Fájó döntetlen Pilisen

A Pest megyei I. osztály tizenharmadik fordulójában a Pilis vendégeként lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

A 4. percig kellett várni az első lehetőségre. Ekkor Vitányi jobbról adott középre, amit Simon a kapu fölé bombázott.
Az 5. percben Kovács-Galavics emelt előre, Ablonczy levette a büntetőterületen belül a labdát, ám védője lerántotta játékosunkat. A jogos büntető viszont ezúttal elmaradt...
Két perccel később Kanizsai bedobását követően, Bán mellett esett el Ablonczy, de a játékvezető szerint, ez sem ért büntetőt.
A 22. percben Ablonczy indította meg Szalait, aki középre adott, az érkező Simon pedig a gólvonal mögé helyezett, azonban ezt a találatot les miatt nem adta meg a spori.
A 25. percben Eszlátyi 22 méteres szabadrúgása szállt centikkel a kapu mellé.
A 39. percben Gulyás indult meg a labdával a kapu felé és 18 méterről lőtt mellé.
Válaszképp Krizsán M. tekert jobbról középre, Pásztor pedig fölé fejelt.
A félidő zárásaképp Tóth Á. szabadrúgását hárította Palásthy.
A 49. percben Eszlátyi gurított Tóth Gy. elé, aki jobbról csavart a hosszúra, ahol Ablonczy fejelte vissza az érkező Szalaihoz, de az ő próbálkozását Kondor bravúrral védte.
Az 59. percben Gyökér emelt szabadrúgásból a kapu irányába, az érkező Miklósvári viszont fölé bólintott.
A 62. percben Gulyás ívelt előre, amit Tóth Gy. csúsztatott a leshatárról induló Simon elé. Támadónk az átvétel után a kapuba lőtt, viszont ezt a gólt sem adta meg a játékvezetői hármas, les miatt...
Ezután is fölényben játszottunk, de a kapuk ritkán forogtak veszélyben.
A 84. percben Tóth Gy. tálalt Simon elé, aki védője szorításában a kapufát találta telibe.
A 88. percben érkezhetett volna a feketeleves: egy szerencsés ívelés Pellei elé került, aki egy cselt követően 10 méterről bombázott kapura, de Palásthy nagy bravúrt bemutatva védeni tudott.
A 92. percben mi is megnyerhettük volna az összecsapást, mert Eszlátyi szabadrúgását Tóth Gy. csak centikkel fejelte az alsó sarok mellé.
Mivel azonban megadott gól nem született a mérkőzésen, így 0-0-val zárult a találkozó. Eközben a Gödöllő legyűrte a Veresegyházát és ezzel újra helyet cseréltünk velük a tabellán.
Az utolsó idei hazai mérkőzésünk, szombaton 13 órakor a Biatorbágy ellen lesz.
Pilis LK-Legenda Sport - Dunaharaszti MTK 0-0
Pilis, 200 néző, vezette: Lucián J. (Szarvas L., Sohajda L.)
Pilis: Kondor, Sipos (Pellei 52.p), Barcsai, Krizsán M., Gyökér (Félix 84.p), Sárán, Krizsán B. (Deák 91.p), Pásztor (Árvai 46.p), Miklósvári, Bán (Genczler 73.p), Tóth Á.
DMTK: Palásthy, Szalai, Kovács-Galavics (Gaal 53.p), Tóth F., Kanizsai (Novák 73.p), Búrány, Gulyás, Vitányi (Tóth Gy. 46.p), Ablonczy, Eszlátyi, Simon
Sárga lapok: Szili 35.p, Miklósvári 45.p, Krizsán M. 78.p, Genczler 93.p ill. Gulyás 44.p, Tóth F. 52.p
Gálhidi György vezetőedző: "Fölényben játszottunk szinte végig, ez azonban kicsit meddő volt. Kevés helyzetet alakítottunk ki, tompák voltunk. Nem játszottunk elég gyorsan, dinamikusan. A védekezésünk rendben volt, ezúttal a támadójátékba csúszott sok hiba, kevés volt a jó egyéni teljesítmény. Megyünk tovább, a következő fordulóban szeretnék kijavítani a mostani botlást."
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...