Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén ismét sok mérkőzést játszottak csapataink és senki sem szenvedett vereséget.

- Továbbra is veretlen a DMTK II
- Döntetlent játszott az U17 Békéscsabán
- Taksonyban győztek U16-osaink
- Fordulatos meccsen nyert az U15
- Könnyed U14-es siker Balassagyarmaton

Felnőtt II:
Sóskúti SBKE - Dunaharaszti MTK II 2-2 (0-1)
Gólszerzőink: Hegyes Z. 25.p, Kányádi 52.p
Kiállítva: Lengyel K. 75.p
DMTK II: Ernszt, Egyed R. (Sajgó 53.p), Lengyel K., Erdélyi B., Quanaj (Schuszter 68.p), Schubert (Diós 73.p), Hegyes Z. (Kányádi 43.p), Szinai, Márton N., Erdélyi R., Németh B.
Két, eddig hibátlan mérleggel rendelkező csapat találkozott vasárnap Sóskúton. Rangadóhoz méltó volt az összecsapás, amelyen Hegyes 25. percben szerzett góljával szereztünk vezetést, majd fordulás után nem sokkal, Kányádi növelte előnyünket.
A 68. percben Berzéki szépített, a 75. percben pedig emberhátrányba kerültünk. Ezt gyorsan kihasználta a házigazda, mivel a 76. percben Szántó révén egyenlítettek. A folytatásban újabb találat nem esett, így 2-2-vel ért véget a találkozó.

U17:
Békéscsaba UFC - Dunaharaszti MTK 2-2 (0-1)
Gólszerzőink: Benkő 13.p, Tóth Zs. 73.p (11-esből)
DMTK: Nagy L., Bárány, Vámos, Reibl D., Benkő (Bednanics 85.p), Tóth Zs., Landsmann, Olajos, Király, Szilágyi B., Fekete R. (Tordai S. 88.p)
Nem számíthatott könnyű mérkőzésre U17-es csapatunk, hiszen a Békéscsaba otthonába látogattak szombaton. Ennek ellenére a vezetést mi szereztük meg Benkő révén. Ezután sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a felek, de a 73. percben Tóth Zs. büntetőjével már-már eldőlni látszott a találkozó.
A 79. percben viszont Popucza révén előbb szépített a Békés megyei ellenfelünk, míg a 93. percben Miholka góljával egyenlítettek is, a találkozó pedig végül 2-2-vel ért véget.

U16:
Taksony SE - Dunaharaszti MTK 1-4 (0-2)
Gólszerzőink: Bárány 4.p, 6.p, Reibl D. 68.p, 72.p
DMTK: Lénárt, Ladányi D. (Németh D. 46.p), Baja (Rácz-Jankó 78.p), Gacsal, Lajtai (Rékási 58.p), Kozma B., Bednanics (Dániel B. 78.p), Bognár, Busa (Tóth R. 46.p), Tölcsér (Hajdu K. 74.p), Bárány (Reibl D. 46.p)
A Felsőház első fordulójában a Taksony vendége volt a DMTK U16. Nem sokat teketóriáztak a mieink, hiszen Bárány gyors duplájával már a 6. percben 2-0-ra vezettünk.
Ezután sokáig nem esett újabb találat, ám a 68. és a 72. percben Reibl D. lőtt a hazaiak kapujába, amire 80. percben Petróczi válaszolt, kialakítva ezzel az 1-4-es végeredményt.

U15:
LUA Baja - Dunaharaszti MTK 3-4 (1-3)
Gólszerzőink: Tóth P. 17.p, 29.p, 50.p, Németh D. 33.p
DMTK: Németh B., Busa, Csernus, Pál, Bráda, Bihari, Tóth P., Batiz (Ződi S. 41.p), Mikó (Bognár 60.p), Németh D. (Szabó M. 41.p), Földi (Tölcsér 67.p)
U15-öseink a sereghajtó Baja otthonába utaztak szombaton. Kicsit ránk ijesztettek a hazaiak, mert Kosztolányi révén már a 7. percben vezetéshez jutottak. Ezután azonban összekapta magát csapatunk és Tóth Patrik három, valamint Németh D. egy góljával megfordítottuk az állást.
A második játékrész mégis izgalmasra sikerült, hiszen előbb Kosztolányi szépített, majd egy öngóllal egy gólra jött fel a Baja, viszont ezután már több találat nem született, így 4-3-ra nyertünk.

U14:
BSE Palóc Farkasok UP SE - Dunaharaszti MTK 1-4 (1-2)
Gólszerzőink: Pálok 10.p (öngól), Csizek 15.p, Dékány B. 69.p, Zelovics 75.p
DMTK: Németh B., Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Halász, Polyák, György T., Zelovics, Horváth D. (Bodó 35.p), Mészáros R. (Szabó Zs. 52.p), Csizek
Az utóbbi időkben remek formába lendülő U14-es együttesünk a Balassagyarmat vendége volt vasárnap. Gyors gólváltással indult az összecsapás, mert Pallagi révén vezettek a hazaiak, majd Pálok öngóljával egyenlítettünk. Nem sokkal később Csizek lövésével már nálunk volt az előny. A mieink a fordulást követően sem lassítottak és Dékány B., valamint Zelovics egy-egy góljával magabiztos, 4-1-es sikert könyvelhettünk el.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...