Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén az U19-en és az U17-en kívül, minden csapatunk pályára lépett.

- Döntetlent játszott a Sóskúttal a DMTK II
- Kikapott Vecsésen az U16
- Legyőzte az U15-öt a bajnoki címre hajtó Főnix
- Fordulatos meccsen szenvedett vereséget az U14
- 4-1-re nyert az Ikarus az U13 ellen
- Hiába játszott jól, nem szerzett pontot az U12

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Sóskúti SBKE 1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Lengyel 71.p
DMTK II: Ernszt, Szinai, Lengyel, Erdélyi B., Jakab (Németh B. 66.p), Pataki, Márton N. (Hegyes 46.p), Márton R. (Egyed R. 83.p), Kanizsai, Temmel, Erdélyi R. (Sajgó 59.p)
Vasárnap a Sóskúttal találkozott második számú felnőtt csapatunk. Az első a második ellen, mindig igazi presztízs mérkőzés és ez most sem volt másképp.
Az első félidőben még nem született találat, de a fordulás után egy gyors kontra végén Mikei talált a kapunkba. A válasz a 71. percben érkezett, amikor egy szögletet követően Lengyel lőtt a hálóba. A hajrában több nagy helyzetet is kidolgoztak a mieink, ám újabb találat már nem születt, így 1-1-el zárult a derbi és maradt az egy pont előnyünk a tabellán.

U16:
Ferihegy-Vecsés - Dunaharaszti MTK 5-0 (2-0)
DMTK: Szegvári, Bognár, Kozma B., Ződi S., Busa (Hajdu K. 46.p), Ladányi D., Gacsal, Tölcsér, Lajtai, Zsilák, Baja
U16-osaink a Vecsés vendégei voltak hétvégén. Sajnos, ezen a találkozón sok babér nem termett a mieink számára, mert a hazaiak öt góljára, egyszer sem sikerült válaszolnunk.

U15:
Főnix Gold FC - Dunaharaszti MTK 7-2 (4-1)
Gólszerzőnk: Tóth P. 32.p, 54.p
DMTK: Nagy L., Csernus (Batiz 52.p), Busa, Deák, Bihari (Bognár 64.p), Tóth P., Szabó M. (Németh D. 46.p), Szabó Á. (Szemes 46.p), Földi, Mikó, Bráda
U15-öseink a bajnoki címre hajtó Főnix otthonába látogattak legutóbb. Jól kezdett ellenfelünk, mert a 23. percben már 3-0-ra vezettek. Ezután Tóth P. kozmetikázott az eredményen, majd ismét a Főnix talált a hálónkba. Fordulást követően Tóth P. újra eredményesnek bizonyult, azonban a fehérváriak jó hajrájuknak köszönhetően újabb három gólt szereztek és 7-2-re győztek.

U14:
Budai FC - Dunaharaszti MTK 5-2 (2-1)
Gólszerzőink: Száva 1.p, Csizek 50.p
Kiállítva: Németh B. 65.p
DMTK: Németh B., Szilágyi K., Juhász M., Száva, Halász, Kincse (Polyák 49.p), Dudás B., Szabó Zs. (Imricsák 49.p), Horváth D. (Zelovics 49.p), Mészáros R., Csizek
U14-eseink kiélezett bajnokságban küzdenek hétről hétre és ezúttal a Budai FC vendégei voltak. Jól kezdődött a meccs, hiszen Száva révén már az első percben vezettünk. A folytatásban viszont a lehetőségeivel jobban élt a hazai együttes és fordítani tudott. Végül ötször találtak a kapunkba, amire mi még egyszer, Csizek pontos lövésével tudtunk válaszolni.

U13:
Dunaharaszti MTK - Ikarus BSE 1-5
Gólszerzőnk: Engelleiter 46.p
DMTK: Kollár K., Csizek, Szabó Zs., Gerencsér, Fekete I., Engelleiter, Pap Á., Kovács N., Sztrihó, csereként pályára lépett: Moravcsik, Árkocsevics, Madurovicz, Madarász Z., Nagy Á.
U13-asaink a csoport legerősebb csapatát, az Ikarust látták vendégül vasárnap. A vendégek sajnos, igazolták jó hírüket és öt gólt szereztek, amire mi egyszer, Engelleiter révén tudtunk ezúttal csupán felelni.

U12:
Szigethalom SC - Dunaharaszti MTK 3-0
DMTK: Firgi, Selmeczi Z., Tordai H., Széll, Tímár Á., Pap Á., Varga B., Kertész, Nagy-Kúti, csereként pályára lépett: Egyed Á., Kun M., Kovács N.
U12-eseink a Pest megyei U13-as bajnokságban a Szigethalom otthonában léptek pályára. Mezőnyben jól játszottak a mieink, viszont a kapu előtt határozottabbak voltak a hazaiak, akik 3-0-ra nyertek.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...