Könnyed győzelem Csomádon

A Pest megyei I. osztály huszonhatodik fordulójában a Cso-Ki vendégeként lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

A 2. percben mi veszélyeztettünk először, ám Novák megpattanó lövését Ivicevic hárította. Néhány perccel később Tóth F. lövését védte könnyedén a hazai kapus.
A 12. percben Kator nagy bedobása után került a labda Mészároshoz, aki középre ívelt, ám az érkező Gémes fölé lőtt.
A 27. percben Simon emelt Tóth Gy. elé, a kapujából kifutó Ivicevic elvétette a labdát, Lédermayer pedig röviden mentett, így a játékszer Novák elé került és támadónk 30 méterről helyezett az üresen maradt kapuba. 0-1!
A középkezdés után Tóth Gy. Eszlátyit ugratta ki, aki önzetlenül passzolt a hosszú oldalon érkező Simon elé és rutinos játékosunk nem is hibázott. 0-2!
A 35. percben Rétsági szerzett labdát a saját térfelén, majd remek ütemben játszott Eszlátyihoz, aki a kifutó Ivicevic mellett gurított a hálóba. 0-3!
A 47. percben egy bal oldali szabadrúgás után, Németh Á. fejelt mellé. Válaszképp Kovács-Galavics passzából Szalai lógott meg a jobb oldalon és jól centerezett, ahol a berobbanó Horváth Gy. fejesét Ivicevic bravúrral védte.
Ezután, egészen a hajráig, nem jutottak el a csapatok komolyabb lehetőséghez. A 80. percben egy kis szögletet követően Gémes lőtt mellé, míg a 83. percben Pataki szerzett labdát és Hamar elé passzolt volna, ám a védők mentettek. Igaz, röviden, mert a kipattanót Novák szedte össze és 18 méterről, ballal bombázott kapura, viszont Ivicevic újabb nagy vetődéssel kiboxolta a labdát.
A 86. percben Deli fejelt kevéssel fölé.
A 89. percben egy szögletet követően került a labda Kator elé, ám az ő lövése a kapufáról oldalra vágódott.
A folytatásban újabb helyzet már nem adódott egyik fél előtt sem, így a mieink 3-0-ra nyertek.
A harc továbbra is nagy az első helyért, mivel a Gödöllő is nyert hétvégén, ezért a győzelmi kényszer tovább tart a DMTK számára.
A Dunaharaszti legközelebb szombaton, 16:30-tól a Dunavarsány vendégeként lép majd pályára.
Cso-Ki - Dunaharaszti MTK 0-3 (0-3)
Csomád, 100 néző, vezette: Harnos Cs. (Nagy F., Csuja Z.)
Cso-Ki: Ivicevic, Kator, Németh Á., Rákóczi, Deli, Gémes (Kopasz 86.p), Horváth P. (Pallaga 79.p), Szabó B., Vámos, Lédermayer, Mészáros (Halász 15.p)
DMTK: Palásthy, Vitányi (Szalai 46.p), Kovács-Galavics, Rétsági (Kovács B. 72.p), Pesti, Tóth F., Horváth Gy., Novák, Tóth Gy. (Balogh B. 43.p), Eszlátyi (Pataki 64.p), Simon (Hamar 64.p)
Gólszerzők: Novák 27.p, Simon 28.p, Eszlátyi 35.p
Sárga lapok: Horváth P. 3.p ill. Tóth F. 67.p, Novák 75.p, Szalai 87.p
Gálhidi György vezetőedző: "Nyolc perc alatt rúgtunk három gólt, a másik 82-t viszont felejtsük el. Örülök, hogy nem kaptunk gólt és a támadóink kitettek magukért."
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...