Utánpótlás hírek - hétközi eredmények

U16-os és U17-es csapatunk hétközben pótolta be egy-egy elmaradt meccsét. 

- 8-0-ra győzte le legnagyobb riválisát az U17
- Kikapott a Pátytól az U16

U17:
Dunaharaszti MTK - Ceglédi VSE 8-0 (2-0)
Gólszerzőink: Vámos 28.p, 80.p, Landsmann 41.p, Tóth Zs. 52.p, Tóth P. 59.p, 67.p, 82.p, 85.p
DMTK: Nagy L., Bárány (Bednanics 83.p), Fekete R. (Tordai S. 86.p), Vámos (Béla 86.p), Benkő, Tóth Zs. (Reibl D. 83.p), Tóth P. (Nagy B. 86.p), Landsmann, Olajos, Király, Szilágyi B. (Tóth R. 83.p)
A Cegléd elleni elmaradt meccsét kedden pótolta be U17-es keretünk. A két csapat fej-fej mellett halad a tabellán és nagy a versenyfutás az első helyért.
A mérkőzés rangadóhoz méltón kezdődött, ám már a találkozó első részét is a mieink uralták és 2-0-val fordultunk. A szünetet követően egy újabb gyors gól végleg megpecsételte a Cegléd sorsát. Az eddigi tizenhét meccsén összesen tíz gólt kapó ellenfelünkkel szemben, végül 8-0-ra győztünk végig magabiztos, tudatos és fegyelmezett játékkal. Tóth P. négyszer, Vámos kétszer, míg Landsmann és Tóth Zs. egyszer-egyszer talált a hálóba.
Ezzel a sikerrel jelenleg négy pont az előnyünk a tabellán, viszont a Cegléd egy meccsel kevesebbet játszott, így egy nagyon éles bajnoki hajrá vár a DMTK-ra.

U16:
Pátyi SE - Dunaharaszti MTK 4-1 (3-1)
Gólszerzőnk: Bognár 19.p
DMTK: Szegvári, Bognár, Rékási (Bodrogi 46.p), Baja (Zsilák 26.p), Busa, Tölcsér, Kozma B., Németh D., Lajtai (Dániel B. 66.p), Gacsal, Ladányi D.
U16-osaink szerdán pótolták be a Páty elleni mérkőzésüket. A hazaiak jól kezdtek, mert a 6. percben már 2-0-ra vezettek. Ezután Bognár révén szépítettünk, de a folytatásban újabb két gólt kaptunk, amivel ezúttal, 4-1-es vereséget szenvedtünk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...