Döntetlent játszottunk Bugyin, így lemaradtunk a kupa döntőről

A Pest Megyei Kupa elődöntőjében, szerda délután a megyei II. osztályú éllovas, Bugyi otthonába látogatott a DMTK.

A hirtelen jött nagy eső miatt, az első negyedórában még ismerkedtek a csapatok a csúszós talajjal. A 18. percben a hazaiak kerültek helyzetbe először, ám Gyatyel bravúrral hárította a közeli lövést.
A 19. percben egy szöglet utáni lecsorgót Gáspár lőtt a kapunk fölé.
A 23. percben Tóth Gy. kísérletét védte Lengyel, a kipattanót pedig Szemán tűzte kapura, ám egy menteni igyekvő lábról a kapu fölé szállt a labda.
A 26. percben Kovács B. távolról lőtt egy szabadrúgást kapura, ami a felsőlécen csattant.
Nem sokkal később Pataki talált a hálóba, ám a játékvezető les miatt, nem adta meg a találatot.
Fordulást követően Tóth Gy. próbálkozott, de lövését hárította Lengyel.
A 49. percben Kucsván Martin szabadrúgása tévesztett célt, majd néhány pillanat múlva ismét ő lőtt, de ezúttal Gyatyel védett.
Az 52. percben Szalai beadását Pataki fejelte a léc alá, azonban a játékvezető asszisztense jelzésére ezt a találatot is érvénytelenítette.
A 62. percben Pataki vett át egy labdát a tizenhatoson belül, amikor védője elkaszálta, ám a jogos tizenegyes ezúttal elmaradt.
A 67. percben Novák tüzelt a kapu fölé, majd Pesti emelt Simon elé, de támadónk lövését blokkolták a védők, a kipattanót pedig ismét Simon szúrta rá, viszont Lengyel lábbal hárított.
A 75. percben Eszlátyi szögletére Tóth Gy. robbant be és fejese a felsőlécre vágódott.
Ahogy az lenni szokott, a 78. percben a rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát, mert Kucsván Martin 25 méteres szabadrúgása a jobb alsó sarokban landolt. 1-0!                                                                          
A 84. percben egyenlíthettünk volna, hiszen Simon passzolt Tóth Gy. elé, azonban játékosunk a kapu fölé lőtt.
A 90. percben egy előre ívelt labda után, Simon lőtt a hálóba és ezzel visszajöttünk a meccsbe. 1-1!
A hosszabbításban Simon próbálkozását Lengyel hárította, majd a kontra végén Gyatyel bravúrjára volt szükség ahhoz, hogy ne kapjunk újabb gólt.
Találat viszont már nem született és az 1-1-es döntetlennel a Bugyi SE jutott a Pest Megyei Kupa fináléjába, amihez gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a döntőben, valamint a bajnokság megnyeréséhez is!
Csapatunkban először lépett pályára kezdőként a 2005-ös születésű Tóth Zsombor. Gratulálunk neki az első felnőttek közötti 90 percéhez! A mieink számára hétvégén jön a folytatás, hiszen a bajnokság hajrájára fordulva, szombaton 14 órától a Cso-Ki vendégei leszünk Csomádon.
Szurkolóink figyelmét felhívjuk, hogy eredetileg a mérkőzés szombaton 16:30-kor lett volna, azonban a csomádiak kérésének eleget téve, előrehoztuk a meccs kezdési időpontját 14:00-ra.
Bugyi SE - Dunaharaszti MTK 1-1 (0-0)
Bugyi, 100 néző, vezette: Laczkó Z. (Pető T., Kovács D.)
Bugyi: Lengyel, Horák (Lukasik 86.p), Riesz, Turcsán, Józsa (Erdős 63.p), Kucsván Martin (Posta 91.p), Somogyi (Pekker 71.p), Gáspár, Czili, Kucsván Milán, Kóbor
DMTK: Gyatyel, Hamar (Kozári 91.p), Szalai, Rétsági, Pesti, Tóth Zs., Szemán (Horváth Gy. 63.p), Kovács B. (Novák 63.p), Tóth Gy., Pataki (Eszlátyi 63.p), Balogh B. (Simon 63.p)
Gólszerzők: Kucsván Martin 78.p ill. Simon 90.p
Sárga lapok: Czili 59.p ill. Pesti 77.p
Gálhidi György vezetőedző: "Sajnálom az elszalasztott esélyt a kupa döntőre. Sajnos, a lehetőséget kapó játékosok nem éltek a bizalommal."
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...