Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

Hétvégén a DMTK II mellett, az U17, az U15, az U13 és az U12 is pályára lépett.

- Döntetlent játszott a DMTK II Sóskúton
- Szoros meccsen kaptak ki U17-eseink
- 1-0-ra nyert a Soroksár a DMTK U13 ellen
- Vereséggel zártak U12-eseink

Felnőtt II:
Sóskút SBKE - Dunaharaszti MTK II 3-3 (1-3)
Gólszerzőink: Pataki 7.p, Sajgó 8.p, Németh B. 16.p
DMTK II: Sófalvi, Egyed R., Szabó P. (Pongrácz 71.p), Gosztonyi, Kanizsai, Hegyes, Sajgó, Erdei (Varga G. 61.p), Németh B., Pataki, Keszthelyi (Debreczeni 56.p)
Második számú felnőtt csapatunk Sóskúton lépett pályára hétvégén. A 16. percre már 3-0-ra vezettünk, hiszen Pataki, Sajgó és Németh B. is betalált a kapuba. A félidő előtt Szántó révén szépített a Sóskút, majd a 49. percben Varga Gy. góljával még közelebb zárkózott a hazai gárda. A 87. percben Mikei lőtt a kapunkba, így egy pontot otthon tartottak házigazdáink úgy, hogy a három gólunk mellett, háromszor is a felsőlécet találtuk el, valamint egy szabályos gólunkat nem adott meg a játékvezető.

U17:
Újbuda FC - Dunaharaszti MTK 3-2 (2-0)
Gólszerzőink: Király 49.p, Karsádi 76.p
DMTK: Győri, Király, Piri B. (Fekete R. 46.p), Olajos, Vámos, Dezső, Tóth Zs., Bedő, Koller B., Olasz, Karsádi
U17-eseink Újbudán léptek pályára hétvégén. Dala és Klausz egy-egy góljával a félidőre kétgólos előnybe került a hazai gárda. Fordulást követően Király és Karsádi révén egyenlítettünk, ám a 82. percben Jakab találatával a hazaiak nyertek 3-2-re.

U13:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 0-1 (0-1)
DMTK: Zelovics, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Száva, Bodó, Gerencsér, Koller B., György T., Imricsák, Horváth D.
U13-asaink szombaton pótolták be a Soroksár elleni korábbról elhalasztott meccsüket. Horányi révén már a 3. percben vezetett a Soroksár. Ezután a mieink mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de ezen a találkozón nem sikerült a kapuba találnunk, így 1-0-ra kikaptunk.

U12:
REAC Sportiskola SE - Dunaharaszti MTK 3-1 (1-1)
Gólszerzőnk: Kovacsik 14.p
DMTK: Kollár K., Nagy-Kúti, Madurovicz, Fekete I., Selmeczi, Pap Á., Kertész, Csizek, Kovacsik, csereként pályára lépett: Nagy Á.
U12-eseink utolsó idei meccsükön a REAC vendégei voltak. Jól kezdtek a hazaiak, mert Sinkó már a 2. percben a kapunkba talált. Nem sokkal később Kovacsik révén egyenlítettünk, ám a fordulás után Toldi és Ferenczi is a kapunkba talált, amivel 3-1-es vereséget szenvedtünk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...