Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén szinte minden csapatunk pályára lépett.

- Veretlenül zárta az őszt a DMTK II
- Döntetlent játszott Móron az U19
- Kikaptak U16-osaink Törökbálinton
- U15-ös döntetlen a Haladással
- Könnyed U14-es győzelem Pécelen
- Vereséggel zárt az U13
- U12-eseink kikaptak a Taksonytól

Felnőtt II:
Ráckeve VAFC II - Dunaharaszti MTK II 0-2 (0-0)
Gólszerzőink: Keszthelyi 65.p, Kucsma 79.p
DMTK II: Ernszt, Németh B. (Schuszter 55.p), Sajgó (Debreczeni 63.p), Márton N., Kanizsai, Schubert (Kucsma 69.p), Erdélyi B., Hegyes, Quanaj, Kányádi (Pongrácz 55.p), Szinai (Keszthelyi 61.p)
Második számú felnőtt csapatunk idei utolsó mérkőzésén Ráckevén lépett pályára. Az első félidő még nem hozott gólt, ám fordulást követően Keszthelyi és Kucsma is a kapuba talált, így 2-0-ra nyertünk. Mivel a Sóskút szabadnapos volt a hétvégén, ezért három pontot előnnyel várhatjuk a tavaszi folytatást a tabella tetejéről.

U19:
Móri SE - Dunaharaszti MTK 0-0
DMTK: Horváth P., Tóth Zs., Bugovics (Benkő 88.p), Dezső, Gosztonyi, Kovács B. (Karsádi 57.p), Szabó P., Szabó J., Kun N., Koller B., Olasz
U19-eseink szombaton Mórra látogattak. Kiegyenlített csatát vívott egymással a két fél, azonban ezúttal egyik csapat sem tudott a másik kapujába találni.

U16:
Törökbálint - Dunaharaszti MTK 11-2 (6-0)
Gólszerzőink: Bognár 52.p, Rékási 58.p
DMTK: Szegvári, Gacsal, Ladányi D. (Bodrogi 46.p), Kozma B., Bednanics, Rékási (Hajdu K. 59.p, Dániel B. 80.p), Bognár, Száva, Tóth R. (Lajtai 38.p), Németh D., Bus
U16-osaink idei utolsó meccsükön a Törökbálint vendégei voltak. Sajnos, ezen a mérkőzésen a hazaiak akarata érvényesült, akik 11-szer lőttek a hálónkba, a mi részünkről pedig Bognár és Rékási kozmetikázott valamennyit az eredményen.

U15:
Dunaharaszti MTK - Szombathelyi Haladás VSE 3-3 (2-3)
Gólszerzőink: Tóth P. 13.p, 18.p, Szabó M. 65.p
DMTK: Nagy L., Busa, Pál, Szemes, Tóth P., Szabó M., Batiz (Csernus 41.p), Földi, Mikó, Bráda, Deák (Németh D. 58.p)
U15-öseink igazi rangadót vívtak a Szombathelyi Haladással. Ennek megfelelően nagy irammal kezdtek a csapatok. Horváth révén már a 9. percben vezettek a vendégek, ám Tóth P. duplájával gyorsan fordítottunk. A 21. percben a Haladás egalizált, majd a félidő előtt újra ők kerültek előnybe.
A 65. percben Szabó M. góljával egalizáltunk és a folytatásban hiába a rengeteg akció, újabb találat már nem született, így pontosztozkodással zárult a mérkőzés.

U14:
Péceli SSE - Dunaharaszti MTK 0-7 (0-1)
Gólszerzőink: Zelovics 24.p, 45.p, 51.p, Mészáros R. 48.p, 66.p, Horváth D. 54.p, Dékány B. 74.p
DMTK: Németh B. (Szegvári 51.p), Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Száva (Polyák 41.p), Halász, Dudás B. (György T. 45.p), Szabó Zs., Zelovics (Bodó 54.p), Horváth D., Mészáros R.
U14-eseink Pécelen léptek pályára hétvégén. A találkozót végig a mieink irányították és Zelovics (3), Mészáros (2), Horváth D. (1), valamint Dékány B. (1) góljaival 7-0-ra győztünk.

U13:
Dunaharaszti MTK - Dunaújváros PASE 0-3
DMTK: Kollár K., Csizek, Szabó Zs., Gerencsér, Fekete I., Engelleiter, Árkocsevics, Pap Á., Kovács N., csereként pályára lépett: Moravcsik, Nagy Á., Madurovicz
U13-asaink a Dunaújváros ellen zárták az őszt. Ugyan a mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a DPASE-nak, de a gólokat ezen a napon ők szerezték és Nyerusai E. triplájával 3-0-ra nyertek.

U13 Megyei:
Dunaharaszti MTK - Taksony SE 2-6
Gólszerzőink: Tímár Á. 23.p, Kertész 33.p
DMTK: Firgi, Béres, Kun M., Nánási, Széll, Nagy-Kúti, Varga B., Kertész, Selmeczi, csereként pályára lépett: Fekete I., Egyed Á., Tordai H., Tímár Á., Árkocsevics
U12-eseink a Taksonnyal találkoztak szombaton. Noha Kertész és Tímár Á. a kapuba talált, de ezen a délutánon ez kevésnek bizonyult, mivel a vendégek hat alkalommal lőttek a hálónkba, így ezúttal vereséget szenvedtünk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...