel a második helyen zártak a szezonban, ami nagyon szép eredmény. Gratulálunk a srácoknak és Kovács Zsolt vezetőedzőnek is!

U12:
Taksony SE - Dunaharaszti MTK 5-4
Gólszerzőink: Egyed Á. 9.p, Nagy-Kúti 20.p, Kertész 42.p, Hernádi 62.p (öngól)
DMTK: Firgi, Egyed Á., Tordai H., Nánási, Széll, Pap Á., Varga B., Kertész, Nagy-Kúti, csereként pályára lépett: Bálint B., Kun M., Tímár Á., Sztrihó, Selmeczi Z., Szabó M.
Az eggyel idősebbek között versenyző U12-es csapatunk hétfőn lépett pályára Taksonyban. Változatos, fordulatos meccset játszott a két csapat, mert 2-0-ra, 3-1-re és 4-3-ra is vezettünk, ám végül a Taksony fordított és 5-4-re győzött. Egy öngól mellett, Egyed Á., Nagy-Kúti és Kertész talált a hazaiak kapujába.

Dunaharaszti MTK - Dabas-Gyón FC 8-1
Gólszerzőink: Széll 17.p, Tímár Á. 25.p, 47.p, 48.p, Kertész 50.p, 58.p, Egyed Á. 60.p, Nagy-Kúti 70.p
DMTK: Szabó M., Egyed Á., Tordai H., Nánási, Széll, Nagy-Kúti, Varga B., Kertész, Selmeczi Z., csereként pályára lépett: Bálint B., Kun M., Tímár Á.
Igazi örömfocit hozott az U12-esek utolsó idei mérkőzése. A Dabas-Gyón ellen 8-1-re nyertünk úgy, hogy Tímár Á. háromszor, Kertész kétszer, míg Széll, Egyed Á., valamint Nagy-Kúti egyszer-egyszer talált a hálóba.
Az eggyel idősebbekhez hasonlóan, itt sem osztanak helyezéseket, de a mieink az utolsó forduló eredményeitől függetlenül, biztosan dobogón végez. Gratulálunk a játékosoknak és vezetőedzőjüknek, Nyul Árpádnak.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...